Bildirim
c sürücüsü çok küçüldü
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Format attığına emin misin? Kurulum sırasında diski sil/biçimlendir yaptınız mı? -
format attığıma eminim ama bu soru karşıma çıkmadı. direk kuruluma geçti o yüzden bu 3. formatım aldığımdan beri alan epey daraldı ne yapabilirim? -
Eski bütün dosyaları tutuyor pc diski hangi diske format atacağını seçerken buradan biçimlendirme işlemini yapabilirsin -
C sürücüsünde Windows.old adlı klasör varsa, bu eski Windows'unuzun üzerine kurmuşsunuz demektir. İnternetten görsel eğitimden faydalanarak bir kez daha format atarsanız sorun yaşamazsınız. -
disk temizlemeyi çalıştırıp dene birde degısıklık olacakmı -
Format atarken C'yi biçimlendireceksin.
Yoksa bu kadar boş alan kalmaz daha fazla olurdu. -
windows.old windows.old.000 windows.old.001 sanırım fazladan 3 sistem var. formatlamadan bu soru halledebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levanov -- 8 Mayıs 2013; 7:48:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: levanov
windows.old windows.old.000 windows.old.001 sanırım fazladan 3 sistem var. formatlamadan bu soru halledebilir miyim?
Onları silmen yeterli.
Ama sildikten sonra boot dosyasını düzenlemeyi unutma.
Cok bilmiyorsan bilgisayarıma sağ tıkla,gelişmiş başlangıç seceneklerinden varsayılan vindowsu sev be boot dosyasına işle de.
Açılışta pc hata verecektir.
Onar de.
Düzelecektir. -
Formatlarken Biçimlendirmemişşin Windows.old Klasörünü Normal Sil C>Windows.old>Windows>System 32 Klasörünü Silme Unlocker İle Silebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowKinq -- 8 Mayıs 2013; 16:55:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: levanov
sen format atmamışın direk windows kurmmuşun,windos old olanaları hepsini direk sil hiçbir sorun olmaz -
Onun dışında kendini kopyalan iğrenç virüslerde var geçenlerde başıma geldi 270 gb boş alanım birden 160 gb oldu Combofix ve HiJackThis işini görür -
3 klasörü (76 gb) sağ tıklayıp sildim. sorun yok gibi eğer bir sorun olursa artık tekrar formatlama yaparım. ama işin ilginç yanı formatlarken biçimlendirme seçneği çıkmadı. ilk defa formatlama yapmadığım için özellikle takip etim biçimlendirme çıkmadı. home premium yaptım -
merhaba arkadaşlar bu 3 sistemi silmem ile removable disk sorunu arasında bağlantı olabilir mi? dünden beri bilgisayara hangi flash diski hafıza kartını harddiski takarsam tüm dosyaları removable dis adı altında birleştiriyor. dosyalara ulaşabiliyorum ama ilke etapta sorun teşkin ediyor yardımcı olabilir misiniz. -
sORUN YOK DOSTUM.
oLMASI GEREKEN O... -
direk yeniden format at sen komple bicimlendir sil hdd yi sonra bol bolustur. temiz olsun -
Kurulum yaptığınız esnada hdd'i istediğiniz ölçüde bölün. en temizi bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asıl sorunum removable disk denen illet haberdar olan var mı bundan?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X