Şimdi Ara

C# ta Css benzeri bir olay varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar C# ile ilgili bir sorum olacaktı .

Bir çoğumuzun bildiği gibi bu css ile belli tanımlamalar yaparak birden fazla ilgili alana tanımlama uygulayarak tek kod grubu ile birden çok yere aynı temaya çevirebiliyoruz.
    Ben buna benzer bir mantık C# ta var mı diye soracaktım : yani örneğin 15 font , sarı renk bir label oluşturduk ve bunu diğer labellerde aynı şekilde uygulamak istiyorum sanırım datagridwievda
    kopyala yapıştır yapınca oluyordu ama benim istediğim biraz daha profesyonelce ve daha iyi bir şey varsa eğer biraz bahseder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forkboysf1 -- 13 Ocak 2014; 10:26:26 >

• söyle bir olay var örneğin sürekli gridini şekillendirip fontlarınla tasarımınla birleştiriyorsun bir kontrol oluşturursun (dll) buna gridi kalıtır üzerinde istediğin değişikliği yapar export edersin dll olarak.daha sonra her projende kullanırsın.
  • wpf oğrenebilirsin. xaml ile html olusturur gibi program yapabilirsin
  • dediğiniz mantıklı hocam eve gidince bir deniyeyim
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    hocam wpf ye de ufaktan giriyorum siz wpf biliyorsunuz sanırım bir şey soracağım size

şimdi ben win7 de wpf uyglama yaptım mesela bunu win 8 de çalıştırdığımda metro arayüzdemi açıyor yoksa masaüstü olarakmı işliyor bunu bir türlü deneyemedim
    ben win 8 de wpf çalışırken metro arayüzde açıyorduwin7deyken masaüstünde açıyordu .Eğen win8 de metroda açıyor ise bunu masaüstünde açtırmanın bir yolu varmı ?
  • metro ui de açılır. çunku form elementleri , işletim sisteminden gelir. programın uyumluluk modunu win7 yaparsan , win7 desktop uygulaması gibiçalışır
    eyvallah hocam sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam tekrar ben , biraz vakit geçti ama yardımcı olabileceğinizi düşündüm.İlk başta sorduğum olayı wpf ile yapmaya calışıyorum ve şimdilik istediğim oluyor fakat bir türlü şu sizin dediğiniz metro yerine win8 desktopda açtırma olayını bulamadım internettede doğru
    düzgün bir bilgi yok sanırım yada ben bulamadım bir yardımcı olursanız sevinirim.

İşletim sistemim win8
    Tasarımı Blend 2012 de yapıyorum kodları visual studio da yapıyorum.
  • Sizin amacini win 8 de win 7 gibi mi actirmak win 7 de metro ui ile mi actirmak ben onu tam anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam benim amacım tam olarak şu metroyu işin içine karıştırmamak.

ben kodu Windows 8 de Blend kullanarak yazıyorum programı. Çalıştırdığımda metroda açılıyor metroda açılmasını istemiyorum tam olarak yapmak istediğim bu .

kısacası win 8 deyken win 7 deki gibi sanki standart desktop uygulaması gibi açılmasını sağlamak yani metroda açılmasını engellemek.
  • Visual studionun debug ayarlarina girip oradan compability mode sini win7 yapman lazim

Hocam uzun süredir bakıyorum ama orada compabilty yok galibağa ya yada ben bulamadım.

solution explorer>properties>debug sekmesinin içine girdim fakat oraba compabilty diye bir şey yok tam bilmiyorum ama sizin kast ettiğiniz yer burasımı.
    projenin tasarımına Blend 2012 ile başladım ondan kaynaklı olabilirmi acaba çünkü property bölümü direk visual studio ile wpf oluşturunce farklı geliyor.
  • Yok projeye sag tiklayip propertiesten yapman lazim.

hocam ilgin için teşekkürler

ben akşam biraz farklı yolla sorunu hallettim vs de oluşturdum projeyi blendde yapıyorum tasarımını vs de oluştuğu için winform olarak açıyor yani istediğim oluyor .
    Ama yine eve gidince bir bakarım dediğin olaya .İlgin için tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.