Şimdi Ara

C#'ta yazdığım program hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, çalıştığım yerde belirli marka ve modelde bilgisayarlar kullanılıyor. Bunların teknik servislerine ben bakıyorum ve her formatta driverlarla uğraşmamak için o modellere ait driverları bir programda toplayıp C#'ta bir program yazıp setup projesi haline getirdim. Yalnız bu programı Program ekle kaldırda gizlemek istiyorum.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall dalının altında bir kaç değişiklikler yapılabiliyor ancak bundan daha kısa bir yol var mıdır acaba ? Kodlama ekranında veyahutta setup projesi aşamasında yapabileceğim bir şey var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobodyget -- 26 Aralık 2012; 9:01:49 >

• Visual Studio'nun InstallShield eklentisinde böyle bir özellik vardı yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobodyget

Merhabalar, çalıştığım yerde belirli marka ve modelde bilgisayarlar kullanılıyor. Bunların teknik servislerine ben bakıyorum ve her formatta driverlarla uğraşmamak için o modellere ait driverları bir programda toplayıp C#'ta bir program yazıp setup projesi haline getirdim. Yalnız bu programı Program ekle kaldırda gizlemek istiyorum.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall dalının altında bir kaç değişiklikler yapılabiliyor ancak bundan daha kısa bir yol var mıdır acaba ? Kodlama ekranında veyahutta setup projesi aşamasında yapabileceğim bir şey var mıdır ?

Bence format atmak yerine sadece bir kez format attığınız ve driver,program vb.şeylerin yüklenmiş olduğu zaman Acronis True İmage yi kullanarak komple bir yedek oluşturun. Format atmak gerektiğinde ise format yerine bu yedeği geri yüklersiniz. Ben bunu tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: özgür beyin

quote:

Orijinalden alıntı: nobodyget

Merhabalar, çalıştığım yerde belirli marka ve modelde bilgisayarlar kullanılıyor. Bunların teknik servislerine ben bakıyorum ve her formatta driverlarla uğraşmamak için o modellere ait driverları bir programda toplayıp C#'ta bir program yazıp setup projesi haline getirdim. Yalnız bu programı Program ekle kaldırda gizlemek istiyorum.

Bence format atmak yerine sadece bir kez format attığınız ve driver,program vb.şeylerin yüklenmiş olduğu zaman Acronis True İmage yi kullanarak komple bir yedek oluşturun. Format atmak gerektiğinde ise format yerine bu yedeği geri yüklersiniz. Ben bunu tavsiye ederim..

Acronis kullanıyordum ancak zamanla dosyaların yıprandığını fatkettim. Resmi bir kurum olduğu için en ufak bir word dosyasının kaybolması bile sıkıntı o yüzden yedeklerini bile dvd lere sadece okunabilir özellikte yazdırıyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.