Şimdi Ara

C ve D komut ile yer değiştirme varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar d sürücümde recovery vardı c ve d yer değiştirdiği için recoveery c ye geçti nasıl o partitationu silmeden yer değiştirebilirim c ve d?

• quote:

Orjinalden alıntı: sempotech

arkadaşlar d sürücümde recovery vardı c ve d yer değiştirdiği için recoveery c ye geçti nasıl o partitationu silmeden yer değiştirebilirim c ve d?

ne yaptinda ne yer degistirdi, recovery dedigin vistanin recovery si mi?
  • evet vista recoverysi
  • vista revocery si konusunda yardim edemiyecegim (zaten ne yaptiginida yazmamissin)
  • Arkadaşlar buna benzer bir problem benim de başıma gelmşşti. Sanıyorum aynı şeydir. Benim ki şöyleydi:

C - D - E partitionlarım vardı, E de recovery vardı C'de vista varken D'ye xp kurdum ardından D'ye format attım ama C'deki vistadan başlamadı ve hata verdi. Ben de C'ye de format attım ve bu formatlar sonunda Recovery olan bölüm C diye adlandırıldı. Diğerleri de D ve E olmuştu.

Ben bu durumdan Acronisle aldığım imagei geri yükleyerek kurtuldum. Herşey eskisi gibi oldu.
  • sa
    beyler bu sorun şu aslında

c ile d diskleri yer değiştiriyor
    windows üstünde c:\ => d:\ olarak gözüküyor
    burada ihtiyacımız olan şey şu
    format atmadan herhangi bir komut ve ya programla bunları eskisi gibi sistem c yedek d olarak ayarlamak

not:disk yönetiminden c nin yeri değiştirilemiyor
    portable xp ile de diğiştiremezsiniz

ya xp onarda bi komut yada bunu düzeltebilen istediğimiz gibi hdd lere harf verebileceğimiz boot bi program varsa önerirseniz sevinirim
    burada konuyu bulandırmak yerini çözüm bulmak lazım ben okurken kafam karıştı sizi yazma ihityacı duydum
    saygılar
  • bende görmüşke cebını kısaca yazayım
    bu olay benim sık karşılaştığım bişey
    kasamda sata 1 sata 2 ve ide hdd olduğu için ve xp den vazgeçmediğim için xp nin sata lara karşı alerjisi olduğu için ......

gelelim çözüme partition magic programı bu işin ustasıdır.
    format falan atmadan hiç bir şey silemden sürücü adlarını değiştirirsiniz.
    programı başlatın değiştirmek istediğiniz sürücüye gelin sağ klik yapın en alttan advenced sekmesinde
    change drive letter i seçin ve istediğiniz harfi ekleyin.
    Örnek c de oldu d c oldu.
    Önce c ye gelip ona z yolunu açın.
    sonra d ye gelin c boşa çıktı artık ona c yi verin.
    şimdide z ye gelin d boşa çıktı d yi verin.
    Aply deyin.
    bukadar.
    umarım yardımı olmuştur.
    Gerekirse resimlide anlatırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.