Şimdi Ara

C VE D Sınıfı Premiumlar Gereksizleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
2.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben leon kullaniyorum 1.16 kullandim, arabamdan sogudum. Ikisi de c sinifi hemde. Senin karsilastirdigin gibi c ile d sinifi karsilastirmasi da yapmiyorum bak. Ayni sinif iki araba arasinda boyle bir fark varken, kullandiktan sonra yorum yapmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Ben leon kullaniyorum 1.16 kullandim, arabamdan sogudum. Ikisi de c sinifi hemde. Senin karsilastirdigin gibi c ile d sinifi karsilastirmasi da yapmiyorum bak. Ayni sinif iki araba arasinda boyle bir fark varken, kullandiktan sonra yorum yapmak lazim.

Yaptığı karşılaştırmadaki hangi araba d sınıfı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

Ben leon kullaniyorum 1.16 kullandim, arabamdan sogudum. Ikisi de c sinifi hemde. Senin karsilastirdigin gibi c ile d sinifi karsilastirmasi da yapmiyorum bak. Ayni sinif iki araba arasinda boyle bir fark varken, kullandiktan sonra yorum yapmak lazim.

mercedes c d sınıfı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

mercedes c d sınıfı

Teşekkür ederim

• Bir arabaya bin, o gaza dökün koltuğa yapistirsin öyle yorum yap, kağıt üstünde olmaz bu isler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

1.6 dizel otomatik highline Passat parasına 320i Sportline Plus aldım.

170 hp'lik turbo benzinli motorun keyfini asla veremez Passat.Yani ben bu arabayı gidip 0 km alıyorum ama millet aynı paraya gidip dizel otomatik Passat alıyo.Yok sıkışık trafiğe girdim az kenara çekiyim soğusun yok trafikte manuele aliyim kavrama cortlamasın.Emisyon olayıda tuz biber ekti.

Kısacası şu,özellikle Mercedes-Bmw için konuşuyorum.Bu iki markanın olayı çok farklı o yüzden.Eğer durumunuz varsa C200d'yi alın.He bana kalsa gidip 320d'yi baz versiyonuyla alırım.

Fark şu senin 10 lt yaktigin ortamda ben 5.5 lt yakiyorum. S ici 1 depoyla 1000km yol gidiyorum.. Arka koltukta oturanlar sıkışmiyo adam gibi diz ve baş mesafesi var. Bagaj 585 lt ve yükleme agzi çok geniş ne koyarsam aliyor..

İşte sende okadar para verdim 170 hp arabam var diye seviniyosun sonra 35 bin liralik s60 t5 tokat manyagi yapinca uzuluyosun

Keşke passat alsaymışsın en azindan az yakardi içi geniş olurdu konforlu olurdu malzeme kalitesi daha iyi olurdu.. 1 serisinden bozma f30 un kalitesiz iç mekaniyla ve işçilik kusurlariyla mutlu olmaya çalışmazdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 21 Kasım 2015; 8:40:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bada38

Bir arabaya bin, o gaza dökün koltuğa yapistirsin öyle yorum yap, kağıt üstünde olmaz bu isler

c200 amg mi yapistiracak koltuga
    bmw 320i desen neysede 1.6 reno motorla anca clioyu gecer

• Başlıga yorum yapicak olursam başlıgı açan arkadaş baya bi saçmalamış focus nere c serisin nere bikere ayni segment degiller. Fotografla kiyaslama yapilmaz gidin ikisinede binin arada daglar kadar fark var..

Ha ben her ortamda soylerim burdada soyluyorum mercedes benim için E serisinden başlar bmw ise 5 serisinden. Altı gerçekten çöp.. Yeni C serisi yine bi nebze iyide o A serisi nedir öyle ya rezalet.. Vites kolunun cevresi o dandik tablet filan hayatta almayacagim bi araç keza 1 serisi ve f30 3 de öyle iç mekanlar çok kalitesiz yapilmiş maliyet kaygisiyla.. Ha şimdi abartma okadar kalitesiz degil diyenler olucaktir ama ben fiyatina gore yorum yapiyorum tabili bir cok aractan kaliteliler ama 150-160 bin tl lik araçlarin bukadar kalitesiz olmamasi gerekir. Ne mercedes ne bmw ismine yakışmıyor. B8 passattaki malzeme kalitesi ve işcilik çok daha başarili bu çakma premiumlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

170 hp'lik turbo benzinli motorun keyfini asla veremez Passat.Yani ben bu arabayı gidip 0 km alıyorum ama millet aynı paraya gidip dizel otomatik Passat alıyo.Yok sıkışık trafiğe girdim az kenara çekiyim soğusun yok trafikte manuele aliyim kavrama cortlamasın.Emisyon olayıda tuz biber ekti.

Kısacası şu,özellikle Mercedes-Bmw için konuşuyorum.Bu iki markanın olayı çok farklı o yüzden.Eğer durumunuz varsa C200d'yi alın.He bana kalsa gidip 320d'yi baz versiyonuyla alırım.

Fark şu senin 10 lt yaktigin ortamda ben 5.5 lt yakiyorum. S ici 1 depoyla 1000km yol gidiyorum.. Arka koltukta oturanlar sıkışmiyo adam gibi diz ve baş mesafesi var. Bagaj 585 lt ve yükleme agzi çok geniş ne koyarsam aliyor..

İşte sende okadar para verdim 170 hp arabam var diye seviniyosun sonra 35 bin liralik s60 t5 tokat manyagi yapinca uzuluyosun

Keşke passat alsaymışsın en azindan az yakardi içi geniş olurdu konforlu olurdu malzeme kalitesi daha iyi olurdu.. 1 serisinden bozma f30 un kalitesiz iç mekaniyla ve işçilik kusurlariyla mutlu olmaya çalışmazdın

Kafanızın almadığı bir nokta var.Bazı insanlar iki lt az yaksın, ikinci elde değer kaybetmesin diye beyaz vw almak zorunda değil.İnsanlar sürerken keyif alacağı kaliteli arabalara binmek isteyebilir.Ayırca 20 bin liralık fiat doblo sizin aracınızdan daha yakıt tüketip daha fazla bagaj hacmi sunabilir.Eleştiri yaparken biraz beyninizi kullanın

• MERCEDES'E Bak birde focusa

Mercedesin yaninda focus kiytirik ezik duruyor.

• quote:

Başlıga yorum yapicak olursam başlıgı açan arkadaş baya bi saçmalamış focus nere c serisin nere bikere ayni segment degiller. Fotografla kiyaslama yapilmaz gidin ikisinede binin arada daglar kadar fark var..

Ha ben her ortamda soylerim burdada soyluyorum mercedes benim için E serisinden başlar bmw ise 5 serisinden. Altı gerçekten çöp.. Yeni C serisi yine bi nebze iyide o A serisi nedir öyle ya rezalet.. Vites kolunun cevresi o dandik tablet filan hayatta almayacagim bi araç keza 1 serisi ve f30 3 de öyle iç mekanlar çok kalitesiz yapilmiş maliyet kaygisiyla.. Ha şimdi abartma okadar kalitesiz degil diyenler olucaktir ama ben fiyatina gore yorum yapiyorum tabili bir cok aractan kaliteliler ama 150-160 bin tl lik araçlarin bukadar kalitesiz olmamasi gerekir. Ne mercedes ne bmw ismine yakışmıyor. B8 passattaki malzeme kalitesi ve işcilik çok daha başarili bu çakma premiumlardan

herseyin sonunu b8'e nasil getirmeyi basariyorsun

• quote:

Başlıga yorum yapicak olursam başlıgı açan arkadaş baya bi saçmalamış focus nere c serisin nere bikere ayni segment degiller. Fotografla kiyaslama yapilmaz gidin ikisinede binin arada daglar kadar fark var..

3 serisinin içi dediğin gibi çok dandik
    ama c serisi passatdan kalite konfor olarak daha iyi bir araç gerek iç gerek dış tasarım arada ki farka değer mi dersen değmez 135 passat 175 e c alınıyor 40k fark vereceğime o 40k ya gider insignia alırım c5 falan alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Mercedes C200d saçma bir arabadır, çünkü fiyatı saçma. O paralara çok temiz 2.0 dizel motorlu araçlar alınıyor 2-3 yaşında en fazla.

Mercedes C200d'nin başlangıç fiyatının 95.000TL civarında olması gerekiyordu.

O yüzden konu mantıklı, C200d'ye 140.000TL'den başlayan fiyatlar vereceğime, ikinci el temiz bir 2.0 dizel D segment veya sıfır km full+full Focus almayı tercih ederim.

Ama bu demek değildir ki, Focus'un fiyatı ucuz.

Titanium manuel+dizel Focus'un veya Highline Golf dizel+manuelin ederi de 60.000TL

Şuan tüm arabaları firmaları fahiş kârlar yapıyorlar, devlet de müdahale etmiyor. Hoş devlet de araba üretenden araç başına 3 kat fazla kazandığı için ses etmiyor.

O paraya golf vermiyorlar,C serisi mi verecekler?
    Adamin icine senersongur kaçmış

• quote:

Passatin ici golf ile ayni olduğundan sen Golfün C serisinden daha kaliteli olduğunu savunuyorsun öyle mi :)

• iş sadece tasarım ıle bıtmıyor ayrıntılarda saklı...
  • Passat b8 in malzeme kalitesini, f30 dan, hele ki w205 den kaliteli zanneden net otomobil cahilidir. Piano blacki, cafcafli parlak konsolu cok kaliteli sananlar var. Keske gozle goruldugu gibi olsa. Dokundugunda zaten ortaya cikiyor hersey. Vw iste bunu cok guzel yapiyor. bir iluzyon ustasi adeta. Emisyon ile de gosterdi zaten nasil iluzyonist oldugunu. Ayni seyi ic mekanda da yapiyor. Saga sola dokununca anliyorsunuz aslinda rakiplerinden hic bi ustun yani olmadigini.

Bunu hep soylerim, audi a4 varken, passati, bmw 3 serisi, mercedes c serisi veya volvo s60 ile kiyaslamak cahilliktir. Ha zaten premium olmayan markalarda da mondeo var ondan once gelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

quote:

Kafanızın almadığı bir nokta var.Bazı insanlar iki lt az yaksın, ikinci elde değer kaybetmesin diye beyaz vw almak zorunda değil.İnsanlar sürerken keyif alacağı kaliteli arabalara binmek isteyebilir.Ayırca 20 bin liralık fiat doblo sizin aracınızdan daha yakıt tüketip daha fazla bagaj hacmi sunabilir.Eleştiri yaparken biraz beyninizi kullanın

Sen beynini kullan dobloyla passat ayni sinifmi ? F30 la passat ayni sinif.. Uçuk ornekler verme bana ozaman kamyonet alip gezelim daha çok bagaj hacmi var.. Hey Allahim..

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Passatin ici golf ile ayni olduğundan sen Golfün C serisinden daha kaliteli olduğunu savunuyorsun öyle mi :)

Golfle b8 in ici ayni filan degil o dedigini bmw yapiyo 1 serisiyle 3 serisinin içi birebir ayni noktasina virgulune kadar

• Audi ve Volkswagenin iç tasarımı ilizyondan ibaret. Ve kalitesi beş para etmez. BMW bin iç tasarım ve kalitesi ise tam tersidir. BMW kullananlar bunu iyi bilir ve BMW bu nedenle zaten BMW dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Passat b8 in malzeme kalitesini, f30 dan, hele ki w205 den kaliteli zanneden net otomobil cahilidir. Piano blacki, cafcafli parlak konsolu cok kaliteli sananlar var. Keske gozle goruldugu gibi olsa. Dokundugunda zaten ortaya cikiyor hersey. Vw iste bunu cok guzel yapiyor. bir iluzyon ustasi adeta. Emisyon ile de gosterdi zaten nasil iluzyonist oldugunu. Ayni seyi ic mekanda da yapiyor. Saga sola dokununca anliyorsunuz aslinda rakiplerinden hic bi ustun yani olmadigini.

Bunu hep soylerim, audi a4 varken, passati, bmw 3 serisi, mercedes c serisi veya volvo s60 ile kiyaslamak cahilliktir. Ha zaten premium olmayan markalarda da mondeo var ondan once gelen.

Zır cahil olan sensin B8 passat a bindigini dahi sanmiyorum. W205 den iyi degil malzeme kalitesi bunu iddia etmedim zaten f30 dan iyi dedim. Mondeo passatin cok gerisinde bunu son zamanlardaki testler ortaya koydu zaten.. Surus ozelliklerinde bile passatin gerisinde kaldi araba ki okadar övülür ford sürüs konusunda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.