Şimdi Ara

C# ve PIC Programlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, C#.net ile seri portla PIC programlamak istiyorum. Acaba C# ile PIC programlamak mümkün mü? Bilen arkadaşlarım acaba kaynak olarak yönlendirebilirlermi beni. Google diyez işareti (#) ile arama yapamadığımdan istediğim sonuçları bulamadım açıkcası.

• Pic programlamak için anci c bilmen yeterli.
    CCS, Hitech ve microchipin C derleyicileri C18 C30) önemli olan bazıları...
  • Arkadaşın programlamaktan kastı program hafızasına veri yazmak sanırım. Yani programlayıcı yazılımı yapmak. Seri porta erişebildikten sonra istersen bir Commodore 64 emulatörü kullanıp C64 Basic ile yazmak da mümkün olabilir. Böyle bir işte niye yerel kod çalıştırmak yerine Java çakması yorumlamalı bir dil kullanmak istiyorsun? Niye C/C++ kullanmıyorsun?
  • Şu anda aktif olarak C# kullanmaya başladım. C ile zamanında bende PIC programladım, ancak bu ara C# ile ilgilendiğim için meraktan sordum. Yani C# çok pratik geliyor artık. Böyle bir şey yapılıyor mu, ciddi olarak C yerine C# dili kullanan var mı varsa tavsiyeleri neler olur merakı içerisindeyim. İlginiz için teşekkür ederim.
  • c# artık 3.0 la embeded desteği veriyor ama pic ile programlayamazsın program hafızası yetmez ama ARM işlemcilerde kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.