Şimdi Ara

C# webbrowser flash video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

<div class="infobox" style="margin:0 auto;width: 520px; padding: 10px;"><h3>"Oahu North Shore Sunset"</h3>
    Watch this video for at least 15 seconds and after that you will receive <b id="n_coins">5 coins</b><br><br>
    <object type="application/x-shockwave-flash" id="myytplayer" data="http://www.youtube.com/v/de0-7CC8fJM?enablejsapi=1&playerapiid=ytplayer&autoplay=0" width="425" height="356"><param name="allowScriptAccess" value="always"></object>

<script type="text/javascript">
    var params = { allowScriptAccess: "always" };
    var atts = { id: "myytplayer" };
    swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/de0-7CC8fJM?enablejsapi=1&playerapiid=ytplayer&autoplay=0", "ytPlayer", "425", "356", "8", null, null, params, atts);
    </script><br><br>
    Must play for <span id="played">0</span>/15 seconds (<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=71786006&url=p.php?p=youtube&a=skip&id=53" style="color:blue" data-href="p.php?p=youtube&a=skip&id=53" style="color:blue">Skip</a>) (<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=71786006&url=javascript:void(0);" onclick="report_page('53','aHR0cDovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS93YXRjaD92PWRlMC03Q0M4ZkpN','youtube');" style="color:red" data-href="javascript:void(0);" onclick="report_page('53','aHR0cDovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS93YXRjaD92PWRlMC03Q0M4ZkpN','youtube');" style="color:red">Report</a>)
    <div id="53" style="visibility:hidden;padding-top:5px"><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=71786006&url=p.php?p=youtube" style="font-size:14px;font-weight:600;color:red" data-href="p.php?p=youtube" style="font-size:14px;font-weight:600;color:red">Click here to watch other movie</a></div>
    </div>

Yukarıdaki resmin html kodu yukarıdaki gibidir.

Yazmış olduğum uygulama ( bot ) benim yerime bu videoyu 15 sn izleyecek, sonrasında diğer videoya ya geçecek.
    Gelelim sorumuza :)
    C# dili ile yazıyorum. webbrowser nesnesi üzerinden işlem yaptırıyorum.
    Normalde text alanları veya buttonlara getElementById ile ulaşıp işlem yapabiliyorum ( value değeri girmek, click yapmak vs gibi ). Fakat video olayında iş birazcık karışık gibi sanırım. Video play olduğunda altta ki sürede ilerlemeye başlıyor ( video durduğunda da duruyor ) onu sanırım javascript kontrol ediyor.
    İstediğim şey o videoya play yaptırtmak.
    webbrowser nesnesinin .Document.InvokeScript() özelliği var fakat, script taglar içerisinde tanımlandığından ulaşılamıyor.

Sanırım epey açıklayıcı oldu. Cevapları bekliyorum.

C# webbrowser flash video

• güncel!!!
  • Hocam işinize yarar mı bilmem ama video açıldıktan sonra mouse ile videonun üstüne tıklandığı zaman video zaten oynatılmaya başlıyor tekrar basıldığında da duruyor. Siz bir timer oluşturun önce mouse ile videoya bir kere tıklasın sonra timer başlasın 20 saniye geçince tekrar tıklasın video dursun ve bir sonraki videoya geçsin.
  • Mouse ile Sayfa Üzerindeki Koordinatlara Tıklatmaya İmkan Veriyor mu Acaba .NET Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Arkadaşımıza Yardımcı Olabiliriz Sanırım
  • 1. si istenilen koordinata tıklama olayı çok karışık ( denedim oradan biliyorum :) )
    Verilen koordinat ( yani videonun alanının koordinatı ) değişken. formun yerini değiştirdiğin koordinatlarda kayıyor doğal olarak. Ve koordinat verdiğinde, başlangıç noktasını forma göre almıyor, ekrana göre alıyor o yüzden bir çok şeyi kontrol etmek gerekiyor.
    2. si ise yazmış olduğum uygulamada, formda bir webbrowser görünmüyor. Arka tarafta oluşturup, olaylarını falan orada yazıyorum. Görsel olarak bir labellar var saniye ve tamamlanan görevleri sayıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaraman89

1. si istenilen koordinata tıklama olayı çok karışık ( denedim oradan biliyorum :) )
    Verilen koordinat ( yani videonun alanının koordinatı ) değişken. formun yerini değiştirdiğin koordinatlarda kayıyor doğal olarak. Ve koordinat verdiğinde, başlangıç noktasını forma göre almıyor, ekrana göre alıyor o yüzden bir çok şeyi kontrol etmek gerekiyor.
    2. si ise yazmış olduğum uygulamada, formda bir webbrowser görünmüyor. Arka tarafta oluşturup, olaylarını falan orada yazıyorum. Görsel olarak bir labellar var saniye ve tamamlanan görevleri sayıyor.

hocam aynı sorunu bende yaşadım.Benim yaşadıgım sorun da youtube daki videomun izleyici sayısını arttırmaktı ve bende kendi web browser nesnemi kullanmıştım.Ama sizin karşılaştıgınız sorunu ben de yaşadığım için google chrome kullanmıştım.Lütfen çözüm bulursanız burada paylaşın.

• quote:

1. si istenilen koordinata tıklama olayı çok karışık ( denedim oradan biliyorum :) )

O Zaman C# ın WebBrowser Componeneti FIS Arkadaşım

Mozilla ile Bi Component Yapılmıştı Onu Araştıralım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    program files'dan program alma
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emg125

hocam aynı sorunu bende yaşadım.Benim yaşadıgım sorun da youtube daki videomun izleyici sayısını arttırmaktı ve bende kendi web browser nesnemi kullanmıştım.Ama sizin karşılaştıgınız sorunu ben de yaşadığım için google chrome kullanmıştım.Lütfen çözüm bulursanız burada paylaşın.

quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

msdn forumuna bile yazdım ama cevap yok :)
    Ama cevabı bulunca paylaşacağım her yerde :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emg125

quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

msdn forumuna bile yazdım ama cevap yok :)
    Ama cevabı bulunca paylaşacağım her yerde :D

Hocam ben sayfanin koordinatlarina gore tiklamayi yaparak basardim.dediginiz gibi karisik degil.APİ yi kopyalayin gerisi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.