Arkadaşlar merhaba, Dün windows update'in yeni bir güncelleme var uyarısı üzerine, ilgili güncellemeyi kontrol ettikten sonra, güncellemeyi aldım. Güncelleme Windows 8.1 güncellemesiydi.
Güncellemeyle alakalı tüm işlemler sırasıyla bittikten sonra; Bilgisayarı yeniden başlattım ve sonuç facia.
Ekran kullanıcı adı ve parolaya kadar geliyor, şifreyi girdikten sonra ekran siyah ekrana düşüyor. CTRL+ALT+Delete yapıp görev yöneticisinden, pc'nin içine girebiliyorum.
Fakat Masaüstü gelmiyor, şu an arızanın yaşandığı pc'den yazıyorum. Ama masaüstüm yok.
Uyarı olarak: ''C:\Windows\System32\Windows.UI.Immersivedll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı'' diyor.
İnternette Türkçe çözüm yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
koridoor
kullanıcısına yanıt
Bu sorunu bende yaşadım fakat nasıl düzelttim onu hiç hatırlamıyorum. Çözümünü de bir yere not etmedim şahsen.
Ama öncelikle şunları sormam gerekiyor;
Sisteminize 8.1 ile kendiniz mi lisans yaptınız ? Kullandığınız virüs programı nedir. Ve yüklediğiniz güncellemenin kodunu hatırlıyor musunuz ?
örnek : KB231541341 gibi.
eğer hatırlıyor ise güncellemeyi sistemden kaldırınız;
bunun için yapmanız gereken , komut istemi yani cmd yi yönetici olarak çalıştırın ve şu kodları yazınız
wusa /uninstall /kb:2607576 burada ki numara sizin yüklediğiniz güncellemenin numarası olacak.
Öncelikle geri dönüşün için çok teşekkür ederim.
- Windows 8 vardı bende, orjinal olarak yüklü. Tekrar herhangi bir şey yapmadım, sadece update'ten gelen güncellemeye yükle dedim o kadar. - Herhangi bir güvenlik programı kullanmıyorum - Güncellemeleri şimdi kontrol edeceğim,
Ama güncellemeleri geri alıp, bu güncellemeyi es mi geçeyim? En kötüsü format atarım akşama doğru çözemezsem :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme