Şimdi Ara

C# XNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben c# ile uygulama-oyun gelistiriyorum visual studio 2013 kullaniyodum fakat 2013 xna yi gormedi bende c# 2008 express edition indirdim ve xna yi kurdum. Ben bundan once yaptigim programlarda belgelerimden debug un yarattigi exe dosyasini alirdim ve diger windowslarda calisirdi. Ve simdi de ayni sekilde belgelerimden xna nin debugla yarattigi exe dosyasini aliyorum fakat bulundugu klasorun disinda calistirdigim an calismayi durdurdu hatasi veriyor. Nedeni ne olabilir ? Yada bu oyunu ben baska bilgisayarda nasil calistiracagim ? Express olmasindan olabilir mi ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun express sürümle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Başka yerde çalışmamasının sebebi .dll dosyalarını kopyalamamış olman olabilir. Diğer bilgisayarlarda çalışmamasının sebebi de .NET kütüphanelerinin sürümü ile ilgilidir. Properties'den değiştirebilirsin ya da kurduğun bilgisayara .NET kütüphanesini yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLims

Bunun express sürümle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Başka yerde çalışmamasının sebebi .dll dosyalarını kopyalamamış olman olabilir. Diğer bilgisayarlarda çalışmamasının sebebi de .NET kütüphanelerinin sürümü ile ilgilidir. Properties'den değiştirebilirsin ya da kurduğun bilgisayara .NET kütüphanesini yükleyebilirsin.

Tesekkur ederim deniyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    12 yıl önce açıldı
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.