Şimdi Ara

C ye xp D ye win98 yüklemek??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar c: de winxp pro yüklü ama oyunlarda daha ii performans alabilmek için d ye wn98 yüklemek istiyorum,elimde cd si de var(se) ama boot u bozuk sanırım yüklemem için ne yapmamı önerirsiniz??

• oncelikle wınxp fat sistemi kullanıyor ise o zaman bunu yapamassın.

oncelikle convert yapıp wınxp yi ntfs yapıcaksın. ntfs kullanmak senin için problem çıkarmicaksa o zaman problem yoq.
    sana neler yapman gerektiğini tarif edebilirim.
  • 98 se nin bootu bozuk ne demek yani 98 cd si otomatikmi çalışmıyor
    Inf_onb nin dediği gibi xp de dosya sistemi ntfs ise ve d: de ise fat32 yüklüyse rahatlıkla bu dediğini yapabilirsin
    yalnız yükleme bittikten sonra xp de boot menagerden hangi sistemin öncelikli başlayacağını daha doğrusu sonradan d ye yüklediğin 98 i görüp görmediğini kontrol et
  • benim c: win 98 d: win xp e:win 2000 f: yedekler var hepsi canavar gibi
    1) fat formatında olacak
    2) mutlaka ilk win 98 kur
    3) enson sürekli kulladacagın sistemi kur

P III 1000 256 ram var bir problemle karşılaşmadım
  • öncelikle cewaplarınız için çok sağolun beyler..
    iki sürücü de fat32 formatında,xp yüklü olan ı ntfs yapınca nasıl kuracağım?win98 cd si bozuldu galiba boot yapmıo o yüzden bios tan boot sırasını değiştirip yükleyemiyorum çözüm önerisi olan warmı??
  • öncelikle bilgisayarına şu anda win98 kurabiliyorsan ve elinde bootlu bir xp cd si varsa problem yok. şöyle yapacaksın. önce c: ye win98 i kurarsın. sonra xp cd sini takıp cd-rom dan aç. sonra d: yi ntfs yaparak xp yi kurabilirsin. işin bittiğinda açılışta hangi işletim sistemiyle açmak istedğini soracak ve 30 sn(default) içinde seçimini yapmazsan xp den açacak.(xp den bu süreyi değiştirebiliyorsun)
  • bu şekilde sürücülerin yerlerini de değiştirebilirsin. c: xp(ntfs) d: win98(fat32)
  • Ne ntfs'si ne gerek var, önemli olan önce 98 sonra xp kurmak, tersini yaptığında genelde açmıyo (fixboot bilem işe yaramıyo)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.