Şimdi Ara

C1 İngilizce Düzeyine Gelmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama+ İngilizce'si olan biri C1 seviyesine tahmini ne kadar sürede gelebilir ve bunun için neler yapmalı?

• 6 ay ingiltere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu evden veya kurs ile yapma imkanımız yok mudur? Mevcut pandemiden ötürü dediğiniz zor.
  • C1 e yeni başlıcam ama c1 b2 ayrımı yapmıyorum. Hedefin nedir? Mesela benim makaleleri haberlerin çoğu kısmını anlamaktı artık anlıyorum. Kitap okuyabiliyorum. Önünde sınav gibi bişey yoksa aşırı kur takıntısı yapma çünkü geçen sene İngilizce kursunda b1 demişlerdi internetten test yaptım b2 dediler en son bi siteden daha yaptım c1 dedi bana kalsa b1 in önünden geçemem. Kur sana sadeve stres yapar bence.
    Your Engilish Web YouTubedan izliyorum çok güzel 👍
    Bol bol haber dinle bilmediğin kelimeleri öğren
    Mesela bir ilgi alanı belirle ben bi ingiliz grubuna hayranım boş zAmanlarımda twitterdan fanlarla yazışıyorum çok geliştirdim kendimi.
    Dinleme yapmak çok önemli demiştim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çeşitli uygulamalar var ama yine dile maruz kalmak kadar etkili olmaz.
    Günde en az 2 3 saat native speaker dinleyip kelime öğrenirseniz b1+ b2 den gelişme kaydedebilirsiniz

• B1 plus yada b2 aşamasına gelen kişinin temeli vardır zaten ordaki günlük hayatla 6 ayda çok en az 1 kur atlar

• Peki hocam çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yabancı ülkede bulunmanıza gerek yok, yabancı dile maruz kalmayı yapay şartlarda da yaratabilirsiniz bence. oyun oynamayı seven biriyseniz oyundan birkaç arkadaş edinip onlarla beraber oyuna girmenizi öneririm; konuşmanızı, aksanınızı ve düşünmeye ihtiyaç duymadan akıcı bir şekilde konuşmanızı sağlayacaktır. bu sadece speaking'i arttırmaya yarar tabii, elalemle CS atarken konuşmak sizi makale okuyacak düzeye getiremez :D akademik makale okuyacak düzeye gelmek için sevdiğiniz konular hakkında Youtube kanallarını dinlemenizi tavsiye ederim, akademik kelime dağarcığınızı bu kanallardan geliştirebilirsiniz. (TED gibi akademik kanallar yerine daha detaylı kanallar tercih ederseniz daha hızlı gelişirsiniz büyük ihtimalle, onların kullandığı kelimeler biraz daha hafif oluyor genel seyirciye hitap edebilmesi açısından) writing konusunda da essay yazmak hoşunuza gidiyorsa onu yazmanızı öneririm ama hiçbir yerden geri dönüş alamayacağınız için hazırlık gibi bir ortamda writing'inizi geliştirmek en kolayı olur herhalde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.