Bildirim
C180 VS GLA180d
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
C180 i alırım benzinli olması bile yeterli bir sebep benim için. -
İki aracı yorumlayamam ama 2016 C 180 Exclusive 7G-Tronic kullandım. 5 yetişkin 3 çocuk ve bagaj + klima full açık. Çekişi çok güzel hiç zorlanmadan şehir içi ve şehir dışı yolculuk yaptım
Konforu ve Malzeme kalitesine hayran kaldım.
Tek sevmediğim şey koldan vitesi oldu. -
kesinlikle c180 derim, gla hem daha pahali, hem daha dusuk performansa sahip, hem de donanim olarak daha zayif. tabii benzinli arac da daha cok severim. -
gla 200 amg yaparsanız enazından motorları eşitlemiş olursunuz. (200- 180d arasında fiyat farkı yok)
Tip görecelidir elbette ama iç dizaynda c kafadan 3 gömlek üstündür ve bu göreceli sınıfına dahi girmez.
Evet hiç bir araç parasının hakkı değil fakat gla HİÇ HAKKI OLMAYAN Sınıfında. Gla almaktansa aynı ayarda v40 crosscountry alırdım. 50 -60 binim cebimde kalırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X