Şimdi Ara

C2'den nasıl kız düşürülür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
36.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav 30+ kıza yazdım hiçbiri cevap atmıyor.

Nasıl bir giriş yapbilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

C2'den Kız Düşürme

C2 Nedir?

C2, bir bilgisayar oyununda karakterlerin birbirleriyle romantik ilişkiler kurmasıdır. C2'den kız düşürmek, oyun içinde bir kadın karakterle sanal bir ilişki başlatma sürecidir.

C2'den Kız Düşürme Nasıl Yapılır?

C2'den kız düşürmek, sabır ve strateji gerektiren bir süreçtir. İşte takip edebileceğiniz bazı adımlar:

• Karakterini Geliştir: Güçlü ve çekici bir karakter seçin ve oyun içinde itibarını artırmak için görevlere katılın.
    • Hedefini Belirle: Hangi kadın karakterle ilişki kurmak istediğine karar verin ve onun ilgi alanları ve tercihleri hakkında bilgi edinin.
    • İletişim Kur: Hedef karakterle sohbet edin, görevlerde ona yardım edin ve ona övgüler yağdırın.
    • Hediyeler Ver: Karakterine sanal hediyeler vererek ona ilgi gösterdiğinizi ifade edin.
    • Randevu Teklif Et: Zamanı gelince, hedef karaktere bir randevu teklif edin.
    • Sabırlı Ol: C2'den kız düşürmek zaman alabilir. Sabırlı olun ve pes etmeyin.

Önemli İpuçları:

• Saygılı Olun: Kızlara her zaman saygılı davrandığınızdan emin olun.
    • Zorlama Yapan Olmayın: Hedef karakter reddediyorsa, ısrar etmeyin.
    • Oyunun Kurallarına Uyun: C2 kurallarına uyun ve oyun içindeki diğer oyunculara karşı dürüst olun.

C2'den kız düşürmek, oyun içi ilişkiler kurmanın bir yoludur. Sabır, strateji ve saygılı davranışlar ile oyun içinde bu sanal ilişkilerden keyif alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekrana tekme atmak faideli olabilir

• Çelme takarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 21 Mart 2017; 13:25:42 >
  • Hocam sen 3.20yle bi foto yapıştır onlar yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: qua1912

Hocam sen 3.20yle bi foto yapıştır onlar yazar

Yapıştırdım da 5 kişi yazdı sadece. 3 tanesi arabı sordu, 1 tanesi 15 yaşında ergen kız 1 tane de gay.

Düşmüyor aga tipim de iyidir yani

• Tipin iyiyse onlar zaten yazıyor,değilse ne yapsan boş çünkü konuşmalara baktığında da görürsün ki günde en az on erkek yazıyor kızlara,bu on erkekten farkın olmalı.

Onun dışında yazanların çoğu zaten ergen,aptal tipler bambamlayıp ilişkiyi kesmek istesen bile o aptallıkla çekilecek dert değil.

Sonuç: sosyalleşin normal kızlara belki denk gelirsiniz,instagram twitter takılanların birbirinden pek farkı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sesiniz güzelse düşürürsünüz ses isteyen çok :D onun dışında bioda göğüs yorumlanır kızlar gelin yaramazlık yapalım yazıyorsa bi ihtimal düşer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yakışıklıysan bi ihtimal genelde kusura bakmasında orda burda sürten egolarından önünü göremeyen kızlar diye düşünüyorum deneme amaçlı yazdım 50+ kıza 10 u döndü dönenlerde hemen link at link foto at lan yeter dedim artık düşüreceksen instagram vb ordan düşer
  • .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamda bmw var tipimde iyi diyor gidip c2 den kız düşürmeye çalışıyor. Gidip gerçek hayatta şansını denesen daha yüksek ihtimalin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

adamda bmw var tipimde iyi diyor gidip c2 den kız düşürmeye çalışıyor. Gidip gerçek hayatta şansını denesen daha yüksek ihtimalin var

Biliyorum hocam. Çevreden birini yaparsam yakalanırım. Anlarsın ya mevzular derin

• Ne yazıyorsun? Gidip merhaba yazıyorsan cevap alamazsın tabiki, biodan hemen bi muhabbet aç, yaş kaç bilmiyorum ;ama 25 falansa şansın daha düşük bana sorarsan, onun dışında link de at ilk yazdığın mesaj ile, beğenirse geri döner zaten dönerse de belli bi süre konuştur onu sonra bak bakalım senle konuşmak istiyor mu?

Muhabbet ilerlerse telefon numarası istersin, veya öncesinde instagrama geçersin orası isteğe bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 21 Mart 2017; 17:13:40 >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Yaş 22

17-20 yaş arasına yazıyorum. Muhabbetim iyidir de çok soğuk bunlar aga. Tıkanıyorum bir yerden sonra.

• c2 den düsen kızdan hayırmı gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

c2 den düsen kızdan hayırmı gelir

Sevgilim var zaten. Heyecan arıyorum

• quote:

Baya bildiğin hayır geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

ihanet edicem diyorsun yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Ya sevgilinde heyecan ariyorsa?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.