Şimdi Ara

C200d Almayın Diyenler Buyrun (ssli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
32.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

136 beygir arabaya 200 bin para ver sonra milleti az yakıyor diye inandırmaya çalış. Sende haklısın

ne 136 beygiri kardeş cla değil bu,mercedesin kendi 2.0 CDI motoru kullanılıyor bu araçta.

Yakıt tüketim yelpazesi geniş diye tahmin ediyorum,basınca yakıyor ama basmadan ekonomi yapmakta mümkün.

yavaş gel :D sen git passat sınıf standardını belirliyor konusunda mücahitle fanlık yap bu konular seni aşar
  • Turbobenzina kullanıcısına yanıt
    Bu ekranda navigasyon zor olmuyor mu ? Bayağı küçük geldi,clio 4 ün bile daha büyük.
  • Beğenmeyen bana versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

2.0 motorlu 184 beygirlik dizel 3 serisi bundan çok daha az yakıyor.

C200d hiç yakıtıyla övünülecek bi araç değil yani.

e90 dan bahsediyorsan benim ort yakıt tüketim bütün zamanlar 6.4 LT. Hiç dikkat edilmemiş hali. Ben bu motor üzerine görmedim şu ana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

2.0 motorlu 184 beygirlik dizel 3 serisi bundan çok daha az yakıyor.

C200d hiç yakıtıyla övünülecek bi araç değil yani.

e90 dan bahsediyorsan benim ort yakıt tüketim bütün zamanlar 6.4 LT. Hiç dikkat edilmemiş hali. Ben bu motor üzerine görmedim şu ana kadar

E90, f30 a göre daha fazla yakmasına rağmen yine süper bi ortalama. Aynı sürüş stiliyle f30 en az 1 litre daha az yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TSY

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

136 beygir arabaya 200 bin para ver sonra milleti az yakıyor diye inandırmaya çalış. Sende haklısın

ne 136 beygiri kardeş cla değil bu,mercedesin kendi 2.0 CDI motoru kullanılıyor bu araçta.

Yakıt tüketim yelpazesi geniş diye tahmin ediyorum,basınca yakıyor ama basmadan ekonomi yapmakta mümkün.

yavaş gel :D sen git passat sınıf standardını belirliyor konusunda mücahitle fanlık yap bu konular seni aşar

Bunu diyende forumun trollü Bloklamıştımda nedense sana cevap verme gereksinimi duydum,kendi kendine konuşup durursun artık bundan sonra Zaten ne derece takıldığın,yorumlarından belli.Koymuş olmalı

O konuda da passat sınıfının satış lideri,ama sınıf standartlarını belirler mi tartışılır yazmıştım.Tabi forumdaki birçok gereksiz gibi sende okumadan "satış lideri" dememe takıldın çünkü kabullenemiyorsun.Ben passat şöyle iyi böyle iyi demedim ki,rakamlara dayanarak konuştum.Ama şuanda bir hatamı buldun ve sanki senin dediğin gibi yapmışım gibi birde yorum yazmışsın.İnsan karıştırabilir,evet yanlış okumadım C200d de de 2.0 motor var sandım.İnsan yeter ki bilerek beyinsiz gibi davranmasın. Bu forumda bu bölümde asla troll olmadım,bilgimin yettiği herşeyi uzunca yazdım,yanlışımın olduğu yerde de düzeltildim ders çıkardım.Ayrıca her türlü teknik bilgimin senden iyi olduğuna da eminim.

Bu sana vereceğim son cevaptır,bundan sonra da boş işlerle uğraşmayıp, üslubuna dikkat etmen dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 6 Nisan 2017; 18:50:2 >

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Araçta navigasyon yok,hız sabitleyici yok,ses sitemi rezalet.Müzik dışında bir araçta donanım fantezim yok.Olsa tabi iyi olurdu ama bi ekrana 7,8 bin lira vermek istemedim.Kaybola kaybola gitsem 7,8 bin lirayla avrupayı 10 kez gezerim o parayla

• 200 küsür bin lira para ver sonra da güçsüz dizel araba az yakıyor diye sevin. Güzel avuntu.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

8.5 lt yakmış akıcı bir yolda.

Daha sıkıştımı trafik hopp 10 lt

http://hizliresim.com/ldqz9J

O konuyu açan benim şirkette kiralık C200d vardi ordan kendi gözlemlerim sonucu acmistim.

Günlük kullanım icin 2016 sıfır km C180 AMG aldim kendime ve 25km ortalamada 9.5litre yakıyorum benzinli 0-100'ü 8.5 saniye olan gerçek Mercedes motoru ile.

Buyrun paylasmis arkadas gercek verileri 8.5 litre yakıyor

1 litre için Renault binip servisten mi çıkmayalım turbo patlatıp ? Güncelleme yaptırıp 120 beygir mi gezelim? Yazık gunah 3 kasa nasıl benzinli satıyorsa C'de benzinli C180 tercih ediniz.

• C200d şehiriçi yakıt
    C200d Almayın Diyenler Buyrun (ssli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theimperial -- 7 Nisan 2017; 17:28:59 >
  • 320d daha az yakar hatta e90 184hp bile daha az yakar bundan
  • Tüketiminin alışılagelmiş 1,6 dizellerden yüksek olduğu doğrudur. Tüm Mercedes'ler öyledir. Çoğu rakibinden daha ağırdır. Güvenlik elemanları vs daha fazla olduğu için , sağlam olduğu için.

Diğer taraftan bu arabanın rakiplerinden temel farklı, özellikle amg pakette yol tutuştur. BMW de m paket alırsın yürür aksamı standart gelir , sadece dışarıdan kozmetik jant body vs olur. Mercedes ise ön çamurluk genişliğinden frene, süspansiyon sistemine kadar amg donanımda farklıdır. Daha iyi tutar yolu. 3 serisinden de , önden çeker a4 dende. ( quattro a4 kullanmadım bilmiyorum).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Tüketiminin alışılagelmiş 1,6 dizellerden yüksek olduğu doğrudur. Tüm Mercedes'ler öyledir. Çoğu rakibinden daha ağırdır. Güvenlik elemanları vs daha fazla olduğu için , sağlam olduğu için.

Diğer taraftan bu arabanın rakiplerinden temel farklı, özellikle amg pakette yol tutuştur. BMW de m paket alırsın yürür aksamı standart gelir , sadece dışarıdan kozmetik jant body vs olur. Mercedes ise ön çamurluk genişliğinden frene, süspansiyon sistemine kadar amg donanımda farklıdır. Daha iyi tutar yolu. 3 serisinden de , önden çeker a4 dende. ( quattro a4 kullanmadım bilmiyorum).

Nasil bir saçma ve bilgisiz yorumdur Hey Allahım..

Güvenlik donanimlariyla daha agir olmasiyla filan ilgisi yok işin. Olay aktarmadaki kayıplardan ibaret. Hantal 7gtronic şanzimandan ibaret.

Amg pakette her şey standart gelir. Spor suspansiyon yok. Büyük disklerde yok.. amg paket sadece görüntüden ibarettir.

Rakiplerinden yol tutuş olarak iyi olduğu filanda yok. Keşkül gibi araba her tarafi ayri oynuyor. Esp testlerinde sinifta kaldi esp si bile dogru duzgun calismiyor.

Mercedesin gelmiş geçmiş açık ara en kötü arabası bence c200d.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Tüketiminin alışılagelmiş 1,6 dizellerden yüksek olduğu doğrudur. Tüm Mercedes'ler öyledir. Çoğu rakibinden daha ağırdır. Güvenlik elemanları vs daha fazla olduğu için , sağlam olduğu için.

Güvenlik donanimlariyla daha agir olmasiyla filan ilgisi yok işin. Olay aktarmadaki kayıplardan ibaret. Hantal 7gtronic şanzimandan ibaret.

Amg pakette her şey standart gelir. Spor suspansiyon yok. Büyük disklerde yok.. amg paket sadece görüntüden ibarettir.

Rakiplerinden yol tutuş olarak iyi olduğu filanda yok. Keşkül gibi araba her tarafi ayri oynuyor. Esp testlerinde sinifta kaldi esp si bile dogru duzgun calismiyor.

Sipariş edip iptal ettiğim arabayı bana anlatma.

Yol tutuşutaki yorumunu da kendi tecrübesizliğine bağlıyorum.

• Ortalama hızları 80-90 aralarında tutarsak 2.0 dizel 6 ileri E90 1.6 W205'ten daha az yakıyor.
    Hemde öyle 20-30km ortalaması değil.
    C200d Almayın Diyenler Buyrun (ssli)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Kıskançlıkta son nokta:)

Git DSG'ni patlat serviste gez sen arabadan çok anlıyorsun ya boş konuşma AMG delikli disklerle geliyor AMG paket. AMG suspansiyonla siparis et bakalim nasıl tutuyor yol. TR şartlarından dolayı süspansiyon iptal o yüzden konfor odaklı. W204 kullan kendine gelirsin AMG paketler AMG suspansiyonlu araba yoldan çıkmıyor.

BMW'nin rezil hissiz direksiyonu da yok Mercedes'te Michael Schumacher ile geliştirdiler W205 yeni C serisini. Olmeden önceki son mirasıdır Yeni C serisi. Cahil bie toplumdayız ne yapalim.

https://youtu.be/HULG3JscFpw

İzle de bak bakalim. Yol tutuş istiyorsan AMG süspansiyon ile sipariş eder öyle konuşursun. 2014 ilk parti otomobiller AMG suspansiyonlu ve inanilmaz yol tutuyor. F30 falan hikaye.

Arabanın hissiyatını direksiyonun hissini en net Otopark.com W205 C serisi testi anlatıyor. Ayrıca C180'in performansını. İzleyin görün. "Fanatik" yorumlara kulak asmayın.

https://youtu.be/ozby9jUgx8c

• gayet normal piyasadaki 1.6 dizel otomatik araç tüketim değerleri çoğu araçla aynı değerler harikalarda yaratmıyor
  • lordwalmax kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? Hayalindeki araçtır bir şekilde almıştır. Bir değişmedi şu zihniyet..

• quote:

quote:

quote:

Sipariş edip iptal ettiğim arabayı bana anlatma.

Yol tutuşutaki yorumunu da kendi tecrübesizliğine bağlıyorum.

Sipariş edip iptal ettiğin arabaymı anlatmayım Ee yani ? So ? Sipariş edince bilgi sahibimi olmuş oldun arabayla ilgili. İyiki almamışsın bok gibi bi araba c200d. Zaten araba hakkında en ufak bilgi sahibide değilsin arabanın spor süspansiyonla geldiğini zannediyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: theimperial

quote:

quote:

Kıskançlıkta son nokta:)

Git DSG'ni patlat serviste gez sen arabadan çok anlıyorsun ya boş konuşma AMG delikli disklerle geliyor AMG paket. AMG suspansiyonla siparis et bakalim nasıl tutuyor yol. TR şartlarından dolayı süspansiyon iptal o yüzden konfor odaklı. W204 kullan kendine gelirsin AMG paketler AMG suspansiyonlu araba yoldan çıkmıyor.

BMW'nin rezil hissiz direksiyonu da yok Mercedes'te Michael Schumacher ile geliştirdiler W205 yeni C serisini. Olmeden önceki son mirasıdır Yeni C serisi. Cahil bie toplumdayız ne yapalim.

https://youtu.be/HULG3JscFpw

İzle de bak bakalim. Yol tutuş istiyorsan AMG süspansiyon ile sipariş eder öyle konuşursun. 2014 ilk parti otomobiller AMG suspansiyonlu ve inanilmaz yol tutuyor. F30 falan hikaye.

Arabanın hissiyatını direksiyonun hissini en net Otopark.com W205 C serisi testi anlatıyor. Ayrıca C180'in performansını. İzleyin görün. "Fanatik" yorumlara kulak asmayın.

https://youtu.be/ozby9jUgx8c

Ya sen şakamısın ? bahsettiğimiz araba C200d tutupda attığın videolara bak , her tarafı yol tutsa nolur araba 180 den sonra gitmiyo zaten rezalet bi araba. Otopark testi umrumda değil benim için hiç bir anlam ifade etmiyor. Gereksiz klostrofobik,yol tutmayan,sanki camlar açık gibi rüzgar sesi alan,güçsüz,çok yakan,hantal, nuh nebi den kalma 7 gtronic şanzımanlı reno motorlu ÇAKMA,ALT SINIF mercedesle sana bol eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 8 Nisan 2017; 9:28:16 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.