Şimdi Ara

C200d Almayın Diyenler Buyrun (ssli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
32.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kusura bakmayında siz bu fotoğraflarla anca kendinizi kandırırsınız. Uzun yolda her araba az yakıyor benim F10 520i çok yakıyo denen aracım da uzun yolda sabit 120 ile gidince 6 litre yakıyor.. Mercedes C200d benim bugüne kadar kullandığım premium marka araçların içinde EN REZİL otomobildi. Aracın performansı kesinlikle 136 hp ile alakası yok. 100 bg gibi gidiyor. Motor ve şanzıman inanılmaz uyumsuz, araç sport modda bile ölü gibi. Mercedes markasına güvenipte o aracı test etmeden 200 bin tl yi verip almış olsam yemin ediyorum bayiden çıktıktan 500 metre sonra sinir krizi geçirirdim herhalde yahu bi araba bu kadar mı ölü olur bu kadarmı gaz tepkisi olmaz..

Daha bir çok eksisi var D segmentinin en küçük hacimli iç mekanına sahip,yol tutuş anlamında da yerlerde.. Hepsini saymaya başlasak bitmez şimdi bu araba sırf Logosu için alınan bi araba ama sonuç hüsran. Mercedesle alakası yok arabanın.

• yakıtı düşünme, sadece yıldızı takip et
  • aynı motor renaulta 4.6 dan daha fazla yakıyor.. 2012'de fluence ve megane hb gtline geldi ilk şu anda kadjar'da 4 çeker, megane sedan ve megane 4 hb de meanul, talismanda edc şanzıman var )
  • araca iş yerindeki bi abim sahip. sadece bi kere bindim yaklaşık 30 km yol yaptım yanında. tabiki ölçü olmayacak bu kadarlık bi tecrübe ancak performansı bana o kadar kötü gelmedi. bunu alan kişiye performans olmasa bile mercedes işçiliği ve kalitesi yetebilir. sürekli performanstan dem vurulmuş o yüzden söyledim. araç süütçü beygiri dğl sonuçta biraz haksızlık yapılıyor gibi.
  • Eleştrilerin güncel olanlarının çoğu yakıt tüketimi üzerine değil ki. 136 lık motorda kronik turbo arızası ile hatrı sayılır C200d'nin serviste yattığı yönünde. Hatta downsizing ile 120 hp'ye düşürme gibi bir salakça çözümden bahsediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

Yanlış anlamayın ama Türkiye şartlarında pahallı olan bir arabanız var, ama halen yakıtı düşünüyosunuz bence saçma sapan bi fikir o arabaya o paraları veren kişiler benzini çok düşünmemeli. Çünkü parası boldur :)

Ya yok oyle bir sey haftada 700 tl benzin parasi veriyorum ayda en az 2000 tl gina geldi artik.Hadi diger arabayi anladimda bu 1.6 benzinlilerin bu kadar yakmasini anlayamadim cidden insanin ocagina incir agaci dikiyorlar.

• Ayni araca sahibim. Sakin gidip para verip almayin paraniza yazik. Motor ve sanzimani uyumsuz dunya kotusu bir araba yapmislar. Basarsin gitmez bas bas bagirir durur. Basima actigi motor ikaz isigini cozememeleri. Ve en sonunda yolda seyir halindeyken bi anda yaktigi ikazlari resimle paylasiyorum.

C200d Almayın Diyenler Buyrun (ssli)

• dizel fiyat farkina gore hesaplanir az yakip yakmadigi. yoksa aradaki 2-3 litre o kadar da onemli degil.

• 8.5 lt yakmış akıcı bir yolda.

Daha sıkıştımı trafik hopp 10 lt

http://hizliresim.com/ldqz9J

• TSY kullanıcısına yanıt
    Bu kabulü kim yapmış peki? Otorite kurum hangisi?

Peugeot'nun yaptığı gerçek dünya tüketim testleri, şehir merkezinde 25 km/s ortalama hız olarak gerçekleştirildi.

20 km/s altı şehir içi değil vıcık vıcık üst üste trafik ortalaması. Başkası da çıkıp der 19 km/s neymiş benim şehrimde ortalama 8 km/s diye, ona ne diyeceğiz?

Nasıl ki herkes aynı şehirde yaşamıyorsa herkesin ortalaması da aynı bantta olmak zorunda değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C200 ün yakıt konsuunda üzeceğini kim söylemişse komikleşmiş ama zaten artık bu aracın yakıtından önce konuşulması gereken daha önemli maddeleri var, az çok tahmin ediyorsunuzdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 dizel değil mi bu araç? Benim Leon FR'dan uzun yolda aynı yakıyor ama şehir içi düşük süratlı hızlarda 1-1.5 litre fazla yakıyor. Tamam ağırlık farkı var ama dizel araç bu arkadaş millet ekonomi için alıyor. 28 km/s ortalamaya 7.7 lt bir dizel araç için gayet yüksek bir tüketim.
  • 184 hp,2.0,1505 kg,8 ileri otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbobenzina -- 6 Nisan 2017; 13:40:12 >
  • Benzinli D segment araç değerleri :

Mercedes dizeli de benzinli de çok yakıyormuş gerçekten ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojaverok -- 6 Nisan 2017; 13:53:7 >

• c200d almayın
  • C200d almayın

• 83 km hızla ortalamalar, 63 km hızla ortalamalar.. forum çoşmuş yine
  • Mojaverok kullanıcısına yanıt
    Bu hangi araba hocam ne güzel ekranlar veriler var bu premiumlarda

• Skoda hocam , premium değil ...

• Mercedes A180 Benzinli aracımla Ankara yolunda 5,7 litre değeri görmüştüm... 86 km ortlama hıza bu değerleri de dizel br araç görsün artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.