Şimdi Ara

C200d Almayın Diyenler Buyrun (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
32.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda konusunu görmüştüm adamin biri c200 ler 9-10 litre yakiyor diyordu. C180 alin onun yerine diyordu. Eyvallah c180 daha seri ama bu tuketime onda ulasabilecek misin dostum, arac full ist ici kullanilmistir cogunlukla mesai saatlerinde. Ort hiz 28 zaten ve nisandan ekime kadar klima full acik neredeyse. Bu gece de arkadastan donerken ekonomik kullanayim dedim yollar bostu 4.6 yakti ki daha da az yakilir cidden biraz kasilirsa. Allah askina hangi arac yakiyor 4.6

C200 alcak arkadaslar varsa tercihlerinden vazgecmesin diye actim konuyu, yakit konusunda endiseleri olmasin, cok hor
    C200d Almayın Diyenler Buyrun (ssli)
    C200d Almayın Diyenler Buyrun (ssli)veya turboyu patlatirlarsa bilemem tabi. Buyrun ssler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

C200d Almayın Diyenler Buyursun (SS'li)

Mercedes-Benz C200d, lüks ve konforlu bir araç arayanlar için popüler bir seçimdir. Ancak, bazı kullanıcılar C200d ile ilgili yakıt tüketimi ve diğer konularda olumsuz yorumlar yapmaktadır.

Mercedes C 200 d Yakıt Tüketimi Yorumları

C200d'nin yakıt tüketimi, birçok kullanıcının şikayet ettiği bir konudur. Gerçek dünya koşullarında, C200d ortalama 6,5-7,5 litre/100 km yakıt tüketmektedir. Bu, benzer büyüklükteki dizel rakiplerine göre nispeten yüksektir.

Mercedes C200d Yorumları

C200d'nin genel yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar arabanın konforunu, sürüş dinamiklerini ve teknolojik özelliklerini övmektedir. Diğerleri ise yakıt tüketimini, süspansiyon sertliğini ve küçük bagaj alanını eleştirmektedir.

C200d ile C200d BlueTEC Farkı

C200d ve C200d BlueTEC, C-Serisi'nin dizel motorlu iki farklı versiyonudur. BlueTEC modeli, daha gelişmiş bir egzoz emisyon kontrol sistemine sahiptir. Bu, BlueTEC'in C200d'den daha düşük emisyonlara sahip olduğu anlamına gelir, ancak daha pahalıdır.

Mercedes C 200 d Exclusive Yorum

C 200 d Exclusive, C200d'nin daha donanımlı bir versiyonudur. Exclusive donanım seviyesi, deri döşeme, panoramik cam tavan ve gelişmiş bir ses sistemi gibi ek özellikler sunar.

C200d Yakıt Tüketimi

C200d'nin yakıt tüketimi, sürüş tarzı, yol koşulları ve araç bakımına bağlı olarak değişebilir. Otobanlarda sakin bir sürüşle yakıt tüketimini 5,5 litre/100 km'ye kadar düşürmek mümkündür. Ancak, şehir içi yoğun trafikte yakıt tüketimi 8 litre/100 km'yi aşabilir.

C200d Alınır mı

C200d, lüks ve konforlu bir araçtır. Bununla birlikte, yüksek yakıt tüketimi, özellikle yüksek kilometreli sürücüler için bir endişe kaynağı olabilir. C200d'yi satın almadan önce, yakıt tüketimi beklentilerinizi ve bütçenizi dikkatlice değerlendirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok samimi bir dostumda var 2-3 günde bir binerim aracına trafikte 7.5in altına düşmüyor gazlarkende 10lt yakın yakıyor

• zaten 8 litre ortalaman var. daha neyin kafasını yaşıyorsun. elbette alacaklar almasın dizel araba al sonra benzinli gibi yakıt yaksın. mantıklı değil. c180 tercih edilir.

4.6 ise rakım mesafe ortalama hız bir sürü etmen mevcut 7.7 ortalama gerçekçi değer. birde mercedeste yol bilgisayarı ile pompa arasında %10-15 fark oluyor.
  • bu arada 28 km şehir içi değil.

şehir içi trafiği 19 kmh ve altı olarak tüm dünyada kabul gören hızdır
  • hem bu arada mercedesin araçları zaten hiçbir zaman ekonomik olmadı. bunu tüm dünya biliyor. daha çok amerikanvari tüketimleri var.

vwcileri anlıyoruzda torostan terfi eden sonradan görmeler ama sizi anlayamadık birazcık aracınızın markası gibi elit takılın
  • TSY kullanıcısına yanıt
    Adam bilgilendirme amaçlı bir konu açmış sen neden atar gider peşindesin ki varsa c180 in ortalamani sen koy onuda görelim yoksa boş yapma

• TSY kullanıcısına yanıt
    Dostum emin ol fotonda amblemi olan hayalindeki arabadan terfi ettim buna. Ve bu kadar kindar olmani da anlayamadim da neyse ben senin gibilerle ugrasmak icin degil burda niyeti olan arkadaslar faydalansin diye actim konuyu.

Ayrica emin ol trafik bilgim senden coktur, hergun 60-70 km yol yapiyorum, senin dedigin 5-10 km yol giden adamlar icin gecerli 20 civarlarinda ortalama hiz. Bi de max 19 demissin sanki millet 10-15 km ortalama hizla gidiyor. Min 17-18 gorenler olur o da dedigim gibi kisa mesafe agirlikli kullananlar icin ki burdaki profilin coguna uymuyor bu. Eger ispat yapacaksan ss ile konus bos yapma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 136 beygir arabaya 200 bin para ver sonra milleti az yakıyor diye inandırmaya çalış. Sende haklısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 motorlu 184 beygirlik dizel 3 serisi bundan çok daha az yakıyor.

C200d hiç yakıtıyla övünülecek bi araç değil yani.

• Yanlış anlamayın ama Türkiye şartlarında pahallı olan bir arabanız var, ama halen yakıtı düşünüyosunuz bence saçma sapan bi fikir o arabaya o paraları veren kişiler benzini çok düşünmemeli. Çünkü parası boldur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

136 beygir arabaya 200 bin para ver sonra milleti az yakıyor diye inandırmaya çalış. Sende haklısın

ne 136 beygiri kardeş cla değil bu,mercedesin kendi 2.0 CDI motoru kullanılıyor bu araçta.

Yakıt tüketim yelpazesi geniş diye tahmin ediyorum,basınca yakıyor ama basmadan ekonomi yapmakta mümkün.

• 8-9 litre yakıyosa 245 bin tl verene kadar 275 e e serisi alınır

• PresidentBerke kullanıcısına yanıt
    Babana söyle alsın google images tan

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

quote:

136 beygir arabaya 200 bin para ver sonra milleti az yakıyor diye inandırmaya çalış. Sende haklısın

ne 136 beygiri kardeş cla değil bu,mercedesin kendi 2.0 CDI motoru kullanılıyor bu araçta.

Yakıt tüketim yelpazesi geniş diye tahmin ediyorum,basınca yakıyor ama basmadan ekonomi yapmakta mümkün.

Mersedes c200d de cla daki gibi 130 luk dci uniteyi kullaniyor.Bilmeden hey höy demissin ama adam hakli

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

quote:

Bende 136 bg 300nm torklu 1.6 reno motoru olarak biliyorum. Sırf bu yüzdendir ki eski kasa dizel c serisi ucuzlamiyor

• bende 3.0 lt E kasa dizel var. ortalama 8 lt yakıyor. bunun 5 yakması gayet normal. mercedes'in çok yaktığı iddiasına katılmıyorum. siz bakmayın herkes kafadan bir şeyler uyduruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Çok samimi bir dostumda var 2-3 günde bir binerim aracına trafikte 7.5in altına düşmüyor gazlarkende 10lt yakın yakıyor

Benim arkadaşlarımda Golf '14 ve Leon '15 var ikiside dediğiniz aynı tutarları yakıyor madem aynı nedn millet bu kadar korkuyor ki ?
  • evet haklısınız,c220d ile karıştırmışım sanırım motoru.

• 4.6lık tüketim değeri güzel. Rotanız neresiydi?

Fakat uzun süreli tüketim değeriniz bence biraz yüksek.

Yeni 2.0 dizellerin hepsi o ayarda yakıyor hatta daha az yakanları da var.

Misal, E220d ile 9gtronic birlikteliği tüketim konusunda muazzam işler çıkartıyor. 9. Vites 2.000 devirde 172 kms yapıyor zaten, 90-100 ile gidince 4 litre altını görebiliyorsunuz.

Geçenlerde E220d ile Çatalca Silivri yaptık 35 kmlik kısa bir mesafe, 4 yetişkin 1.9 tona yakindi ağırlık, otobandan hız 120-130 arası 5.1 litre yaktı. Mevcut durumda daha az yakacak 1.6 dizel araç sayısı da çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 6 Nisan 2017; 9:4:9 >
  • 7G-Tronic Sanziman mi ?

Kalsin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.