Bildirim
c260 hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
http://forum.donanimhaber.com/m_14449356/mpage_1/key_//tm.htm#14449356
bende nereydeyse aynı konuyu açmıştım ama kimse cevap vermedi.kimse bu telefonu kullanmıyor sanırım.bende ikinci tel olarak düşünüyordum.yorum alamama rağmen alacaktım ama bi kaç sorun çıktı.alamadım.alırsam sana yorum yazacağım
bu arada samsunglardaki ses sorununuda ilk defa duyuyorum -
ben kullanıyorum arkadaslar ikinci telefon olarak...
ben öyle bi sorun görmedim, olsa dikkatimi cekerdi... e900 ile birlikte almıştım, sesi e900'den daha iiydi o dönemde. e900'de anlık ses gitmesi wardı onda yoktu -
ben kullanıyorum siyah kapaklısını ( siyah inci ) oyle bişi olmadı -
bugun c260 aldım.Alet gayet küçük ve çok hafif.ayrıca kapağı açıp kapatması gayet iyi fakat yaylı bir sistem yapsalarmış(kızaklı modellerde olduğu gibi)çok daha iyi olurmuş.
malzeme kalitesi olarak d ve e serilerine göre daha kötü diyebilirim.Ama d ve e serileri 400 lira ve bu c260 sadece 100 ytl fiyatına göre özellikleri iyi en iyisis mms ve wap olması.Yalnız dış kapağa küçük bir ekran olsa imiş çok güzel olurmuş.çünkü ne olursa olsun kapağı mutlaka kaldırmak zorunda kalıyorsunuz.
yarın inceleyeceğim...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- ağınız dengesiz ne demek
- a21s hard reset
- kendi kendini arama kodu
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- s24 plus özellikleri
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- s22 çıkış tarihi
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung a15
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X