Şimdi Ara

c260 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefonda özellik aramayanlardanım.c260 da çok hoşuma gitti ama samsungun bazı modellerinde ses sorunu oldugunu biliyorum.böle ses bi boğuk geliyor ve karşınızdakini anlayamıyorsunuz.kısacası bu sorun c260 ta varmı?

• http://forum.donanimhaber.com/m_14449356/mpage_1/key_//tm.htm#14449356
    bende nereydeyse aynı konuyu açmıştım ama kimse cevap vermedi.kimse bu telefonu kullanmıyor sanırım.bende ikinci tel olarak düşünüyordum.yorum alamama rağmen alacaktım ama bi kaç sorun çıktı.alamadım.alırsam sana yorum yazacağım
    bu arada samsunglardaki ses sorununuda ilk defa duyuyorum
  • ben kullanıyorum arkadaslar ikinci telefon olarak...

ben öyle bi sorun görmedim, olsa dikkatimi cekerdi... e900 ile birlikte almıştım, sesi e900'den daha iiydi o dönemde. e900'de anlık ses gitmesi wardı onda yoktu
  • ben kullanıyorum siyah kapaklısını ( siyah inci ) oyle bişi olmadı
  • bugun c260 aldım.Alet gayet küçük ve çok hafif.ayrıca kapağı açıp kapatması gayet iyi fakat yaylı bir sistem yapsalarmış(kızaklı modellerde olduğu gibi)çok daha iyi olurmuş.
    malzeme kalitesi olarak d ve e serilerine göre daha kötü diyebilirim.Ama d ve e serileri 400 lira ve bu c260 sadece 100 ytl fiyatına göre özellikleri iyi en iyisis mms ve wap olması.Yalnız dış kapağa küçük bir ekran olsa imiş çok güzel olurmuş.çünkü ne olursa olsun kapağı mutlaka kaldırmak zorunda kalıyorsunuz.
    yarın inceleyeceğim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.