Şimdi Ara

c2d e2180 işlemciye palit 8600gt sonic+ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar core 2 duo e2180 işlemcili bilgisayara palit 8600 gt sonic+ almayı planlıyorum. darboğaz diye bişeyden söz ediliyordu bi aralar :) bi sorun olmaz demi bi de bu konuyu biraz daha açarsanız çok sevinirim teşekkürler

2 gb 800 mhz ram (ram)
    msi p-35 neo-f (anakart)
    seagete 250 gb sata2 16 mb ncq (harddisk)
    lg h55n-s (dvd rw)
    aopen qf50e (kasa)

• hiçbir sorun olmaz.

son zamanların trend kelimesi darboğaz. sen bakma onlara.
  • darbogaz olusturmaz benc0e daha ıyı bı ekran kartı a derım 9600gt mesela fıyatıda uygun bu aralar sana tavsıyem 9600gt<3870<3850<8600gt sonıc olsun secım snn elınde kı butceye gore sec bu arada 9600 ıle 8600 arasında ucurum war performansta guc kaynagın 350w gercek olmalı en az ama 8600 ıcın 300w bıle yeter
  • Yok Hocam Darboğaz Falan Olmaz Ben 2160 ile MSI 8600gt Kullandım Defult Hızlarla Bi Süre Problem Olmadı Rahatlıkla Alabilirsin
  • Eğer bütçe varsa 9600gt, olmadı hd3850, o da olmadı o zaman 8600gt sonic+. Sen o işlemciye bi oc çek, 9600gt'yi bile rahat kullanırsın.
  • İşlemcinin darboğaz yapacağını söylüyorsan, tam tersine ekran kartı seni limitler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John Locke

İşlemcinin darboğaz yapacağını söylüyorsan, tam tersine ekran kartı seni limitler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 8600gt ddr2 olan modeli var yani senin alcağından çok daha kötü.e2160 2.2 de kullanıyorum

cod4 te 1280x1024 te 8xaa(masaüstünden)-16xaf her şey acık ortalama 30 fps alıyorum sen 45 felan alırsın yani darboğaz olmaz
  • o para artık o karta verilmez onu yerine 95-100 dolar seviyesinde hd3850 bulunabiyilor daha iyi biri seçim olur hd3850
  • değerli yorumlarınız için teşekkürler
  • alabilirsin olmaz

ama o işlemciye güzel bir oc de güzel bir performans alasınn
  • trend yerinede moda kelimesini kullansak olmazmı arkadaşlar türkçemizi koruyalım duyarlı olalım
    quote:

Orjinalden alıntı: ilker.d

hiçbir sorun olmaz.

• benim işlemcim de e2180, 3ghz'de kullanıyorum... şimdiki ekran kartım 9600gt, birkaç ay önceki ekran kartım da palit 8600gt sonic+ idi...
    eğer oyun oynuyorum diyorsan aralarında bariz fark var. fakat çok oyun oynamıyorsan 8600gt işini görecektir.

8600gt ile cod4 zaten sorunsuz oynanıyor, crysis de orta ayarlarda akıcı oynanıyor (1280x1024). olay bütçene bakar, imkanın varsa 9600gt al derim. 8600gt alcaksan da forumdan 2.el al fazla para verme derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pastperfect

trend yerinede moda kelimesini kullansak olmazmı arkadaşlar türkçemizi koruyalım duyarlı olalım
    quote:

Orjinalden alıntı: ilker.d

hiçbir sorun olmaz.

bağlaçları ve soru edatlarını da kuralına uygun yazalım duyarlı olalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.