Şimdi Ara

c4 110 hdı mcp kullanım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • c4 dizel mcp almayı düşünüyoruz kullanım ve performansı nasıldır çok fazlada km yapmıyoruz 1,6 sxpx otomatik almak dahamı mantıklı olur yakıt dışında aralarında donanım olarak ne farklar var kullanan arkadaşlardan yardım ltf

• quote:

Orjinalden alıntı: activman

c4 dizel mcp almayı düşünüyoruz kullanım ve performansı nasıldır çok fazlada km yapmıyoruz 1,6 sxpx otomatik almak dahamı mantıklı olur yakıt dışında aralarında donanım olarak ne farklar var kullanan arkadaşlardan yardım ltf

performansa iyi demek az kalır,süper diyelim,6 ileri vitesli olduğunu da hatırlayalım
    donanımsal olarak ise aradaki farkları sıralamaya çalışayım,yakıt olarak ise yarıyarıya fark olur

MCP SXPK
    esp -----
    6 ileri 4 ileri
    direksiyondan kumanda koldan kumanda
    vites sistemi vites sistemi
    ----- kolçak
    ----- yağmur,far park sens
    ----- kararan dikiz aynası
    ----- elektrikli çocuk kilidi

• merhaba
    ben bu aracın donanımıyla değil daha çok motoruyla ilgileniyorum.3 sene xsara 1.4 hdı kullandım.araçtan çok memnundum fakat araç küçük gelmeye başladı.(aile büyüdü) passat 1.8 t aldım. C 4 hdı 110 hp test sürüşüne çıkmıştım.tadı damağımda kaldı desem yerivar.xsara dan dolayı aracın karakterine alışkındım.araç mükemmel bi performansa sahip,ara hızlanmalar,kalkış harika.oturuş pozisyonu ve özellikle direksiyon çok iyi ayarlanmış.yakıt konusuna gelince ben xsara ile bir depo ile (54 lt) 1050 km yapıyodum.c 4 dün deposu daha büyük her halde en az 1000 km yaparsın.avrupada bir çok dizel motoru citroen üretir (hdi,tdci v.s) ama en güzellerini kendisine kullanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.