Şimdi Ara

C4 2012-2013 Kullanıcıları Baksın Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar birkaç sorum olacak.
    1 aydır araç bakıyorum şuan c4'de karar kıldım ama anlamadığım bir nokta var sahibindende 2012 modellerde hem 1.6 hdi hem de 1.6 e-hdi görüyorum bu motor 2013'ten itibaren kullanılmamışmıydı ?
    2012 1.6 hdi modellerin en donanımlısı confort donanım mıdır?
    Confort donanım özellikleri hakkında tam bilgiye nereden ulaşırım ?
    Son olarak aşağıdaki araçlar için fiyatlar ne olmalı ?
    *2012 1.6 hdi 92 hp CONFORT Manuel kasasız boyasız temiz = ?
    *2013 1.6 e-HDi Confort 112 hp Otomatik kazasız boyasız = ?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: snnkrkc

İyi günler arkadaşlar birkaç sorum olacak.
    1 aydır araç bakıyorum şuan c4'de karar kıldım ama anlamadığım bir nokta var sahibindende 2012 modellerde hem 1.6 hdi hem de 1.6 e-hdi görüyorum bu motor 2013'ten itibaren kullanılmamışmıydı ?
    2012 1.6 hdi modellerin en donanımlısı confort donanım mıdır?
    Confort donanım özellikleri hakkında tam bilgiye nereden ulaşırım ?
    Son olarak aşağıdaki araçlar için fiyatlar ne olmalı ?
    *2012 1.6 hdi 92 hp CONFORT Manuel kasasız boyasız temiz = ?
    *2013 1.6 e-HDi Confort 112 hp Otomatik kazasız boyasız = ?
    Teşekkürler.

Hdi motorlar 92hp e-hdi motorlar 112hp. 2011'den itibaren e-hdi motorlar geldi. Aslında e-hdi denmesinin nedeni de start stop olması.

2013'ün belli bir döneminden sonra 112hp ler 115hp olarak gelmeye başladı yine e-hdi olarak.

2011'den sonra Türkiye'ye gelen şu anki kasanın en donanımlısı exclusive. En bazı da attraction. Confort orta donanım. Ayrıca confort pakede plus paket eklenince exclusive donanıma yakın bir doluluk elde ediliyor. Ben c4 alınacaksa en az confort plus olması taraftarıyım. Confort boş kalıyor biraz.

2012 model (2013 çıkışlı) eylül ayında 57bindeyken aldığım 1.6hdi 92hp aracı 45.5 a aldım. Kaza boya yok.

• e-HDİ motorun en önemli farkı kesinlikle yakıt ekonomisidir. Bunun yanında HDİ motora göre daha sessiz çalışması, düşük devirlerde daha çabuk toparlaması e-HDİ motoru HDİ den ayıran en önemli özelliklerdir.
    Bir çok kişi e-HDİ motorun tek farkının start/stop özelliği olduğunu söylüyor. Ben buna kesinlikle katılmıyorum yanlış bilgidir. HDİ ile e-HDİ arasındanki fark, yazılımın geliştirilip değiştirilmesi ile büyümüştür.. Ayrıca silindir içerisindeki yanma odalarına giren hava miktarı e-HDİ motorda daha fazla artırılmış olup, turbosu geliştirilmiştir. Bu değişikliklerin etkisi de az yakıtla daha fazla güç olmuştur.
    e-HDİ 2010 yılının sonlarına doğru yine ilk olarak Citroen de kullanılmıştır.

Alıntıdır..
  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Şu an fiyat 50 civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.