Şimdi Ara

C4-307-ASTRA 0km sizce hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben 307 sürüyorum dizel arakdasımda 1,6 2005 astra var benim aracım onunkine göre cok cok ferah ve donanım oalrak üstün aracımdan cokta memenunum ki bence C4 hariç 307 ve astra arasında secim yapmalısın ben olsam benzinli 1,4 alamam 1,6 alırım 0 alamıosanda ikinci el al...307 yi kötüleyenler bende almadan önce cok korktum ve cok cok memnunum her durumdada her türlü kullanımda denenmiştir(Yol Şartlarında)...
  • astra yı tek geçerim bi kere opel abi eğer gücün yetiyorsa vw golf de çok iyi bir tercih olur ama baya pahalı
  • Astra en iyisi bunlar arasında ama astradan iyiside Golf.Birde onu düşün.1.4 TSI 170 HP.42 milyardan başlayan fiyatlarla satıyorlarmış.
  • BENCE BU KATEGORİ ARAÇLARDA EN İYİSİ YENİ SEAT LEON..
    ARABA SÜPERR
    FİYATIDA ÇOK UYGUN
    32.000 YTL
  • Arkadaşlar,

bahsedilen araçların hepsi derin derin incelenmiştir.

Ayrıca 1.4 kullanan bir arkadaş olarak hiç de ekonomik olmadığı gitsin diye basınca yakıtta 1.6 ları solladığını söyleyebilirim.

Ben yaptığım değerlendirmeler neticesinde focus tdci ghia hb almaya karar verdim.

kısmetse 1-2 güne elime olur.

bu arada c4 sx 1.6 hdi 110 cash 37000 e iniyorlar. düşüncen o yöndeyse bilgin olsun. Ben 3-5 fazla verdim. tercihim focus oldu.
  • Yeni Astra Elegance zede olarak satıp kurtuldum, sıfır araba aldık servislerle ahbap olduk, sersefil olduk gitgel çıkan arızlardan... yazın göbeğinde klimasız mı bıraktı, komple yol bilgisayarımı arızalanmadı, klape motorumu değişmedi, kazalı boyalı olduğumu çıkmadı, hantallığını saymıyorum bile,

En son burç sistemi gıcırdamaya başladı taaki radyo dinlemeyez hale gelene kadar servise götürürsün kapıları yağlar gönderirler, satmaya karar vermeden 1 gün önce yolda park edecek yer bulamadım eğer bulsaydım inip tekmeleyecektim her yerini canıma yetti, sattım da kurtuldum, birde Elegance Xeon pakeli kral gibi görünüyor du ama hiç biri gözünde olmuyor inanın insanın...
  • C 4 her yönüyle diğer araçlardan biraz daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Yeni Astra Elegance zede olarak satıp kurtuldum, sıfır araba aldık servislerle ahbap olduk, sersefil olduk gitgel çıkan arızlardan... yazın göbeğinde klimasız mı bıraktı, komple yol bilgisayarımı arızalanmadı, klape motorumu değişmedi, kazalı boyalı olduğumu çıkmadı, hantallığını saymıyorum bile,

En son burç sistemi gıcırdamaya başladı taaki radyo dinlemeyez hale gelene kadar servise götürürsün kapıları yağlar gönderirler, satmaya karar vermeden 1 gün önce yolda park edecek yer bulamadım eğer bulsaydım inip tekmeleyecektim her yerini canıma yetti, sattım da kurtuldum, birde Elegance Xeon pakeli kral gibi görünüyor du ama hiç biri gözünde olmuyor inanın insanın...

KORKUTTUN BENİ VALLA DAHA ÖNCEDENDE BİLİYORDUM ASTRA KULLANICISI OLDUNU SONRE MEGANE GEÇMİŞTİN BENDE YENİ ASTRA DÜŞÜNMEKTEYİM KARARSIZKALDIM

• Ben olsam 3 ünüde değil Leon'u seçerdim..
  • Leon özellikle dizel versiyonu için kullanıcılardan güzel şeyler duyuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre000

quote:

Yeni Astra Elegance zede olarak satıp kurtuldum, sıfır araba aldık servislerle ahbap olduk, sersefil olduk gitgel çıkan arızlardan... yazın göbeğinde klimasız mı bıraktı, komple yol bilgisayarımı arızalanmadı, klape motorumu değişmedi, kazalı boyalı olduğumu çıkmadı, hantallığını saymıyorum bile,

KORKUTTUN BENİ VALLA DAHA ÖNCEDENDE BİLİYORDUM ASTRA KULLANICISI OLDUNU SONRE MEGANE GEÇMİŞTİN BENDE YENİ ASTRA DÜŞÜNMEKTEYİM KARARSIZKALDIM

C4 e bakmanı, Leon u göz ardı etmemeni tavsiye ederim, birde Şikayetvar.com a ben kulak asmadım böyle oldu, Aslında yıllarca Toyota kullandıktan sonra bırakıp başka araçlara geçmek hataydı ama ....

• C-4 kesinlikle önde.gerçi motoru dizelse 307 ile aynı motor kullanılıo.307 lerin çok sorun çıkarttığını iyi biliorm bi ara dizel araba düşünüodm ve c-4 ilk seçeniğim di.Astralara gıcık oluorm çnkü bna hitap etmio ve daha da ilginci 1.3 cdti gbi bi motor kullanıo dizelde.1.6 ları da hiç gitmio.bide c-4 te en etkileyici şey 100 km hızla giderken 37 metre gbi bi mesefade durabiliosn ki bu demek oluo ki subaru dan(brembo fren kullanıolar :) ) sadece 1 metre geç duruosn
  • Tabi ki astra..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emre000

quote:

C4 e bakmanı, Leon u göz ardı etmemeni tavsiye ederim, birde Şikayetvar.com a ben kulak asmadım böyle oldu, Aslında yıllarca Toyota kullandıktan sonra bırakıp başka araçlara geçmek hataydı ama ....

hepsi aynı çıkıcak diye birşey yok ama bende de astra war aldığım hafta şanzıman arıza yaptı dişliler değişti ama ondan sonra bir arızasını görmedim şükür bi de benzin seçiyo velet bu kadar

• 1.3 cdti essentia astra al madem tasarruf fiyatida abarik değil...
  • sırası ile
    astra
    307
    c4
    diyorum
  • astra al
  • Motor hacmi abartı farklı olmadığı sürece, güncel otomabillerde, aynı ağrılıktaki araçlar aynı miktarda yakıt tüketir.
    ayni hava ve yol koşullarında ve aynı hızlarda. Yani 1,4 lt motor 1,6'dan az yakmaz. Aksini idida eden test etsin görsün.
    motor hacmi 1,3 ve altı için sadece yıllık 150 ytl vergi avantajı var.

hep aynı şeyi yaziyorum ama olsun:
    Araba almadan önce mutlaka sikayetvar.com adresine girip markalarla ilgili şikayetleri okuyun...
    şikateyleri dikkatlice okuyun. Firmanın yaklaşımını dikkatlice okuyun. Dikkatli okuyun ama... Bazı markalardaki şikayetler saçma sapan müşteri şikayetleri, bazılarında açıkça görünüyor ki sorun markada...

ayrıca bariz olarak çok kötü olmadığı sürece Türkiye'de imal edilen, servis ağı geniş olan fiat, renault, honda, toyota hyundai modelleri benim kişisel tercihim.
    katılırsınız veya katılmazsınız...

son olarak aceleniz yoksa 3-4 ay daha beklemenizi öneririm.
    Yeni modeller geliyor. Eski modellerin fiyatları bir miktar daha düşecek.
    Yeni corolla (ismini değiştiriyorlar), yeni fiat ve linea gelecek...

derim ben.
    arz ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 11 Aralık 2006; 21:42:13 >

• --Astra tabiki. Malzeme kalitesi, donanım ve tamamen öznel olsa da herkes böyle düşünüyor; karizma konusunda en iyisi o. Audi A3 dışında, bu sınıfta Opel Astra en iyisidir bence. Peformansı biraz düşük ama, makyajlanacak modelinde 1.6 Turbo motor seçeneği sunulacakmış bekleyebilirsen.
    --Şikayetleri her nekadar bu forumda çok abartılsa da, aslında bu satılan adedine oranlandığında çoğu arabadan daha az problem çıkarma yüzdesi var anlamına gelir. Yani özetle; Opel Avrupa' nın en çok satan arabası dolayısıyla şikayetleri göze çok batıyor.
    --Türkiye' nin de kendi sınıfında en çok satan arabası... Şikayetvar.com' da yaklaşık 40-45 tane Opel Astra şikayeti var. Ama satılmış Astra adedi 307+C4 satışlarını ikiye, üçe katlamış durumda.
    --Zaten bütün Avrupa ve Türkiyede en çok satan model olabilmişse bu araba, demekki milletin bir bildiği var.
    Çok satması kaliteli olduğunu göstermez diyenler hemen türeyecek şimdi peşinen cevap vereyim;
    Bu arabanın fiyatları sınıfındakilerle kıyaslandığında zaten ucuz değil tam tersi biraz pahalı. E zaman bu araba gerçekten kaliteli ki, bu kadar tercih ediliyor. Bence Astra şu an için en iyisi...

• ASTRA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.