Şimdi Ara

C4-307-ASTRA 0km sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar benim merak ettigim bu üç arabadan hangisi daha iyi diyelim alınacak durumda bu üçü aynı kategorıde tahmın ediyomda bunlar hapsi 14.motor 16Vlık benzinli modeller olarak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..................................

• C4 bir adım önde bence.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavuryas

C4 bir adım önde bence.....
    ben burda 1.307 2.astra 3.c4 derim c4 güzel bir arac olabilir ama citroen hala kalite sahibi olmuş bir marka değil c4 dijital olması arabada büyük dezavantaj bu sistemin en kötü özellikleri geçikmeli hız bilgisi asılsız arıza uyarıları citroen marka araçlarında cok yaygın elektronik sistem kalitesi sıfır burda işçilik olarak en iyisi astra ama pejo hem donanım hemde işlevsellik olarak iki araçtanda cok üstün cok geniş iç hacmi yol tutuşu olarak c4 ve astradan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavuryas

C4 bir adım önde bence.....
    NEDEN 1.4 DÜŞÜNÜYORSUN BENCE PEUGEOT YU HİÇ DÜŞÜNME C4 GÜZEL ARABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riazor Blues

NEDEN 1.4 DÜŞÜNÜYORSUN BENCE PEUGEOT YU HİÇ DÜŞÜNME C4 GÜZEL ARABA

Alıntıları Göster
    ya ben aslında 14 motor düşünmemde yakıt ve uygun fıyat olarak düşünüyom kasımdaki güzel kampanyalaradnda yararlanmak istiyorum onun için tercih bunlardan düşünüyom megane hb ve focus hb de var focus bıraz daha pahalı trend modeli digerlerine göre C4 güzel donanımlı araba statüsünde.bilemiyom arkadaşlar hangisi çok oy alırsa onu alırım bence kararsızım bırazda................

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcin2006

ya ben aslında 14 motor düşünmemde yakıt ve uygun fıyat olarak düşünüyom kasımdaki güzel kampanyalaradnda yararlanmak istiyorum onun için tercih bunlardan düşünüyom megane hb ve focus hb de var focus bıraz daha pahalı trend modeli digerlerine göre C4 güzel donanımlı araba statüsünde.bilemiyom arkadaşlar hangisi çok oy alırsa onu alırım bence kararsızım bırazda................

Alıntıları Göster
    KASIMDA KAMPANYA OLUCANI NERDEN BİLİYORSUN BENDE KAMPANYAYI BEKLİYORUM ?ALICAN ARABA 35000YTL YE KADARSA MEGANE DA GÜZEL ANCAK FİYATI YÜKSEK BENCE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İYİ DÜŞÜNMEK LAZIM

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcin2006

Alıntıları Göster
    megane ve focus bu araçlardan kalite olarak cok daha iyi ama 307 astra ve c4 1.4 motor olan modelleri ucuz zaten bu sınıfta bu boyutlardaki arçlara 1.4 motor neden koyarlar anlamam 4200mm asağa ve 1200kg aşağa arabalar degil 1.4 bunları nasıl ceker ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

megane ve focus bu araçlardan kalite olarak cok daha iyi ama 307 astra ve c4 1.4 motor olan modelleri ucuz zaten bu sınıfta bu boyutlardaki arçlara 1.4 motor neden koyarlar anlamam 4200mm asağa ve 1200kg aşağa arabalar degil 1.4 bunları nasıl ceker ki...

Alıntıları Göster
    kasım aylarında sonlarda her sene güzel kampanyalar olurdu bu senede insallah olur onu bekliyom bırazda
  • quote:

ben burda 1.307 2.astra 3.c4 derim c4 güzel bir arac olabilir ama citroen hala kalite sahibi olmuş bir marka değil c4 dijital olması arabada büyük dezavantaj bu sistemin en kötü özellikleri geçikmeli hız bilgisi asılsız arıza uyarıları citroen marka araçlarında cok yaygın elektronik sistem kalitesi sıfır burda işçilik olarak en iyisi astra ama pejo hem donanım hemde işlevsellik olarak iki araçtanda cok üstün cok geniş iç hacmi yol tutuşu olarak c4 ve astradan iyi

Alıntıları Göster
    307'nin donanım ve işlevsellik olarak astra'dan üstün olduğu bir nebze kabul edilse bile yol tutuş olarak üstün olmasını kabul etmek imkansız. astra sınıfının en iyi yol tutan iki aracından biridir. diğeri de focus'tur. 307'yi yol tutuşta üstün kabul etmek astra'ya büyük haksızlıktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

• 307 bence pek doğru olmaz onun yerine C4 daha iyi diyebilirim. ama astra bana göre daha hoş duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msa28

307 bence pek doğru olmaz onun yerine C4 daha iyi diyebilirim. ama astra bana göre daha hoş duruyor.
    C4
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren9090

C4

Alıntıları Göster
    golfun en düşük donanımlı midlıne 1.4 tsı 140 hp seceneği 43 ytl biraz daha sık kendini ,iyisini almaya calış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1988_

golfun en düşük donanımlı midlıne 1.4 tsı 140 hp seceneği 43 ytl biraz daha sık kendini ,iyisini almaya calış

Alıntıları Göster
    1.4 alıp tasarruf yapcam die düşünme eğer ailece binicekseniz yani 4-5 kişi yokuşlarda sollarken fln fazla basmak zorunda kalıcaksın dewir artınca yakıt tüketimide artıcak aynı hesaba gelcek 1.6 al rahat rahat gez dolaş bunlar arasında astra bence daha iyi ama biraz daha para biriktirip focusII alırsan daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

1.4 alıp tasarruf yapcam die düşünme eğer ailece binicekseniz yani 4-5 kişi yokuşlarda sollarken fln fazla basmak zorunda kalıcaksın dewir artınca yakıt tüketimide artıcak aynı hesaba gelcek 1.6 al rahat rahat gez dolaş bunlar arasında astra bence daha iyi ama biraz daha para biriktirip focusII alırsan daha iyi olur

Alıntıları Göster
    Astra bu üç araç içinde açık ara önde
    Ben fransız otomobili seven bir insan olduğum halde bundan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Astra bu üç araç içinde açık ara önde
    Ben fransız otomobili seven bir insan olduğum halde bundan eminim.

Alıntıları Göster
    1- Astra Tartışmasız
    2- C4
    3- ?

307 yi düşünme bile. Pişmam olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 4 Kasım 2006; 17:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1988_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet1988_

bu paraya dizel ghia focus alınır ya hemde dizel yuh yani 43.000 ytl zaten bu vw şımarmış bi marka dizel jetta bile 59.000 ytl ya focus ve megandan ne fazlası var sanki hadi bi motor güçlü donanım olarak ne var...

vw jetta 2.0 tdı 59.000 ytl
    ford focus 1.6 tdcı 48.000 yl

hatta isterseniz

Focus Konfor Paketi 3.976,84 YTL
    Deri döşeme + 6 yöne ayarlı elektrikli sürücü koltuğu + ısıtmalı ön koltuklar

Focus Tekno Paketi 1.892,32 YTL
    Sürüşe duyarlı ön farlar, Bluetooth ve sesli kontrol sistemi + güneş ışınlarını yansıtan ön cam + ısıtmalı silecek suyu+ön cam resiztansı

Focus Güvenlik Paketi 2.215,43 YTL
    ESP+TCS+EBA+Yan hava perdeleri

Elektrikli açılır tavan 1.492,98 YTL

ghia donanıma ek olarak bu özellikleri aldınızda peşin 54.000 kampanyalı 56.000 oluyor kiiii...
    bu özellikler bu sınıfta hiç bir modellerde yokkk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 4 Kasım 2006; 18:13:52 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet1988_

bu paraya dizel ghia focus alınır ya hemde dizel yuh yani 43.000 ytl zaten bu vw şımarmış bi marka dizel jetta bile 59.000 ytl ya focus ve megandan ne fazlası var sanki hadi bi motor güçlü donanım olarak ne var...

vw jetta 2.0 tdı 59.000 ytl
    ford focus 1.6 tdcı 48.000 yl

hatta isterseniz

Focus Konfor Paketi 3.976,84 YTL
    Deri döşeme + 6 yöne ayarlı elektrikli sürücü koltuğu + ısıtmalı ön koltuklar

Focus Tekno Paketi 1.892,32 YTL
    Sürüşe duyarlı ön farlar, Bluetooth ve sesli kontrol sistemi + güneş ışınlarını yansıtan ön cam + ısıtmalı silecek suyu+ön cam resiztansı

Focus Güvenlik Paketi 2.215,43 YTL
    ESP+TCS+EBA+Yan hava perdeleri

Elektrikli açılır tavan 1.492,98 YTL

ghia donanıma ek olarak bu özellikleri aldınızda peşin 54.000 kampanyalı 56.000 oluyor kiiii...
    bu özellikler bu sınıfta hiç bir modellerde yokkk...

Alıntıları Göster
    Citroen tavisiye etmem. Yedek parça rahatlığı için 307 derim ama içlerinden birin alacak olsam astra yı seçerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karakurtmelih

Citroen tavisiye etmem. Yedek parça rahatlığı için 307 derim ama içlerinden birin alacak olsam astra yı seçerdim.

Alıntıları Göster
    Eğer bunların arasından seçmem gerekirse Astrayı seçerim. ama alacaksanız 1.4 cc olmasın tasarruf etmek için alıyorsunuz ama alırken biraz ucuz olması dışında avantajı yok yakıt gideri çoğu zaman 1.6 dan daha fazla olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: serrikoc

Eğer bunların arasından seçmem gerekirse Astrayı seçerim. ama alacaksanız 1.4 cc olmasın tasarruf etmek için alıyorsunuz ama alırken biraz ucuz olması dışında avantajı yok yakıt gideri çoğu zaman 1.6 dan daha fazla olur.

Alıntıları Göster
    ben secim yapacak olursam astra olur. sonuc olarak alman arabası. cunku; kalıte,işcilik,vb. bır aralar 307 ler hosuma gıdıyodu ama her halde bazılarında teknık sorunlar ortaya cıkıyo bıldıgım ve duydugum kadarıyla. ve alacaksan 1.6 al derim pek bi tasarruf olur mu 200cc den bilmiyorum. secim senin simdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

ben secim yapacak olursam astra olur. sonuc olarak alman arabası. cunku; kalıte,işcilik,vb. bır aralar 307 ler hosuma gıdıyodu ama her halde bazılarında teknık sorunlar ortaya cıkıyo bıldıgım ve duydugum kadarıyla. ve alacaksan 1.6 al derim pek bi tasarruf olur mu 200cc den bilmiyorum. secim senin simdiden hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Bu üçü içinden tabii ki Astra .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.