Şimdi Ara

C4 alım arifesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de radarimda ama ikinci el kaygısı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.ele o seneye, o kadar para vermem verene saygı duyarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya PSA grubu araçları sorarsanız ve gelen cevapları ciddiye alırsanız gider 90 bin lira verip golf alırsınız:) fiyatını bilemem ama bu c4'e bir golf gibi bakarsanız sorunsuz şekilde yıllarca kullanırsınız. Ama bir japon muamelesi yaparsanız sizi hayattan soğutur. Yakıt tüketimi dci ile birlikte en az olan motordur. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur...

• Çok sağolun ,bir ara takip ettiğim 2012 elentra lpg li otomatikleri aynı paralara satıyorlar en azından dizel otomatik olur diye düşünüyorum yoksa aynı paraya modeli yüksek az yakan c- elysee bakmak lazım o kadar kalite farkına rağmen yani modeli yüksek olsun dersek

• Haziran’da 2011 model hasarsız 90bin km de aracımı (Comfort düz vites dizel 90 bg ) 46 bin tl ye sattım. Bir buçuk günde. İsteyenide çoktu. Yakıtı çok ekonomikti

• Fiyat yüksek malesef. Malum site ilanlarinda daha uygunu bulunabilir. Biraz daha araştırın derim.

• Kia ceed de düşünebilirsin performansı eyi tipi eyi

• C4 gerek malzeme kalitesi gerek konfor bakımından bir önceki kasa 308'e göre çok daha iyi. Üstelik bilinen kronik bir sorunu da yok. 60 bin civarı da bence belirttiğiniz araç için normal fiyat. babamda 92 bg olanı var mondeoyla 8 lt yaktığım şekilde 5 - 5.5lt lt yi geçiremiyorum. Yalıtımı konforu hala güncel c sınıfı araçlar kadar iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 12 Ocak 2018; 16:4:27 >
  • C4, önerilen diğer araçlardan daha iyi. o dönemin en yeni ve teknolojik kasası var. ancak 2012 ve 2014 arasındaki C4 ler gereksiz pahalı. sonrası tutmayınca böyle oluyor. 2. el kaybın olmaz. çünkü zaten kayıp oluşmuş araç alıyorsun. exlusive alabilirsen donanımı müthiş.
  • 2 yıl kullandım bende.

on numara araç benim için.

vitese alış yakıt tüketimi vs güzel araçtır.

2012 yılındı 7000 kmnde iken45.000 tl aldım.

2014 yılında 55000 kmdde 45.000 tl sattım.

aracın heryeri çizik içindeydi.

şimdiki fiyatlara bir şey diyemem

• C4 un eski kasalarını çok severim ama yeni kasalarina içim ısınmadı.3-4 yıl kullanırım diyosaniz bence 1.6 Multijet bravo otomatik alın enistemde var çok güzel bir araç

• celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Ne kadar anlamsiz bir yorum

2.elimi yok bi tane alin internete koyun kac gun bekliyo gorun

O paraya dizel otomatik yeni kasa yuksek beygirde baska arac varmi gosterin

3 tane aldim sattim 3 undende 5 8 arasi kar ederek sattim

insanlari asla yanlis yonlendirmeyin

Sinifindaki cogu arabadanda ustun

Bu piyasada fiyatina gore hala uygun bu arac

• Arac gayet iyi sacma yorumlar yapilmis

3. C4 um hic sorunsuz

Satarken her defasinda kar ederek sattim

Gayet genis tavani yuksek performansi oldukca iyi 270 tork

Yeni duran yasini belli etmeyen bir arac

Motoru cok sessiz

Yakit 4 6 arasi

Beygiri yuksek

O paralara yeni kasa baska arac varsa gostersin biri

• Bende sırf piyasanın durumunu düşününce 61000 tl ye ortalama olarak bakınca kilometresi de makul sayılabilecek bir durumda olan ,eşimin de kullanabileceği ama benimde sığabileceğim 1.92 boy bir araç olarak c4 hoşuma gidiyor ve bu para verilmez dedikçe her geçen gün fiyatı 2. Elde dahada artıyor,o yüzden aklıma yatan en üst sıradaki araç.

• C4'ümü ev almadan önce satıp yeni 308 alma niyetim vardı, sahibinden.com'da ilan, araç camında yazı vardı toplamda 1 ayda 3 kişi mi ne aradı 5 parça yüzeysel boyalı değişen yok 2013 model 135.000 km'de servis bakımlı confort e-hdi, ev aldığımdan yeni araç alma durumum yok o yüzden keyifle binmeye devam ediyoruz.

Bir de c5 vardı patronun kullandığı, onu da 3 ay oldu en son Ankara Bayraktar'a çekti,k arayan soran yok o da dizel otomatik ilk sahibinden 2013 model 155.000 km'de.

araçlar güzel ama 2. eli ağır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 12 Ocak 2018; 17:18:31 >
  • resurgence R kullanıcısına yanıt
    Kesin alinmayacak arac hatalariyla ayyuka cikmis aractir. Onun disinda kesin alinmayacak arac yoktur hocam. Citroen hic kullanmadim ama mantikliysa al. Bakma bos tenekelere.

• canbeyt

hocam anlamsız değil.2.eli yok demişim gerçekten de yok.Bugün corolla,civic,golf,megane gibi bir 2.eli var mı?Alacak 78 binde binecek 100 bini geçecek sonra kime satacak 100 bini geçmiş fransız hem de dizel otomatik satışı çok zor olur.Eski araç taa 2011 de çıkmış bir kasa.Bu fşyata alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal_55 -- 12 Ocak 2018; 18:38:12 >
  • 57-59 civarına indirebilirseniz alınır.
  • Arkadasimda 1.4 vti 2015 model vardi bu yaz satti ama 4 ay ilanda kaldi.

1.4 ve sonu vti ile biten motorlar lpg ile uyumsuzlugu meshur.

Ne yapsan olmuyor.

Zaten benzinde biniyordu arkadas.

Aslinda gercekten cok konforlu yapilmis bir arac.

Yakisikli donanim super.

Bence cok mantikli.

Zaten dizeli tutuluyor.

Giderekte herkes otomatige donuyor.

Eger otomatik sanzimaninda kronik sorunlari felan yoksa bence super arac.

Sogutmali torpido elektrikli direksiyon

4 hava yastigi vs.

5 yildiz almis ncapten ve 1350 kg agir oturakli yolu cok iyi tutan bir arac.

200 ile giderken bile belli olmuyor o kadar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.