Şimdi Ara

C4 alım arifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç 2012 model confort plus 78 binde kaza boya yok servis bakımlı 61 bin tl eder mı? Fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resurgence -- 11 Ocak 2018; 13:31:28 >

• C4 gerek malzeme kalitesi gerek konfor bakımından bir önceki kasa 308'e göre çok daha iyi. Üstelik bilinen kronik bir sorunu da yok. 60 bin civarı da bence belirttiğiniz araç için normal fiyat. babamda 92 bg olanı var mondeoyla 8 lt yaktığım şekilde 5 - 5.5lt lt yi geçiremiyorum. Yalıtımı konforu hala güncel c sınıfı araçlar kadar iyi.
  • düz vites mi, otomatik mi?
  • Otomatik
  • Fiyat çok yüksek, araç kusursuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: resurgence

Otomatik

cam tavan var mı?
    edit: dizel değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 11 Ocak 2018; 13:39:48 >
  • Haklısınız ama şu an piyasa öyle bir hal aldı ki fiyatlar hep bu aralıkta ne yapacağımı bilemedim
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Evet dizel cam tavan yok confort plus
  • quote:

Evet dizel cam tavan yok confort plus

parça parça soruyorum kusura bakma. 90 lık mı 110 luk mu? her ne olsa da fiyatı pahalı.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    112 hp 1.6 dizel mcp
  • quote:

112 hp 1.6 dizel mcp

bence 308'lere bak. hem C4'den daha uygun hem daha yakışıklı. bende 308 eHDİ var. 2012 model 112 hp düz vites. Active Premium Plus donanımlı. Cam tavanından ön-arka park sensörü, cruise kontrol, tam otomatik dijital klima vs her şeyi var. bu arabayı geçen ay ilana koymuştum. kazasız boyasız 80 binde iken, 56 istedim 55 verdiler satmaktan vazgeçtim.

senin 61 istenen C4'ten çok daha donanımlı bir araç bendeki.
  • bu araca bakabilirsin. biraz km'si yüksek ama C4'ten çok daha iyi bir araçtır. C4 ler çok tipsiz bence.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cam-tavanli-112-bg-6-ileri-manuel-vites-masrafsiz-509117756/detay/
  • Teşekkürler yardımlarınız için ama eşimde kullanacağı için otomatik olması şart
  • pardon kafam düz vites araçlara gitti. dur sana hemen güzel otomatik 308 ilanları bulayım.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-pejo-308-515824064/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz%2Cdegisensiz%2Cboyasiz-memurdan-112hp-308-513917826/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 11 Ocak 2018; 13:58:8 >

• inanılmaz pahalı ederi 50 bin anca.Ki c4 öyle 2.elde çok tutan bir araba da değil.Uzak dur hocam.
  • 2.elde çok kaybettirir.c4e o para verilmez bana göre.
  • Anladım fikirleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

2.elde çok kaybettirir.c4e o para verilmez bana göre.

Kaybetmiş zaten kaybedeceğini.
  • 57-58 civarında eder.

Rengi metalik içi de çok temiz ise 60 olabilir.

C4 sorunsuz, tipi eskimeyen düzgün bir araçtır. Çok az yakar.

Arka süspansiyon ve yarı otomatik rahatsız edebilir.

Yerine 308, bravo ve delta düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.