c4 aracıma double dın taktırmak istiyorum.c4 lerin bazı montajlarında arac üzerinde orjinal olarak gelen arac bilgisayarı ve double dın gibi görünen ekranı nerden temin edebilirim..
Göksel bu yukarıya koymuş olduğun resimdeki araçtaki ekran double din değil.
Bunu yapan arkadaş oraya dokunmatik lcd koymuş ve arabasının arkasına veya gizli bir yerine pc yi koymuş
bu araçta car pc var.
citroende şöyle bir dezavantaj var
teyp üzerinden yol bilgisayarı ve diğer fonksiyonlar kumanda ediliyor,sen orayı kesen fiberden kalıp yapsan double din taksan o fonksiyonları nasıl kullanacaksın ????
ben netten detaylı bir incelem yapcam senin için yazılımsal olarak bu işi nasıl çözmüşler nasıl bir ayarlama yapmışlar
bu tarz işlere çok meraklı olduğum için şanslısın...
saygılarımla...
Ordaki ekran orjinal değilse çok iyi bir işcilik çıkarmışlar demektir. Ama arac dizel sanırım ve de Türkiye'deki dizellerde bu ekran olmayacağına göre resim yurt dışında çekilmiş olabilirmi?
Tabi başta dediğim gibi çok iyi bir işcilik yapılmadıysa.
Selamlar.
kuasbo kardeş araç dizel vede satılıktı bir stede.orda gördüm.dediğin gibi car pc var araçta.ve bunun fiyatı indasch larla aynı fiyatsa neden olmasın.araca mükemmel bir hava katacağı kesin.
quote:
Orjinalden alıntı: gokselazem
kuasbo kardeş araç dizel vede satılıktı bir stede.orda gördüm.dediğin gibi car pc var araçta.ve bunun fiyatı indasch larla aynı fiyatsa neden olmasın.araca mükemmel bir hava katacağı kesin.
Ufacık bir reimden arabada car pc olduğunu nasılda anladım işin meraklısı olunca
ben aracımda hem indash hemde oem dvd lerden kullandım 7 inç lik dokunmatik
karar senin kararın ama şu teyipten mod değiştirme olayı o ekranı mahvediyor