C4 aracıma Alaşım jant almak istiyorum... Orjinalinin tane fiyatı 590 YTL... Yani oha dedim duyunca... Piyasada da binbir çeşit ve fiyatta jant var... 16 inçlik jantlarda da pek bir alternatif yok gibi... Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...
Gerçekten 590 YTLmi? Harbiden yuh yani Yani C4 SX alan orjinal çelik cant taktırmak istese yaklaşık 2500 Ytl ye gelecek
Fiyat normal, hatta ucuzlamış bile diyebilirim.Ben sorduğumda daha fazla rakamlar söylenmişti.OZ Racing modellerine bakabilirsiniz uygun modeller mutlaka vardır ve Citroen jantlardan hem ucuz hem de şıktır.
slm arkadasim sana yardimci olabilirim nerede yasiyosun bilmiyorum amawww.halaogullari.com dan bakabilirsin bu sitede bir cok araca cant uygulayip resmini cekmisler arabalarin yani jantin yakisip yakismadiginada bakabilirsin bide internetten online da alabilirsinwww.lastikcenter.com
slm arkadasim u.ayk yardimci olabildimmi acaba siteden aracina uygun bi jant buldunmu??
Arkadaşlar,kusura bakmayın biraz geç oldu ama yaklaşık bir aydır evden uzak olduğum içinsiteye giremedim... Yardımlarınız için teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme