Şimdi Ara

###__ C4 Jant __ ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şartlar uygun olursa yaza kadar araba almayı düşünüyorum
    hangi arabayı alacagım konusunda da kararımı verdim C4 almayı düşünüyorum ,araba şekil şemal olarak bana güzel geliyor C4 istememin nedenlerinden biride bu. satandart verilen 6 kollu jantlar görüntü itibariyle arabayla uyumlu duruyor ama ben çelik jant düşünüyorum ne kadar c4 varsa yoldan geçen hepsine bakıyorum standart olanları kullanıyorlar,internetten bakıyorum modifiye eden varmı diye onada rastlamdım ,

sizden ricam ,şimdiden araştırmaya başladım ,sizce C4 için uygun olabileceğini ,güzel duracagını düşündüğünüz jantlar hangileri fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim (inçleri ile beraber )

şididen teşekkürler...

• Hocam sen arabayı al hele hayırlısıyla. Tavsiyede bulunuruz sonra. Yeni modaller çıkar o zamana
  • inşallah hayırlısıyla alayımda seve seve danışırım ozmanda
    ama şimdiden bakayım diyorum çünkü arabayı alır almaz değiştirmek istiyorum ,ozman başım agrımasın planım o
  • fikri olan yok herhalde ozaman,buna nedersiniz araştırırken bunun guzel olabileceğini düşündüm sizce nasıl Oxigin Chrome?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAUZ -- 27 Ocak 2007; 19:01:47 >
  • slm sana tavsiyem 205/50 17'' inc ve lastiktede nokian markası secmen sessiz ve yagıslı havalarda tutusu iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragipkutlu

slm sana tavsiyem 205/50 17'' inc ve lastiktede nokian markası secmen sessiz ve yagıslı havalarda tutusu iyidir...

Adam arabyı aldı jantı ble aldı hatta sattı belkide aracı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.