Şimdi Ara

C4 mü, Yeni Ceed mi, Yoksa B-max mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WV ciler burayı basmadan kararınızı verin bence.
  • Cee'd detaya gerek yok bence ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

WV ciler burayı basmadan kararınızı verin bence.

İncee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf.tok kapı sesi.anladın sen
  • Oncelikle sa arkadaslar.Ben b max icin konuşacağım bende 45000 civarı araba almayı düşünüyorum su anda b max in 1.5 dizel 75 bg arabasını teste gittim.Arabanin herseyi geri görüş kamerası son müzik sistemi tüm donanımı cok guZeldi fakat aklıma takılan tek bı soru vardı 75 bg bu kasayı kaldırır mı satış temsilcisine sordum sorun olmayacağını soyledi ilk once sonra test sürüsüne karar verdim ama beklediğim oldu araba hızlanmaları vites geçişlerini beklediğim gibi yapamadı ayrica 5 kisi oturduk dik rampayı 2 ile çıkamadık araba rampa yarısında boğuldu ve klima vs hicbisey acik degildi gercekten de düşündüğüm gibi çıktı 75 bg bu kasaya cok yetersiz geliyor bence 90 veya 110 bg olsaymış cok iyi ve kaliteli alinasi bir araba olurmuş.Alacaklara tavsiyem yanlarında 2-3 kisi götürüp arabaya bindirip test etmeleri ve arabayı rampaya vurmalaridir.Bu yazdığın turlerde de sececeğim araba tabiki ceed olurdu tartışmasız ama bence yeni kasa i30 U da dusun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 14 Aralık 2012; 1:32:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

Oncelikle sa arkadaslar.Ben b max icin konuşacağım bende 45000 civarı araba almayı düşünüyorum su anda b max in 1.5 dizel 75 bg arabasını teste gittim.Arabanin herseyi geri görüş kamerası son müzik sistemi tüm donanımı cok guZeldi fakat aklıma takılan tek bı soru vardı 75 bg bu kasayı kaldırır mı satış temsilcisine sordum sorun olmayacağını soyledi ilk once sonra test sürüsüne karar verdim ama beklediğim oldu araba hızlanmaları vites geçişlerini beklediğim gibi yapamadı ayrica 5 kisi oturduk dik rampayı 2 ile çıkamadık araba rampa yarısında boğuldu ve klima vs hicbisey acik degildi gercekten de düşündüğüm gibi çıktı 75 bg bu kasaya cok yetersiz geliyor bence 90 veya 110 bg olsaymış cok iyi ve kaliteli alinasi bir araba olurmuş.Alacaklara tavsiyem yanlarında 2-3 kisi götürüp arabaya bindirip test etmeleri ve arabayı rampaya vurmalaridir.Bu yazdığın turlerde de sececeğim araba tabiki ceed olurdu tartışmasız ama bence yeni kasa i30 U da dusun derim

Satış temsilcisi tabiki öyle diyecek.SATIŞ TEMSİLCİSİ zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher22 -- 14 Aralık 2012; 1:35:38 >

• ceed gerçekten de güzelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Ceed

+1
  • Ceed tercih ederdim ben...Gerçekten çok güzel araç olmuş.
  • Ceed derim bende.Bu araçlar içinde şu an en güncel ve yakışıklı olanı..
  • bakım periyot ve maliyetlerini göz önünde bulundurun. emin olmamakla beraber kia nın servis ücretlerinin biraz tuzlu olduğunu duydum buda önemli bir detaydır. onun haricinde C4 bayağı beğenilen bir araç. B-max e gelince tasarım falan güzel yalnız 75 bg ne olursa olsun o araca kesinlikle yetersiz gelir. o yüzden o seçeneği bence elemelisiniz. bir aracın 13-15 saniye içinde 100 km hıza çıkabilmesi kabul edilebilir bir performanstır. 15 saniye bu kabul edilir performansın üst noktasıdır. 15 i geçen tüm araçların performansları yetersiz kabul edilebilir. Ceed tasarım olarak güzel. malzeme kalitesi hoş duruyor. sorunsuzluk konusunda birşey diyemem lakin performansı oldukça iyidir. ekonomik olarak hdi motor crdi den bir adım öndedir. bu şartlar altında ekonomiklik daha ağır bastığı için benim tavsiyem C4 ten yana olacaktır.
  • c4
  • Bu soruya benim cevabım BANKO B MAX olacak..arabayı alınca iş bitmiyor. Bu araba Türkiye de üretiliyor..yedek parça bol ve ucuz olacak...Bu görünen bir gerçek...Şu ana kadar FORD CONNECT aldım şu parçayı bulamadım diyen bir Allah kulu çıkmadı..B MAX ta aynı durumda olur...Şahsi düşüncem budur....Karar sizin, para sizin..Yazdığınız üç araba için ön far kaç Lira ? Arka stop kaç lira ? Yan ayna kaç lira ? Ön tampon kaç lira ? Bir periyodik servis bakım ücreti ne tutuyor ? iyi araştırın, bakın..
  • KESİNLİKLE CEED
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu soruya benim cevabım BANKO B MAX olacak..arabayı alınca iş bitmiyor. Bu araba Türkiye de üretiliyor..yedek parça bol ve ucuz olacak...Bu görünen bir gerçek...Şu ana kadar FORD CONNECT aldım şu parçayı bulamadım diyen bir Allah kulu çıkmadı..B MAX ta aynı durumda olur...Şahsi düşüncem budur....Karar sizin, para sizin..Yazdığınız üç araba için ön far kaç Lira ? Arka stop kaç lira ? Yan ayna kaç lira ? Ön tampon kaç lira ? Bir periyodik servis bakım ücreti ne tutuyor ? iyi araştırın, bakın..

ee biraz bakarsanız hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı.
    servis ücreti en iyi olan citroen, ama 10 tl falan fark oluyor. parça konusuna gelince aynı tas aynı hamam tüm araçlarda stokta olmayan parça için 1 hafta beklersin. bmax türkiye'de üretilse de beklersin üretilmese de.

bu arada citroen aracın yattığı gün başına 50 tl ödüyor:)

bu üçü arasında ceed ya da citroen hangisini beğenirseniz onu alın ikisi de sizi üzmez.

• Opel Astra,
    Peugeot 207,
    Vw Jetta,
    Nishan Qashai

Düşünülebilir.
  • C4 ya da ceed alınabilir
  • eğer c4 için aldığınız paket plus paketide kapsıyorsa yani comfort plus paket 44 400 ise c4 alın ama değilse ceed alın
  • Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün birkaç bayi gezdim. Kia ceed için hepsi de ağız birliği etmişçesine 47000 lira dedi. Bu benim bütçemi normal şartlarda aşardı ama gel gör ki arabayı çok beğendim. İç mekan olsun dış tasarım olsun araç beni benden aldı. Otomatik araçla test sürüşü yaptım -manuel test aracı olmadığı için- sürüş keyfi, motorunun sesi ve performansı, yalıtımı, konforu çok güzeldi. Bir de iç tasarımı ve malzeme kalitesi c sınıfı diğer araçlarda ancak C4 ve Golf ile mukayese edilebilir. İç mekan kalitesi ve tasarımı bence c4'ten bir kademe daha güzel ve kullanışlı. C4 ile arasında 3000 lira fark var ama donanımıyla c4 confortun çok önünde. Muhtemelen gelecek hafta bir kia ceed sahibi olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebiikec -- 14 Aralık 2012; 23:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

bakım periyot ve maliyetlerini göz önünde bulundurun. emin olmamakla beraber kia nın servis ücretlerinin biraz tuzlu olduğunu duydum buda önemli bir detaydır. onun haricinde C4 bayağı beğenilen bir araç. B-max e gelince tasarım falan güzel yalnız 75 bg ne olursa olsun o araca kesinlikle yetersiz gelir. o yüzden o seçeneği bence elemelisiniz. bir aracın 13-15 saniye içinde 100 km hıza çıkabilmesi kabul edilebilir bir performanstır. 15 saniye bu kabul edilir performansın üst noktasıdır. 15 i geçen tüm araçların performansları yetersiz kabul edilebilir. Ceed tasarım olarak güzel. malzeme kalitesi hoş duruyor. sorunsuzluk konusunda birşey diyemem lakin performansı oldukça iyidir. ekonomik olarak hdi motor crdi den bir adım öndedir. bu şartlar altında ekonomiklik daha ağır bastığı için benim tavsiyem C4 ten yana olacaktır.

7500 km yağ degisim ve bakım 300 tl. Motorun rodaj donemi bakimi icin 100 tl daha isteniyor. Diğer markalarda durum nedir? Ayrıca tam sentetik yağ kullanacaklar. Kis ayları icin ideal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.