Şimdi Ara

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım. (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
5
Favori
44.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28 iyi para kards gerçekten 26 ya kdar ver veren olrsa @drselcuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalkan364

28 iyi para kards gerçekten 26 ya kdar ver veren olrsa @drselcuk

nedense kısmeti açıldı bu aracın..bi kişi daha verdı 27,5:)))..bizim arabaları tanıyan tanıyo arkadaslar her an satabılırsnız ..ama hala kararsızım.sportage guzel tip olarak ama yakıtı benzınlı sehır ıcı tahmınım 360 tl yakar..sehırler arasıda 275 tl rahat yakar..bizimkıde sehır ıcı zaten 280 tl sehurler arası 220 tl gıbı yakıyor..doukan kardes bı arastır benım ıcın sportageyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

quote:

28 iyi para kards gerçekten 26 ya kdar ver veren olrsa @drselcuk

nedense kısmeti açıldı bu aracın..bi kişi daha verdı 27,5:)))..bizim arabaları tanıyan tanıyo arkadaslar her an satabılırsnız ..ama hala kararsızım.sportage guzel tip olarak ama yakıtı benzınlı sehır ıcı tahmınım 360 tl yakar..sehırler arasıda 275 tl rahat yakar..bizimkıde sehır ıcı zaten 280 tl sehurler arası 220 tl gıbı yakıyor..doukan kardes bı arastır benım ıcın sportageyı

KARDŞ İKİNCİ ELİ SIKINTILI BİR ARAÇ BUNLAR TUTTURABİLDİGİNE VER SEZONUDA ŞİMDİ OCAKTAN SONRA SIKINTILI 2NCİSİ KİA ÇOK HOŞ ARABA YAKITI CİTROEN GİBİ DEGİLDİR AMA YETERİNCE CİTROENDEN KAR ETTİN YAKIT OLARAK BİRAZ FAZLA YAKSIN :D SONUCTA K.BKMADA JEEPE BİNECEKSİN :D

• dıyosunkı cipe bıncekesen verceksın parayı haklısın..cimrilikde var bende..ama cıdden alıcısı var bızım aracın nedense kısmetı acıldı..yarın beyaz sportage bulursam kı buldum ank da..sıvasa erzuruma trabzonada sorcam ondan sonra karar vercem ıyıce..sende ne var kalkan c4 sedanmı
  • aracım yok senin arabaya talipli oldum dedigim gibi mesajda yazdıgım rakamı verebilrim boşver ya gözünün yaşına bakma araba işinde ne zaman alışta satışta aşırı pimpirikli davrandıysam sorun yaşadım ondan bütçem olursa alırm yani c4 sedan güzel arabada piyasası sorun işte biraz doktorsun bu arada bin bu jeeplere sen binmeyeceksinde kim binecek ????boşver cimri olma alırkende satarkende degerine yakın olduktan sonra 300 500 le erteleme keyfini...tabi senin bütçen senin kararın...
  • @drselcuk ben size 2 tane link vereyim 1.cisi Ana sportage konusu 2.ci olan 1.6 benzinli hakkında bilgiler

http://forum.donanimhaber.com/m_42257295/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_46539392/tm.htm
  • quote:

aracım yok senin arabaya talipli oldum dedigim gibi mesajda yazdıgım rakamı verebilrim boşver ya gözünün yaşına bakma araba işinde ne zaman alışta satışta aşırı pimpirikli davrandıysam sorun yaşadım ondan bütçem olursa alırm yani c4 sedan güzel arabada piyasası sorun işte biraz doktorsun bu arada bin bu jeeplere sen binmeyeceksinde kim binecek ????boşver cimri olma alırkende satarkende degerine yakın olduktan sonra 300 500 le erteleme keyfini...tabi senin bütçen senin kararın...

sen ne iş yapıyosun kalkan kardes..ya ben bu c4 den ayrılamıyorum..bugun her zamankı gibi işime gıttım kızımı okuldan aldım cok duygulandım yaa..baglanmısım..sportage sehır ıcı sanırım 9 lıtre yakıyo sehır dısı 7 lıtre ...eger km basına 400 tl cıkarabılıyorsan alınır..o gözde bende yok

• quote:

bugun aracıma alıcı çıktı zaten sahıbınden de ılanım var 28 teklıf edıldı ..beklemedeyım..

Bugün c4 sedan ilanlarına bakarken sizin ilanıda gördüm.Ayrıca bir sürprizlede karşılaştım.Lütfen resimlerede bakın.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ogretmenden-48538292/detay/

• bu senın aracınmı sendemı satıyon sen fıyatta ucmusun bıraz
  • ben makine mühendisiyim sen biliyorsun tabi seviyorsan vazgecme tadını alana kadar sür citroen güzel arabada bu kadar baglıysan degiştirmeye deymez kia icin hayatta ilkler ve özel şeyler vardır pahası degeri ölcüsü yoktur sendede aarac böyleyse bosver bin arabana ayrıca sahibindene c4 navigasyon yaz cıkan ürünlerden alıp taktır tv filanda olsn aracında dr selcuk tavsiye ederim güzel oluyor
  • quote:

bu senın aracınmı sendemı satıyon sen fıyatta ucmusun bıraz

Yok hayır araç benim değil.Verdiğim ilanda ki açıklamaya bakın.Sizin ilanla birebir aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

quote:

bu senın aracınmı sendemı satıyon sen fıyatta ucmusun bıraz

Yok hayır araç benim değil.Verdiğim ilanda ki açıklamaya bakın.Sizin ilanla birebir aynı.

ben kopya cektım o arkadastan..daha sonra bana mesaj cekmıs ya sen nıye benımkını çaldın dıye..arkadas dedım o kadar güzel yazmışınki benım dusucelerımde aynı hakkını helal et dedım artık..

• quote:

ben makine mühendisiyim sen biliyorsun tabi seviyorsan vazgecme tadını alana kadar sür citroen güzel arabada bu kadar baglıysan degiştirmeye deymez kia icin hayatta ilkler ve özel şeyler vardır pahası degeri ölcüsü yoktur sendede aarac böyleyse bosver bin arabana ayrıca sahibindene c4 navigasyon yaz cıkan ürünlerden alıp taktır tv filanda olsn aracında dr selcuk tavsiye ederim güzel oluyor

tesekur ederım kalkan kardes..saat 3 de uuymadınmı sen yaaa
  • aracımı 27 ye sattım arkadaslar kalanlara selam olsun hayırlı günler..
  • ...ve bitti.

Üzücü ve detaya girmek istemediğim bir kaza sonucu aracımın kaskodan 29.150 lira tazminatını tamamen aldım. Yeni gözlemlerim içinde güzel bir yeri olan Citroen ve C4 ikilisinden artık ayrılmak durumundaydım.

Bundan sonra Civic forumlarından katılmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

...ve bitti.

Üzücü ve detaya girmek istemediğim bir kaza sonucu aracımın kaskodan 29.150 lira tazminatını tamamen aldım. Yeni gözlemlerim içinde güzel bir yeri olan Citroen ve C4 ikilisinden artık ayrılmak durumundaydım.

Bundan sonra Civic forumlarından katılmaya çalışacağım.

geçmiş olsun bende kia sportage dayım
  • Yeni aracım Honda.

Orada C4'ümle hatıram olan bir foto paylaştım, millet sus pus.

Ah Citroen, bizi ayrılmak zorunda bıraktın ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesudum -- 2 Şubat 2012; 16:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Yeni aracım Honda.

Orada C4'ümle hatıram olan bir foto paylaştım, millet sus pus.

Ah Citroen, bizi ayrılmak zorunda bıraktın ya!

honda civic mi accordmu??benzınlımı??
  • Citroën konu başlıklarında başka markaları konuştuğumuz için birazdan damlarlar

Bir önceki mesajımda Civic olduğunu yazmıştım, ki sen de alıntı yapmıştın. Civic'te benzin dışı fabrikasyon yakıt yok.
  • SELAMLAR
    FORUMDA YENİYİM

C4 SEDAN HAKKINDA YAZILANLARI OKUDUM.
    2 HAFTA ÖNCE 2009 MODEL 1.6 DİZEL 110 HP MODELİ 90.000 DE SATIN ALDIM
    10. ARACIM DAHA ÖNCE TİPO 1,4 ,206 OTOMATİK, PUNTO,GRANDE PUNTO ,CLİO BENZİNLİ - DİZEL SYMBOL, STARLET, 98 CİVİC, PALİO 1,3 MJ, HONDA HRV VE SONUNDA C4 SEDAN DİZEL KULLANIYORUM

BİRKAÇ ADET SORUM VAR KULANAN ARKADAŞLAR YANITLARLARSA SEVİNİRİM

1- ANLIK YAKIT GÖSTERİMİ 30 KM HIZIN ATINDA ÇALIŞMIYOR MU ?
    2- RADYO ŞEHİRİÇİNDE GİDİP GELİYOR MU ? ÖNCEKİ ARAÇLARIMDA OLMAYAN PROBLEM
    3- ÇÖZEMEDİĞİM SESLER VAR AMORTSOR YADA SALINCAK KAYNAKLI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM,SERVİSE GİTMEM GEREKİCEK SNIRIM ÇÖZÜMSÜZ MÜ ?
    4- EN ÖNEMLİSİ ŞEHİR İÇİ GÖZTEPE -ÜMRANİYE ATAKENT İÇİNDEN 14 KM (7+7) YOL YAPIYORUM MOTOR ISINMADAN BİTİYOR YOL TRAFİK ÇOK 20 DK SÜRÜYOR GİDİŞ ORTALAMA HIZ 19 YAKIT TÜKETİMİ 10 LT BANA SIKINTI VAR GİBİ GELİYOR 1,3 MULTİJET ARAÇLARIMLA 7,5 LT İDİ

ŞİMDİLİK BUNLAR ÖNEMLİ DAHA VAR AMA KULLANDIKÇA

İKİZ BEBEK BEKLİYORUZ ONLARA ÖN HAZIRLIK GENİŞ BAGAJLI ARAÇ C4 SEDAN ALDIK..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.