Şimdi Ara

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
5
Favori
44.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu aracin donanimi ile ilgili sorular soracam. Yardimci olursaniz sevinirim.

Bu aracin dizelinde kac donanim var? Hb deki gibi sx ve sxpk seklinde mi? Eger oyleyse sxpk olanlar ve sx olanlar donanim ozelliklerini yazarlarsa cok seviniirm . Cunku sanirim hb deki gibi degil donanim.

Mesela dizelin full modelinde coming home var mi? Arka kol dayama, tum sensorler, bagaj ozel bolmesi, mp3 calar var mi?

Acil cevap ltf
  • Kimse yok mu
  • Arabanın yenisi gelmedi, yeni kullanıcısı da yok. Eskiler de arabalarının huyunu suyunu öğrendiler sayılır. O yüzden forum çok aktif değil.

Zaten sorunu olanlar da ilgili forumlarda arayışlarını devam ettiriyorlar.
  • iverson kardesım sor ne sormak ıstıyorsan ben aracı 2008 subatda aldım..memnunum da satın almak ıstıyorsan sana satabılırım..arabada yok yok hersey var...
  • kimseden tık yok..ya herkes aracını sattı....yada herkes o kadar memnunki kimse bişye yazmnyır nerdesınız deepchmode hallıyev..
  • aracimiz 191.000 kmde gayet memnunuz.periyodik bakima soktum 240 tl ancak sag sol rot debriyaj seti prizantrik kecesi arka 2 disk incelmis v.s. v.s gdiyor bakim 2.500 tl tutuyor suan imkan olmadigi icin yaptiramadim.Zaten 187.000 kmde dizel partikul filtresi FAP omrunun tamamladi 2.800 tl parca fiyati iscilik haric ford focuslarinki 4000 tl bilmiyorum nasil bas edicez km yukseldikce masraflar artiyor saygilar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

aracimiz 191.000 kmde gayet memnunuz.periyodik bakima soktum 240 tl ancak sag sol rot debriyaj seti prizantrik kecesi arka 2 disk incelmis v.s. v.s gdiyor bakim 2.500 tl tutuyor suan imkan olmadigi icin yaptiramadim.Zaten 187.000 kmde dizel partikul filtresi FAP omrunun tamamladi 2.800 tl parca fiyati iscilik haric ford focuslarinki 4000 tl bilmiyorum nasil bas edicez km yukseldikce masraflar artiyor saygilar...

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için doukkan bey..en azından arabayı 150 bine gelmeden degıstırmek gerekjtıgını anlamıs olduk ..suan benım 74 bın de..bi 3 sene daha bınerım o zaman..FAP ömrü ne demek ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

aracimiz 191.000 kmde gayet memnunuz.periyodik bakima soktum 240 tl ancak sag sol rot debriyaj seti prizantrik kecesi arka 2 disk incelmis v.s. v.s gdiyor bakim 2.500 tl tutuyor suan imkan olmadigi icin yaptiramadim.Zaten 187.000 kmde dizel partikul filtresi FAP omrunun tamamladi 2.800 tl parca fiyati iscilik haric ford focuslarinki 4000 tl bilmiyorum nasil bas edicez km yukseldikce masraflar artiyor saygilar...

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için doukkan bey..en azından arabayı 150 bine gelmeden degıstırmek gerekjtıgını anlamıs olduk ..suan benım 74 bın de..bi 3 sene daha bınerım o zaman..FAP ömrü ne demek ??

Ne demek lafımı olur elimden geldiği kdar yardımcı olurum.FAP Dizel Partikül Filtresinin kısaltılmışı 180.000de ömrünün tamamlıyor bnm partikül filtresi 187.000'de ömrünü tamamladı.Yanlış anlasılma olmasın ama genellikle 100.000 kmde gectikten sonra sıkıntılar baslıyor.

• Ben de C4 sedan HDI kullanıyorum, aracım 55.000 de şu ana kadar ciddi bir sorun yaşamadım, ancak bundan sonra ne olur bilemiyorum. Yalnız 100.000 binden sonra problemler başlıyor demişsiniz ancak bu bence günümüzde hemen hemen her araç için geçerli. Maliyetleri düşürmek için malesef kaliteden ödün veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baryil

Ben de C4 sedan HDI kullanıyorum, aracım 55.000 de şu ana kadar ciddi bir sorun yaşamadım, ancak bundan sonra ne olur bilemiyorum. Yalnız 100.000 binden sonra problemler başlıyor demişsiniz ancak bu bence günümüzde hemen hemen her araç için geçerli. Maliyetleri düşürmek için malesef kaliteden ödün veriyorlar.

Evet o konuda hsklisiniz 100.000 gecince sıkıntilar basliyor.Bnm daha sayamadigim sorunlar var.Arka bagaj ve kapilardan toz aliyor.Garantiden defalarda kapi fitiller v.s degisti sorun cozulmedi radyo cok cizirtili calisiyor bazen guzel cekiyor.Egr denenbi parca degismisti 60.000 olmadan.Depo samandirasi v.s fabrikadakik uretm hatalari cok.Benim gibi bircok kisi var radyo anteninden su almasi gibi gerci her arabada kusur var ama bunlarda fazla.Yine cok sukur yakit ve performans konusunda gzl gittigi yere kaddar gidiyor.Yeni kasa CR sedan getirseler cok guzeel olcakti ama baylas sagolsn getirmedi sorularinizi alabilirim.Mumkun oldugunca yardmci olmaya calisacam saygilarimla...

• Bende de radyoda problem vardı, serviste detaylı bir şekilde test ettiler ve tavandaki anten tetibatının arızalı olduğu anlaşıldı ve değiştirdikten sonra problem çözüldü. Tavanda anten çubuğunun bağlandığı elips biçiminde bir parça var, büyük ihtimalle su aldığı için arızalanmıştır,değiştirdikten sonra siyah silikonla şu almayacak şekilde silikonlatırsanız sorun çözülür. Parçayı Citroën de bulamazsanız Peugeot'ya da sorabilirsiniz, 307 ile aynı.
  • Hm.. tesekkür ederim acaba fiyatı ne kadar bilginiz var mı ? Simdiden tsk. :)
  • arkadaslar mesela suan aracımın ederi 27-29 cıvarı..mesela bu aracı 1. el arac alacaguım bayıye götürsem ederi 21-22 denıyor..yanı sıfır arac almaya kalksam uzerıne en az 30 vermem gereklı.aracım suan 74 bınde şükür çok sorun cıkarmadı..2 kez sorunm cıkardı biri 2500 km de turbo yandı onu garantıode degıstı..2. sorun su alma meselesi bendede oldu..duzeltıldı sorun yok..diğer ufak tefekleri saymıyorum gerek yok..ama yakıt performans bagaj olayından dolayı arabayı satmakta zorlanıayorum..jetta güzel bagaja yakıt performans sıfırı 67 bın tl.degerı sizce bence degmez...bu aractan sonra alacak araba bulamıyorum ya siz??
  • Sn.Drselcuk bnce o kadar para verilmez jettaya hani amblem vw olabilir ama bnce cok para.2.el bska araclara yonlenin derim.Skoda superb olabilir
  • kardes benım aracımdan daha üstün özellıklı olacakkı ben dıger araclara yönleneyım..mesela jetta comfortta kararan ıc dıkız aynası comıng home leavıng home var bızım arabada standard var ..yanı sunu deke ıstıyorum hangı arac sence bızım aracdan bagaj yakıt performans ve fıyat tabıkı..ne onerırsın..bmw mukemmel ama cok pahalı audıde oyle..ama tabiki kaportası guzel olmalı saglam..volvo nası sence?
  • volvo sağlam güzel arabadır s40 olarak sana iyidir motor aynı zaten maddi imkanın nedir bilmiyorum ama s40 bagajı biraz küçük gelir sana.Renault Latifude 1.5 sana az gelir o kasayı kaldırmıyorlar diyordu
  • arkadaşlar bende netten aracı inceliyorm 2006 2008 arası olan c5 mi yoksa c4 sedan mı hangisini önerirsiniz neden temiz bir c4 sedan hdi 40 bin km ederi nedir sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalkan364

arkadaşlar bende netten aracı inceliyorm 2006 2008 arası olan c5 mi yoksa c4 sedan mı hangisini önerirsiniz neden temiz bir c4 sedan hdi 40 bin km ederi nedir sizce

Sn.Kalkan 2008 model alıcaksan C5 al makyajlı kasa güzeldir.Ama 1.6 motorun az geldiğiyle ilgili duyumlar dolaşıyordu forumlarda debriyajdan rampalarda v.s kokular gelmesi gbi.Karar senin tabiki ama C4 sedanda güzel bir araç gerek performans,yakıt,bagaj hacmi v.s olarak gayet iyi motor yetiyorda artıyor bile 200 kmde hızı motor zorlamadan gördük.40 bin kmde C4 bence 30-33.000 tl arası eder temiz olanlar yinede karar seni
  • forumu biraz inceledim de araçtan şikayet eden de cok fazla c4 sedandan bugün 4 yıldır bindigim clio yu satıp paramı cebime koydum üzerine ekleyip almayı düşünüyorm ilginiz icin tskkler .umarım hayırlısı olur..
  • Fabrika kusurları olarak var şikayet edende var etmeyende her arabada oluyor ama bunda biraz fazla :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.