Şimdi Ara

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
5
Favori
44.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mesudum

Sedanlarda kasa, özellikle arka tasarım değişti.

Şu haliyle yeterli reakbeti sağlayacak satış rakamlarını yakalayamamışlar. En azından Baylas böyle söylüyor. Yeni kasa 2011 model olarak Ağustostan itibaren tekrar ortaya çıkabilir.

Ancak şimdiki sahiplerin başına gelenin yeni kasa almayı düşünenlerin de başına gelmeyeceğini kim iddia edebilir ki?

C4 sedan kullanıcısı olarak buradaki incelemelerin birçoğuna katılmıyorum. Mercedes ve jeep kullanmış bir kişi olarak, bu arabada görülen işçilik kusurları piyasadaki birçok arabada var. Bunlara çözülebilir şeyler. C4 ler 2005 'den bu yana piyasada ve yan sanayisi bile çıktı. Motoru çok başarılı ve yakıtta cimri(Şu anda aranan en büyük özellik) 1600 cc ve 110 beygirle çok rahat 230 km'ye çıkabiliyorsunuz. 2000 motorlar bile bu hızlarda zorlanır. Klima çalışırken performans bir çok arabada düşer. Bu araba bu konudada başarılı, böyle bir arabayı bir kaç plastik aksamın azizliği(fabrikasyon hata) yüzünden eleştirmek beni rahatsız ediyor.

• mrb arkadaşlar.ben de yaklaşık 1 ay önce 2009 c4 sedan benzinli aldım.beni en çok etkieyen aracın dış tasarımı ve iç hacmiydi.sesizliği ve güzen vermesi de şuana kadar hoşuma giden yönlerden.ama benim araç dik bir yokuşta geri geri park etmeye çalışırken ön lastiklerin civarından duman çıkarıyor ve lastik yanığı kokusu geliyor neden anlamadım.servise gösterdim,debriyaj balatasını zorlamış olabilirsin dediler,kontrol ettiler sorun yok dediler.
    önceki aracım vectra A 2.0 idi.şimdi bana 1.6 motor biraz küçük geliyor.özellikle yokuş yukarı çıkışlarda yüklüyken 2. vitese kadar düşmek zorunda kalıyorum.o yüzden aracın performansını herkes beğenmiş ama ben daha farkına varamadım.belki de benim araca acemiliğimdendir bilmiyorum artık.aracın göğüsündeki bölmeler elbette yetersiz,bardaklık yanlış yerde.bir de benim sağ ön kapıyı cam yarımken kapatınca çok eski model araçlardaki gibi bir ses yapıyor şangır diye.yani sanki boşlukta bişeyler var.bunlar bir yana şuan için bana göre en büüyk olumsuzluk performans.çok hafif iniş çıkışlı düz sayılabilec bir yolda sadece ben varken araç bir türlü 120-130ları geçemiyor.bir sefernde inişli bir yolda yine boşken 182yi gördüm o kadar.bu durum aracın tüm o görüntüsünün aslında boş olduğunu gösteriyor benm için.öyle işte..

• Cruse kontrol kullanarak hız yap aracın daha hızlı yüksek hızlara çıktığını görürsün. Ancak yinede garanti kapsamında servise danış. Aracın düz yolda çok rahat 200'lü hızlara çıkması lazım.
  • topık asagıda kalmasın ne de olsa c4 sedanımız var:)))
  • tüm c4 sedan kulanıcıların kurban bayramları mübarek olsun..nede olsa c4 sedanımız var topık asagıda kalmasın demi ama...
  • Selamlar, ben de yaklaşık 4 aydır C4 sedan kullanıyorum, aracı satın almadan önce çokça araştırdım tabi, yazılan çok olumsuz şeyler de var ancak bu 4 aylık süreç içinde ciddi bir sorunla karşılaşmadım, üstüne üstlük çok memnun olduğumu söyleyebilirim, ekonomik ve konforlu bir araç. Bu süre içinde bir kez de periyodik bakım yaptırdım, servis ücreti ve yaklaşımından da memnun kaldım. Önceki aracım Renault Clio idi aynı işlemler daha fazla ücret talep ediyorlardı.
  • Güle güle kullanın...
  • merhaba arkadaşlar.aracınızla ilgili , sorunlarınız olursa istanbul kadosan oto sanayii sitesindeki özel AKSOY SERVİS e bekleriz. orjinal arıza test cihazımızla aracınıza gereken ilgiyi gösteririz. 0216 540 56 51
  • arkadaşlar nerelerdesiniz yahu??c4 sedan larınız ne alemde?ben 58 bın km deyım..2008 subatda aldım....degıstırmek ıstıyoruym ama kalıtesınde arac bulamıyorum..köy yollarında sürüyorum asfaltta sürüyorum süper araaba ama neslimiz tükendi.daha üretılmıyo..
  • Garantim bugünlerde bitti.

Serviste son bir muayeneye soktum. Test sürüşü ve liftte inceleme yaptırdım. Aracın yürüyen aksamında ve donanımında hiç bir arıza yok. Motor tamamen açılmış ve çok canlı. Sadece sol amortisör yağ sızdırıyormuş. Dengesizlik yüzünden sağ taraftan küçük sesler geliyordu. Yolların durumu malum ve ben de bekliyordum. Aracın tutuş ve konforunda sorun görmediğim için 45bin bakıma kadar böyle devam edeceğim.

Ön amortisör çifti 433 lira, gerekirse kule başları da adedi 50 lira olarak masraf olabilir. O kadar korkutulan bir marka ve modele göre bence hiç de sorun olacak bir performans yok.

Maşallah diyelim.

.oO°Oo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

arkadaşlar nerelerdesiniz yahu??c4 sedan larınız ne alemde?ben 58 bın km deyım..2008 subatda aldım....degıstırmek ıstıyoruym ama kalıtesınde arac bulamıyorum..köy yollarında sürüyorum asfaltta sürüyorum süper araaba ama neslimiz tükendi.daha üretılmıyo..

Bu sene c4 sedanında yenisi gelecek diyorlardı. Satsanız bile şu anda 55000'den aşağı bu kalitede bulamazsınız.
  • arkadaşlar bizdede 2008 C4 SEDAN DİZEL var arabadan gayet memnunuz gerek yol tutuşu olsun gerek performansı yakıt tasarrufu mükkemmel aracımız şuan 170.000 km'ye yakın uzun yolda kullanıyoruz.Size tavsiyem düzenli bakımlarını yaptırırsanız motor performansı için iyidir bide arkadaşım @ depechemode3 ben bütün bayilere sordum 2008-2009 arası getirmişler daha katiyen gelmiyecekmiş yeni kasaya baktığımda gerçekten çok beğndim eskisinden keşke getirse şu BAYLAS HOLDİNG bide otomatik vites olarak getirse daha gzl olucaktı ama hayırlısı olsun saygılaırmla...
  • 2008 Nisan'da sıfır aldım. Bu arabayla ilgili tonla olumsuz şey yazıldı, çizildi. Şu ana tek yalnızca iki sorun yaşadım. Ön amörtisörden gelen ses, Baylas tarafından garanti kapsamında değerlendirilmedi. Tüketici Mahkemesine verdim, kazandım anında değiştirdiler. Bir de yakıt göstergesi bir ara saçmaladı, resetlediler bir daha saçmalamadı. Tam 3 sene oldu, tıkır tıkır. Yakıt desen süper, donanım harika, bagaj desen salon salomanje:). Satıyım desen piyasası yerlerde sürünüyor. 2000 model Şahin'e 10.000 TL değer biçilen bu memlekette, takasa gitsen 2008 C4 Sedan'a 20.000 TL derler. Muayenesini de yaptırdım 2 sene daha en az bende, hayatta satmam.
  • arkadaslara tamamen katlıyorum..suan aracım 60 binde..ve cıdden aracımı degsıtırcek bı arac bulamadım sahıbınde comda aracımın ilanı var 29,5 ıstıyorum 28 verıyorlar..ama ben vermıyorum bu paraya..amartısorum patladı sanırım cukura gırdıgınde ses yapıyo..onun dısında sorunum yok..sehır ıcı dısı karısık 6,1 lıtr/100 km de yakıyo..performans süper hızlanması süper..eşşek gibi araba sür nereye sürersen..
  • Arkadaşlar artık kimse yazmıyor. Arabalarınız ne durumda Türkiye ye yeni c4 sedan gelecekmi?
  • valla arabamdan memnunum..degıstırmeyı hıcmı hıc dusunmuyorum ..yakıt super servıs uygun daha ne olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: depechemode3

Arkadaşlar artık kimse yazmıyor. Arabalarınız ne durumda Türkiye ye yeni c4 sedan gelecekmi?

Arkadaşım Baylas 2 seneLiğine Citroen Fransa'dan ithalat izni aLmış daha getirmez gibime geliyor arjantin ve brezilyada bu kasa satılıyor.Yeni kasa Çinde satılıyor sitesine girip bakabiLirsin belki internette görmüşsündür bu kasadan arkası daha gzl olmuş saygılar....
  • Dr Selcuk gecen sene bu arabayi satacam yerine audi alacam diyordun :))) Sonunda sevdin demek arabani :))) Benim ki de 68.000 de bir sorun yok çok şükür. Bu arada lastikleri kaç km de değiştircez ???
  • Yapılan km çok fazla değilse 4 yıl da değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halliyev

Dr Selcuk gecen sene bu arabayi satacam yerine audi alacam diyordun :))) Sonunda sevdin demek arabani :))) Benim ki de 68.000 de bir sorun yok çok şükür. Bu arada lastikleri kaç km de değiştircez ???

evet dıyordum ama arabamın kıymetını anladım bosverdım audıyı..ben lastıklerı 67 bınde degıstırıdm mıchelın marka alldım 4 lastık 1.200 tl..gözunden kacmıyo hallıyev kardeşim:)))
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.