Şimdi Ara

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
5
Favori
44.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DEPECHEMODE3 ARKADASIM BANAMI YAZDIN ANLAMADIM?BENIM ARAC TAVANDAN SU ALMISTI:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

DEPECHEMODE3 ARKADASIM BANAMI YAZDIN ANLAMADIM?BENIM ARAC TAVANDAN SU ALMISTI:))

İlgili makama, :)
  • DEPECHEMODE3 ARKADASIM şuandada arabanın arka camından ses gelıyor sankı yerıne oturmamıs devamlı tıkırtı..ozellıkle tırtıklı asfaltda bunu yapıyor.sence nedendır..bıktım bu cıtroenın kötü işçiliğinden...
  • Evet tavandan su alma olayı bıcı bıcı aletinde yıkama yada birinin anteni koparmaya çalışması sonucunda oluyormuş. Camdan ses gelme olayını bilemeyeceğim. Siz ankarada mısınız.
  • drselcuk arkadaşım benim c4 sedanımdan da sağ tarafta ki arka mı ön mü anlayamadım ama camdan tıkırtılar geliyo sebebini öğrenirsen yazarsan sevinirim
  • BENIM ARKA CAMDAN GELIYOR..30.000 KMDE ARABA ARTIK DEGISTIRILME VAKTI GELDI DIYOR BENCE BU TIKIRTILAR....AYRICA CITROEN SAYFASINDAN C4 SEDAN KALKMIS ZANNEDERSEM ÜRETİM BİTTİ..
  • ASLINDA BEN DEMİŞTİM SERVİSTEDE CAM TIKIRTISINI ÖYLE GEÇİŞTİRDİLER BİSEY DEMEDİLER EVET BENDE BAKTIM ÜRÜN GAMINDAN KALKMIŞ YA ÜRETÜM BİTTİ YADA YENİ KASA GELİCEK
  • arkadaşlar tavandan su akma olayı bendede oldu.ama ben hiç arabayı fırça ile yıkatmadım,
    ama yinede akıyor.
    ayrıcada direksiyondan şikayeti olan varmı?
    bende direksiyon çevrilirken tak tak ses yapıyor servis amortisör kafalarından dedi değiştirdi ama ses yine oluyor.eskisi kadar değil.
    birde hafif bir çukura girince gay gay ses yapıyor acaba bu durunlar sizdede oluyormu?
    teşekkürler.....
    birde benim arabam siyah araba yazın genleşiyor arka kapağı açınca kapamada biraz sıkıntı veriyor
    sizde genleşme olayı oldumu.......
    rüzgar sesi alma gibi bir durum varmı ?
    arka kapılar kapandığına içeride boyaya zarar veriyor? ve bunları servise de söyledim bak şöyle böyle ama
    yine aynı ...ayarlıyor ama yine olmuyor şans bizede böyle sorunları yaşatmak varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coin54 -- 29 Ekim 2009; 0:55:20 >
  • coin 54 kardeşim sana kısa yol söyleyim..audi a4 al..bendede citroen c4 sedan dizel var..tavandan su akma oldu geçen seene servıs düzelttı..ama daha yagmurlar baslamadı hele başlasın görecegım..işçilik arabada sıfırın altında daha ne dıyeyım
  • selam ark.lar bir sorum olacak.bir araç begendim 2007 C4 SX 1.6 HDI (110) MCP araç.otomatik vites.fiyatıda uygun gibi geldi.sormak istediğim bu aracın yakıt performansı nasıldır?ablam kullanacak.bi yardımcı olursanız sevinirim..saygılar
  • quote:

coin 54 kardeşim sana kısa yol söyleyim..audi a4 al..bendede citroen c4 sedan dizel var..tavandan su akma oldu geçen seene servıs düzelttı..ama daha yagmurlar baslamadı hele başlasın görecegım..işçilik arabada sıfırın altında daha ne dıyeyım

Selçuk bey ben ankaradayım. Dün çok yağmur vardı?. Sizden etkilendiğim için bende sık sık kontrol ediyordum. Dün arka tavan lambası düğmelerinde bir kaç damla su gördüm. Bu gün servisten randevu alacağım. Arabamı kendim yıkadığımdan antenin zarar görmesi mümkün değil. Bendeki problem yalıtım hatası heralde. Siz yaptırmışsınız. Servis nasıl bir işlem uyguluyor.

Saygılar

• deepmode arkadasım ben arabayı 30.000 bakımında konyada oldugum ıcın ordakı servıste yaptırdım.yapıstırdılar sıkılastırdılar..şuandada arka lambanın arka cama carpması sonucu tıkırtı var her gun ayrı bısey cıkıyor..yakıtı ve motoru kötü olsa atacam bu arabayı ..
  • 1 yıldır kullanıyorum. arabadan çok memnunum ama şanş meselesi tavandan su olayını araştırdım. Toyota hatta jettada bile var. O yüzden moralini bozma.

Saygılar
  • Arka lamba dediğin fren lambasımı? bu arada bende anten olayını servise yaptırdım. Dün şiddetli yağmurda test ettim. Sorun yok. Allah tan bizim arkada okuma lambası var, su alma olayını tespit ediyoruz. Bazı arabalarda arkada suyun sızdığını farkedecek bir açıklık olmadığından çok geç farkediliyormuş. Zaten bazı arabalar yeni modellerinde tavan anteni olayını bırakmaya başlamış, gizli anten kullanlıyor. Araba yıkanırken gerek tabanca tazziği ile silikonun zarar görmesi kuvvetle muhtemeldir. Hatta sunroof olan arabalardada bu sorunların olduğunu (Hemde audi gibi lüx arabalar) forumlarda rastlıyorum.

Saygılar
  • Merhaba arkadaşlar.
    2008 model C4 Sedan aldım 2 inci el ve 4 aydır memnun bir şekilde kullanıyorum.
    Eski sahibi kullanım kitapçığını ( klavuzunu ) araca koymamış ve internetten malesef C4 sedan kitapçığını bulamıyorum. Kitapçığı olan biri benimle irtibata geçebilir mi acaba ? Fotokopi çekces artık :) halliyev@hotmail.com.

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halliyev -- 12 Aralık 2009; 12:07:21 >

• Yok, Sedan için kitapçık yok. Beraberinde Hatchback kılavuzu veriliyor. Artık ne kadar uyarsa.

Arabanın satıcısı bu kadar değer veriyordu işte. Sanki memlekette Arjantin kılavuzunu okuyup Türkçe'ye çevirecek bir müslüman bulamadılar!

.oO°Oo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Yok, Sedan için kitapçık yok. Beraberinde Hatchback kılavuzu veriliyor. Artık ne kadar uyarsa.

Arabanın satıcısı bu kadar değer veriyordu işte. Sanki memlekette Arjantin kılavuzunu okuyup Türkçe'ye çevirecek bir müslüman bulamadılar!

.oO°Oo.

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. bu adreste türkçe kitapçıklar var ama sedan yok tabi :)

• halliyev arakadasım kaça ad-ldın merak ettım..bende aracımı satlıga cıkardım..aracım 2008 sedan dızel..36.000 km de...ne eder sizce arkadaslarrr
  • Benzer bir ford bulacaksın. Piyasadaki tutluma durumundan dolayı bir iki bin lira eksiğine kadar etiket koyacaksın.

Ha, hemen satılsın diyorsan, 22 bin lira bile verilse razı olacaksın.

.oO°Oo.
  • quote:

halliyev arakadasım kaça ad-ldın merak ettım..bende aracımı satlıga cıkardım..aracım 2008 sedan dızel..36.000 km de...ne eder sizce arkadaslarrr

Merhaba drselcuk :) Ben de doktorum ve ilk arabam. Jetta bakarken galeride denk geldi. Fiyat konusunda çok tecrübesizdim ama 29.250 TL ye aldım , temiz araba 28.000 km idi.

Tabi sonradan başıma bir sürü problem geldi o ayrı :)))
    1) 2 lastiğin yamanmış olması
    2) Daha 34.000 km de triger kayış değişimi
    3) 32.000 km de ön cam çatalamasından dolayı değişim gibi.

Allah kaskoma sabır versin ve garantisi bu ay bitiyor 2+2 daha uzatacağım , garanti olmasaydı servis triger kayışı için 800 lira gibi bir fiyat çıkarmıştı :)

Dipnot : Bu arada aracı ikinci el araba sitelerinde 33.000 TL ye görüyorum , kasko değeri de 31.000 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halliyev -- 14 Aralık 2009; 11:12:13 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.