Şimdi Ara

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
5
Favori
44.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stareTR

arkadaşlar bu hafta sonuna kadar muhtamelen c4 sedan hdi almış olacağım bayii fiyatı 36500 çekiyorlar birkaç bayii ilede görüştüm çekilen fiyat aynı ötv indiriminin sonu diye bi bindirme varmıdır. yoksa ederi bumu

bu fiyata ben esp opsiyon+metalik fiyat dahil aldım. sizdede dahilmi acaba?
  • C4 SEDAN SX 1.6HDI 4P metalik renk anahtar teslim 35.000 tl ESP TELEFON KİT opsiyonlu aracı da yine metalik renk dahil anahtar teslim 36.000 tl ye kadar verebiliyoruz .

Desil Otomotiv
    Sinem Kaya
    0266 221 78 68
  • quote:

Orjinalden alıntı: KELEBELEK

C4 SEDAN SX 1.6HDI 4P metalik renk anahtar teslim 35.000 tl ESP TELEFON KİT opsiyonlu aracı da yine metalik renk dahil anahtar teslim 36.000 tl ye kadar verebiliyoruz .

Desil Otomotiv
    Sinem Kaya
    0266 221 78 68

citroen in internet sitesinde belirtilen fiyattan daha aza mı satıyorsunuz şimdi?
  • arka kısmı makyajlanmış c4 sedan ne zaman çıkacak diye sormuştum ama sanırım arada kaynadı. kesin bir tarih belli mi? sizce ne zaman çıkar? Eğer yeni sedana birde MCP şanzuman koyarlarsa kesin sedan alırım. Ve bence çokda satar. Hele birde cam tavan koyarlarsa tadından yenmez değil mi?
  •  C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım.

bu donanıma sahip bi C4 sedan gelirmi acaba Türkiye'ye ???
  • Citroën C4 Pallas Exclusive gibi bişi. Yok yok!

youtube en iyi kaynak gene :)

.oO°Oo.
  • herkese selam bende yeni C4 sedan dizel aldım
    araba gerçekten güzel birşey
    arabayı 2 el aldım ama kullanma kılavuzu yok
    kullanma kılavuzunu nerden temin edebilirim veya nerden indirebilirim.
  • C4 genel konusunda son sayfalarda linkini vermiştim.

Benden gelen mesajlarda aratabilirsiniz.

.oO°Oo.
  • Orada C4 HB ve CTR olanlar için değilmi acaba
    veya C4 HB ve Sedan özellikleri+donanımları aynı mı
    teşekkürler
  • selam sedancılar arabama 15000 bakımı yaptıracağım bakımda neler yapılıyor?
    ve fiyat nedir?
    yaptıran varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coin54 -- 4 Eylül 2009; 3:18:50 >
  • Selam arkadaşlar 3 ay önce sıfır c4 1.6 HDI sedan aldım. Araç şuan 4900km de aracım bugün egzoz emisyon arızası verdi. Servise henüz götürmedim. Bu arıza hakkında bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim. Daha önce 2 yıl kullandığım c2 1.4HDI da hiç böyle bir arızayla karşılaşmadım.
  • C4 SEDAN ALACAKLAR MUTLAKA OKUYUN ALMIŞ OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN arkadaşlar bu c4 sedanı nasıl beğenirsiniz akıl sır ermez.bende 2008 c4 sedan var bide 2009 opel corsa 1.2 esentia corsaya değişmem araba alıcaklar yanına bile yanaşmayın.arabanın artıları; yakıt tasarrufu (ama ileride kesin arıza vericeğinden eminim bütün yakıt karını alıcak ),motor performansı iyi o kadar.eksilerini saymakla bitmez ama sıralayım.süspansiyonları çok sert ve sesli,malzeme kalitesi berbat bu fiyata göre,frenleri berbat uzun yolda yokuş indim acayip duman yaptı motor yanıyo sandım,yalıtım berbat motor sanki yanında ve rüzgar sesi alıyor,görüş acıları berbat,direksiyonu inanılmaz sert servise götürdüm normal diyo,mp3 çaları kendini radyoya alıyo yani bozuk,yol tutuş inanılmaz kötü biraz sert hızlanın ve biraz direksiyona eğim verin hemen önden kayıyo bende opel vectra vardı 98 bundan çok daha iyiydi,iç hacmide hiç genişdeğil ön taraflar iyi arkada 3 kişi oturunca benim kafam yan çıtalara değiyor boyumda 1.78,10 km hızla bile gidince yol hafif bozuksa kapılardan gıcır gıcır sesler geliyo.YANİ ARKADAŞLAR SAKIN ALMAYIN BEN YANDIM SİZ YANMAYIN 42.5 BİN TL PARA VERMİŞTİM BEN BENCE ÇÖPE GİTTİ CORSAYI 26 BİN TLYE ALDIM 2 AY ÖNCE C4 DEN ÇOK DAHA İYİ EMİN OLUN.

• ben arabamdan çok memnunum ....dostum öncelikle şunu söylemek istiyorum ben enjoy corsadan c4 sedan geçtim bence sedan corsaya göre daha oturaklı ve güvenli bir araba bunu söylemek istiyorum....bence kıyaslaman yanlış başka araba kıyaslarsan anlayabilirim..... c 4 sedan çok daha konforlu bir araba......
  • tabi oda senin görüşün bide arkasını makyajlıcaklarmış bence daha erken bize yazık bu arada 15000 bakımda benden 300ytl aldılar üstünede motorda bi parçanın vidasını sıkmamışlar horon tepio motorda ben sıktım... ya bu kapılardan niye gıcır gıcır sesler geliyor? kapının oynaması mümkün değil
  • bence serviste arabanın yanından ayrılma ve herşeyi söyle derim...çünkü adamlar siz çıkın dinlenin
    arabanın işi bitince haber veririz diyorlar .....adamlar kafalarına göre iş yapıyolar.....senin arabanı senden daha iyi kimse tanımaz.....eksiklikleri söyle ve yaptır bence
  • 2 mesaj yazıp çekip gitmiş birine göre fazla iddialı laflar...

Ben katılmıyorum.

.oO°Oo.
  • ben böyle düşünüyorum alacak olanlar daha detaylı incelesin diye dedim türkiyede çoğu kişinin benle aynı düşüncede olduğunu düşünüyorom yolda yürürken biraz dikkatli bakın rakiplerine ve sedana sedan göreilirseniz tabi ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım
  • İkinci elde satılmaz diyorsanız, ki o da sizin düşünceniz olur, başka. Ama teknik yönden yerden yere vurmak... O daha başka.

.oO°Oo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aga6005

yolda yürürken biraz dikkatli bakın rakiplerine ve sedana sedan göreilirseniz tabi ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım

ne demek istediğin anlaşıldımı şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koc000 -- 12 Eylül 2009; 14:06:10 >
  • Arkadaşım tavandan su alma olayını araştırdım. Araba ya fırça sisteminde yıkama yapılmış, yada biri anteni çalmak için zorlamış, başka bir açıklaması yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.