Şimdi Ara

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
5
Favori
44.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bankadan dolayı beklemedeyiz. Çok büyük ihtimal cuma ve ctesi arabayı alacağız inşallah
  • film yaptıran varmıı ????????????
  • Kızıyorum ya!

Vergi dairesinin sisteminde arıza varmış, arabayı yetiştirmeye çalışıyorlarmış. Emniyete giderken beni çağıracaklarmış. mış mış da mış mış.

Bekle... Bekle... Bekleee

.oO°Oo.
  • Cumaya kalmadı.

Muameleci çocuğa 10 lira bahşiş verdim. Perşembe akşamı aldım.

• hehe. Bizde arabamızı aldık. Gerçekten harika bi araç
  • bende de 2008 sedan var tak diye ses benimkindende gelmeye başladı birde el freni çekili iken arabaya inerken binerken gacur gucur ötüyor 2500 bakımını yaptırırken (göral Ankara) serviste sesin normal olduğunu söylediler Ankaradan tavsiye edebileceğiniz servis varmı arkadaşlar
  • herkese merhaba arkadaşlar....ötv indirimi vesilesiyle ben de c4 sedan sahibi oldum....5-6 ay önceki fiyatları da çok iyi biliyorum, 2.el araç için pazarlık yaptığım fiyata sıfırını almış oldum çok şükür ......kullanımından çok memnunum ama nedense millet tipini filan pek beğenmiyor mutlaka size de aynı eleştiriler geliyordur :) ben seviyorum sorun yok

yanlız önemli bir sorum olacak daha tecrübeli arkadaşlara özellikle; uzun yolda gelirken yakıt sıkıntısı nedeniyle MECBUREN istemediğim bir istasyondan işimi görecek kadar yakıt aldım ama ertesi gün el freni lambasının yanında yanan egzos emisyon lambası yandı ve artık sönmüyor....depollution system fault diyor......muhtemelen egzos gazı kirli çıktığından dolayı uyarı veriyor........böyle bir sorun yaşan var mı ve nasıl düzeleceğini bilen var mı acaba??????...servis yakınımda değil telefonla görüştüm net cevap veremediler...bilgisayara bağlamaları gerek muhtemelen.....

• Merhaba arkadaşlar,

Citroen Sedan ile küçük aksaklıklar dışında sonrunsuz bir yılı atlattım derken bu sabah maalesef bana kötü bir sürpriz yaptı. Araç henüz 7300 km de. Bu sabah çalıştırdım ve hemen stop etti. Bir kaç kez daha denedim aynı sonuç. İşten izin alacağım ilk fırsatta servisi çağıracağım. Doğrusu bu km de araçta sorun yaşamak gerçekten çok can sıkıcı. Arabamı gerçekten seviyorum ve kullanımından çok memnunum ama bu kez üzdü bakalım ne çıkacak. Fikri olan var mı acaba ?
  • problemi çözebildin mi? neden böyle birşey olmuş .....
    quote:

Orjinalden alıntı: SELHANDE

Merhaba arkadaşlar,

Citroen Sedan ile küçük aksaklıklar dışında sonrunsuz bir yılı atlattım derken bu sabah maalesef bana kötü bir sürpriz yaptı. Araç henüz 7300 km de. Bu sabah çalıştırdım ve hemen stop etti. Bir kaç kez daha denedim aynı sonuç. İşten izin alacağım ilk fırsatta servisi çağıracağım. Doğrusu bu km de araçta sorun yaşamak gerçekten çok can sıkıcı. Arabamı gerçekten seviyorum ve kullanımından çok memnunum ama bu kez üzdü bakalım ne çıkacak. Fikri olan var mı acaba ?

• Henüz çözemedim. Yoğun bir hafta. Muhtemelen hafta sonu servis çağıracağım. Göstergelerde bir anormallik görünmüyor. Benzin konusunda dikkatliyim, yaklaşık 10 yıldır hep aynı yerden alıyorum. Ama yine de en büyük ihtimal olarak aklıma filtrenin tıkanmış olması geliyor. Bakalım göreceğiz.
  • merhaba arkadaşlar. c4 sedan celik grisi test aracını citroen bayisinden 1075 km de iken 30 bin ytl ye satın aldım ılk plakası bana cıktı. bazı konularda bılgı eksıklıgı oldugunu gordum bunları tamamlayalım. en basta ford focus tdi ile c4 sedan tdi motoru aynıdır cunku general motors uretmektedir aynı ozellıklere sahıptir. bunun için focusla bir motor kıyaslaması yapmaya gerek yoktur. c4 sedan donanımının ford focustakı karsılıgı titanyum serisidir. dolayısıyla fiyatı donanımına gore uygundur.arac rolantide 78 db hareket halinde 73 db ses almaktadır. 130 km uzerınde motor sesı oldukca azalmakta yerini tatlı bir rüzgar sesine bırakmaktadır. aracınıza bor maddesinden ekletin sesin biraz da olsa azaldıgını ve aracın daha rahat calıstıgını goreceksınız.arac kullanımdan sonra hemen kontagını kapatmayın bir 10-15 saniye rölantide calıştırın oyle stop edin.zira turbonun yavaşlatılması ve oyle durdurulması daha uzun omurlu bır kullanım saglayacaktır. orta konsolda kol dayama altında yer alan havalandırma sadece fandır fan ufler ıcerı sıcaklıgı neyse onu ufler sıcak veya soguk ayarı yoktur klıma ıle bir baglantısı yoktur. geniş aileler için iyi bir araçtır arka kısımda baş ve diz mesafesi gayet ıyıdır zira ben 1.80 boyunda 145 kıloyum bana rahat gelırse herkese sanırım rahat gelir. motorun daha az sesli çalışmasını ve daha iyi bir yalıtımın olmasını hepimiz isteriz fakat citroen o uygulamasını c5 e tasımıs ve 12 bin ytl fark koymustur daha sessiz istiyorsanız c5 alın. araç oldukca dıkkat cekıcı ve bmw 5.20 bmw 3.16 yanında kucuk kalıyor.tum araç sahiplerine kazasız sürüşler dilerim. bordan sonra 201 km hıza ulastıgımı belırteyım duz yolda bayır asagı fılan deıldi.) daha onceki aracım megane 2 hb full versiyonuydu kıyaslanmaz bile.

•  C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım.

abi bu nasıl bir jant yaaa arabaya mekemmel gitmiş arabaya şekil katmış mükemmel...
  • arkadaşlar yogun yagmur yadıktan sonra c4 sedan dızel aracımın arkadakı lambalarında ıcerıye yagmur sızıntısı oldu servıse cok uzam olmam sebeboyle antene beyaz poset taktım antenın oldugu yerden su gırıyor bu kadar adi araba olmaz ALLAHINIZI seversenız almayın bu arabayı ..sadece arabanın motor donanımı güzel gerisi berbat..
  • İnanmak mümkün değil, servise gittinizmi? İnşallah bizde aynı sorunu yaşamayız.
  • MERHABA ARKADAŞLAR,
    2008 C4 SEDAN LPGLİ SAHİBİYİM.ARAÇ 8000KMDE VE 1 AY KADAR ÖNCE SATIN ALDIM.İLK SAHİBİ LPG TAKTIRMIŞ.KULLANDIĞIM SÜRE ZARFINDA ARACIN KONFOR VE MOTORU İLE İLGİLİ BİR ŞİKAYETİM OLMADI.ANCAK BAZI ESTETİK SORUNLAR YAŞADIM.BUNLAR,FORUMDA DAHA ÖNCEDEN BELİRTİLENLERLE BENZEŞİYORDU.ŞÖYLEKİ;
    1-KOL DAYAMA SALLANIYOR,BİR DİŞİ KIRILMIŞ , SERVİSTE BU GARANTİ KAPSAMINA GİRMEZ DEDİLER.BAKIMA GİDİNCE TEKRAR SORACAĞIM.
    2-YİNE ARKA HAVALANDIRMA IZGARALARINDAN BİRİ YERİNDEN OYNAMIŞ,O DA AYNI ŞEKİLDE..
    3- ORTA DİKİZ AYNASININ CAMA BAĞLANDIĞI YERDEKİ SİYAH APARATIN BİR TIRNAĞI KIRILMIŞ,HAFİF AYRIK DURUYOR.BUNUN İÇİN DE GARANTİDEN OLMAZ DEMİŞLERDİ.YİNE BAKIMA GİDİNCE SORACAĞIM
    4- ÖNVE ARKA CAMLARIN ALT TARAFINDAKİ PLASTİKM AKSAM VE FİTİLLER ÇIKIYOR.ÖNDEKİNİ İÇTEN BİR SOMUN VASITASIYLA SIKTILAR Kİ,ARKASIDA YAPIŞTIRILACAK HERHALDE.
    5-BAZAN BUĞU SORUNUM OLUYOR,BAKIMA GİDİNCE ONU DA SORACAĞIM.
    ANKARA OTOSAYDA İLGİLİ İNSANLAR VAR UMARIM BU SORUNLARI HALLEDEBİLİRİM..

• Makyalı c4 sedan ne zaman satışa sunulacak haberiniz var mı?
  • arkadaşlar gidin yeni kasa audi a4 alın uğraşmayın citroenle falan...
  • arkadaşlar bu hafta sonuna kadar muhtamelen c4 sedan hdi almış olacağım bayii fiyatı 36500 çekiyorlar birkaç bayii ilede görüştüm çekilen fiyat aynı ötv indiriminin sonu diye bi bindirme varmıdır. yoksa ederi bumu
  • Merhabalar stareTR
    Bu fiyatların altında fiyat verebiliriz,ilgilenirseniz benimle iletişime geçin lütfen.
    Desil Otomotiv /Sinem Kaya
    0266 221 78 68
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.