Şimdi Ara

C5 Aircross fiyat alan var mi? Alinir mi? Fiyat performansi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ateca ve 3008 arasinda giderken C5 Aircross geldi.

Lansman fiyati olarak fiyat alan arkadas var mi? Kaca kadar dusebilir? Alinir mi? Lansman avantaji var midir.

Bu konuda yorumlara ihtiyacim var. Almayi ciddi ciddi dusunuyorum açıkçası

• ateca mı? patlak dsg'li ateca ile 3008 ya da C5 aircross karşılaştırılma listesinde bile bir araya getirilemez. üçüzlerden herhangi birini seçebilirsiniz :
    3008
    Grandland X
    C5 aircross
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

ateca mı? patlak dsg'li ateca ile 3008 ya da C5 aircross karşılaştırılma listesinde bile bir araya getirilemez. üçüzlerden herhangi birini seçebilirsiniz :
    3008
    Grandland X
    C5 aircross
  • Zaten çok sağlam duruyordu açıkçası Ateca ama nedense bi şekilde çok tepki çekmiş dsg (ki atecayi aslında dsgden dolayı eklemiştim listeye)

Peki c5 aircross fiyatina ne diyorsunuz? 200bin ustu bir fiyat verip keyless go vs olmamasi biraz ilginc geldi bana mesela. Paketler cok ilginc. (360derece kamera vs va yok) en fullun bir alti olan paketten soz ediyorum.

C5 Aircross fiyat alan var mi? Alinir mi? Fiyat performansi?

• Pazartesi saat4 son diyorlar lansman fiyati icin. Sonra 230bine cikacakmis 200olan modeli? Dogru mudur sizce?
  • Süspansiyonlar hepsinde aynı mı acaba (hydractive) bazda yoksa ayıp etmiş olurlar.

Firmaların bazı donanımları koymamasına hiç anlam veremiyorum kendim bakmadım mali arkadaşın yazdığına dayanarak şu arabada keyless go nasıl olmaz. Donanıma mı para veriyoruz fln yazanlar olur. Yeni icat edilen bişey değil, kaç yıllık araçlarda var. B segmentte standart olarak satışa sunulanlar oldu. Belki A da bile opsiyon olarak var. C5 Aircross koyması şart gibi bişey...
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Orta pakette var da giriş pakette emin değilim.
  • Buna bizim fakültenin otoparkında rastladım. Çok güzel görünüyordu.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Süspansiyonlar tüm modellerde standart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.