Bildirim
C5 Aircross fiyat alan var mi? Alinir mi? Fiyat performansi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ateca mı? patlak dsg'li ateca ile 3008 ya da C5 aircross karşılaştırılma listesinde bile bir araya getirilemez. üçüzlerden herhangi birini seçebilirsiniz :
3008
Grandland X
C5 aircross -
quote:
Orijinalden alıntı: aaguler
ateca mı? patlak dsg'li ateca ile 3008 ya da C5 aircross karşılaştırılma listesinde bile bir araya getirilemez. üçüzlerden herhangi birini seçebilirsiniz :
3008
Grandland X
C5 aircross -
-
Pazartesi saat4 son diyorlar lansman fiyati icin. Sonra 230bine cikacakmis 200olan modeli? Dogru mudur sizce? -
Süspansiyonlar hepsinde aynı mı acaba (hydractive) bazda yoksa ayıp etmiş olurlar.
Firmaların bazı donanımları koymamasına hiç anlam veremiyorum kendim bakmadım mali arkadaşın yazdığına dayanarak şu arabada keyless go nasıl olmaz. Donanıma mı para veriyoruz fln yazanlar olur. Yeni icat edilen bişey değil, kaç yıllık araçlarda var. B segmentte standart olarak satışa sunulanlar oldu. Belki A da bile opsiyon olarak var. C5 Aircross koyması şart gibi bişey... -
Orta pakette var da giriş pakette emin değilim. -
Buna bizim fakültenin otoparkında rastladım. Çok güzel görünüyordu. -
Süspansiyonlar tüm modellerde standart
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3008 Grandland X C5 aircross |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X