Şimdi Ara

c6-01 sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum c6 01 birkaç sorunum var
    otomatik olarak güç tasarrufunu geçiyor telefonu uzun süre kullandıgımda bunu nasıl iptal edeceğim?
    diğer sorum ise fotoğraf ve müzikler ile ilgili. bütün resimlerim fotoğraflar klasörünün içinde bulunuyor ben fotoğrafları ayrı ayrı dosyalara taşıyamazmıyım. ayrı dosyalarda olanlar da hepsi birlikte fotoğraflar klasöründe gözüküyor. müzikler de aynı şekilde.. en uyduruk telefonda bile böyle bir saçmalık yok. bunu düzeltme yolu var mı?? sürümü bayadır yenilemedim

yıldızkare0000kare yaptığımda gelen özellikler şöyle
    sürüm symbian anna
    yazılım sürümü 025.007
    özel sürüm 025.007.00.01
    tarayıcı sürümü 7.3
    flash sürümü 4.0
    java sürümü 2.2

• quote:

Orijinalden alıntı: znniper

arkadaşlar telefonum c6 01 birkaç sorunum var
    otomatik olarak güç tasarrufunu geçiyor telefonu uzun süre kullandıgımda bunu nasıl iptal edeceğim?
    diğer sorum ise fotoğraf ve müzikler ile ilgili. bütün resimlerim fotoğraflar klasörünün içinde bulunuyor ben fotoğrafları ayrı ayrı dosyalara taşıyamazmıyım. ayrı dosyalarda olanlar da hepsi birlikte fotoğraflar klasöründe gözüküyor. müzikler de aynı şekilde.. en uyduruk telefonda bile böyle bir saçmalık yok. bunu düzeltme yolu var mı?? sürümü bayadır yenilemedim

yıldızkare0000kare yaptığımda gelen özellikler şöyle
    sürüm symbian anna
    yazılım sürümü 025.007
    özel sürüm 025.007.00.01
    tarayıcı sürümü 7.3
    flash sürümü 4.0
    java sürümü 2.2

dosylar dan fotoğrafları bulup taşırsın . güç olayı ise bende az kalınca soruyor sorması lazım genelde ayarlara gir biraz karışştır ayrıca belle refresh yukle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLaş 3.06 C6 Fw + s^3 sadeliği
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.