Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılımı kullanan arkadaşlar sizde telefon belli aralıklarla resetliyor mu? Bende 08 eylül sürümünde bu sorun var. Telefondada kurulu olarak sadece garmin,msn,tavla uygulamaları mevcut.
  • bende 8eylülü yükledim fakat tuş ışıkları yanmıyor bug mu bilerekmi yapıldı anlayamadım
  • Birol hocam yazılımda sorunlar var maalesef. Ara sıra reset atıyor telefon. Telefonda hiçbir program yüklü değil ve hafıza kartı da boş.Tekrar flashladım hf attım ama çözülmedi diğer cfwlerde bunu yaşamamıştım. Dikkate alırsan sevinirim.

Bir de pm atmıştım ama cevaplamana gerek yok çözdüm sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 9 Eylül 2010; 13:14:34 >
  • Arkadaşlar bende dün tekrar kurdum... Hiç bir şekilde reset atma olayı olmadı.. Yalmız xm kısayol tuşu çalışmıyordu ndrive yükledikten sonra çalışmaya başladı.. Tahminim geliştirici programları kurmamıştım... ndrive pips istediği için onuda kurdum .. Geliştiricileri kurmak önemli olabilir..
  • benim sorunum dahttp://forum.donanimhaber.com/m_42868279/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42881822 şu linkteki programı kullanıyorum mesajlara şifre koyunca şifreyi doğru girsek de mesajlara giremiyoruz.5800 da başka c6 yazılımı kullanan bi arkadaş onda böyle bi sorunun olmadığını söyledi acaba extra bişeymi var bu sürümde neden mesajlara şifre koyulmuyor olabilir.
  • - Donma resetleme gibi bir problem yok ardşlar eklediğim paketteki CFW editlemeden bu haliyle kurduysanız sorun olmayacaktır ama CFW içeriğinde oynama yaparak kendi özel CFW yüklediyseniz sorun çıkmış olabilir. Çünkü açılıştaki bir çok ayar bu CFW için yapılmıştır açılış ön yüklemeleri ve ayarları yazılımın genelini etkiler çıkarılanlar veya fazladan eklemeler sorunlara kaynak olur.

- XM tuşu çalışıyor (Ana konuda resimlere çalıştığna dair eklemiştim foto) ama çalıştığı halde sonradan çalışmamaya başladıysa problem sisteminize kurduğunuz son programlardandır.Bunları tek tek silerek sildikten sonra telefonu açıp kapatarak sorun çıkaran programı tespit edin. Çakışma yapmış olabilir. Telefonu açıp kapadıkça sistem önbelleğinden sürekli XM tuşu yüklenmeye ayarlı. Sistem belleklemesine XM göçmesi C6 da çok oluyor diye özellikle mediabar.exe ekledim açılışa. (rofs2\Resource\starter_background_apps.rsc)

- @ademcevahir SMS şifrelemesi için sisteminize uyumlu symbian yazılım önereyim onu kullanın. Bahsettiğiniz programı test etmedim yazılıma uyumlu olmuyabilir! MUM SMS PLUS bunu diğer yazılım kurma konumda (burayı tıkla) paylaşmıştım ordan indirebilrisiniz isterseniz

Ben kaçar bayram telaşı konuya baktım soru ve sorun yazanlara kısa hemen hızlı cevap vereyim dedim.

• birol hocam arka planda çalışan uygulamaları kapatan mod hangisiyse ben onu kaldırmak istiyorum. rehbere her girdiğimde 1 1.5 sn bekliyorum. sanırım privateın icine bi dosya koyuyosunuz engelleme amaclı onun hangi dosya olduğunu öğrenip mümkünse rehberi değilse tüm acık uygulamaları kapatma yolunu soyler misiniz? O dosyayı bulup nfe ile orijinal c6 11 deki dosyayla değiştirsem sıkıntı ortadan kalkar mı?

Düzeltme: Buldum galiba :D private/10202be9/102858F2.txt sanırım bu dosya... burdan sadece rehberin kpanması engelleyebilir miym yoksa direk orijinal c6 v11 deki dosyayla mı değiştiriyim?

Ye-Düzeltme: Tamamdır hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname__ -- 9 Eylül 2010; 19:34:20 >
  • @biroltr O bahsi geçen program bende çalışıyor. Mesajlar bölümüne sorunsuz girebiliyorum. Sanırım CFW'den uyumsuzluk yaptı?
  • biroltr yazılımını dün kurdum telefon 1gün içinde 3 kere reset yedi bende xtension10 a geri döndüm. stabilite sorunları var galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

@biroltr O bahsi geçen program bende çalışıyor. Mesajlar bölümüne sorunsuz girebiliyorum. Sanırım CFW'den uyumsuzluk yaptı?

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

- Donma resetleme gibi bir problem yok ardşlar eklediğim paketteki CFW editlemeden bu haliyle kurduysanız sorun olmayacaktır ama CFW içeriğinde oynama yaparak kendi özel CFW yüklediyseniz sorun çıkmış olabilir. Çünkü açılıştaki bir çok ayar bu CFW için yapılmıştır açılış ön yüklemeleri ve ayarları yazılımın genelini etkiler çıkarılanlar veya fazladan eklemeler sorunlara kaynak olur.

- XM tuşu çalışıyor (Ana konuda resimlere çalıştığna dair eklemiştim foto) ama çalıştığı halde sonradan çalışmamaya başladıysa problem sisteminize kurduğunuz son programlardandır.Bunları tek tek silerek sildikten sonra telefonu açıp kapatarak sorun çıkaran programı tespit edin. Çakışma yapmış olabilir. Telefonu açıp kapadıkça sistem önbelleğinden sürekli XM tuşu yüklenmeye ayarlı. Sistem belleklemesine XM göçmesi C6 da çok oluyor diye özellikle mediabar.exe ekledim açılışa. (rofs2\Resource\starter_background_apps.rsc)

- @ademcevahir SMS şifrelemesi için sisteminize uyumlu symbian yazılım önereyim onu kullanın. Bahsettiğiniz programı test etmedim yazılıma uyumlu olmuyabilir! MUM SMS PLUS bunu diğer yazılım kurma konumda (burayı tıkla) paylaşmıştım ordan indirebilrisiniz isterseniz

Ben kaçar bayram telaşı konuya baktım soru ve sorun yazanlara kısa hemen hızlı cevap vereyim dedim.

Günboyu telefon elimden düşmedi şarjı hala mükemmel seviyede
    Resetleme sorunu yaşamadım oldukca stabil...
    XM tuşu çalışıyor...

Ellerine sağlık üstadım özellikle şarj sorunu için harika oldu ses telefon çaldığında mükemmel çıkıyor.. Unutmadan Forum dostlarının Bayramı kutlu olsun Mutluluk getirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 9 Eylül 2010; 23:16:51 >

• Bende kurdum aynen anlatıldığı gibi ama, yani biroltr nin dediği şekilde. Sabahtan beri kurcalıyorum ve en dikkat çekici şey ise: o ne codec miş be hocam, telefon şimdi xmusic adını gerçekten haketti, korkum kendi hoparlorunu yakması telefonun. Ses kalitesinde, netliğinde ve şiddetinde inanılmaz bir artış yaşadım. Eskiden ses yüksekliği ayarını açık yapınca ses bozuluyordu, şimdi ise iyice düzeltiyor. Geri kalan şeylerde ise problem yaşamadım. Ben ilk defa orjinal fw dışında bir fw kullanıyorum ve şu ana kadar çok memnunum gerçekten. Fakat kuran arkadaşlar yedeklerini aldıktan sonra "hard" format atsınlar kesin...
  • @estami
    Güle güle kullanın. Sizede iyi bayramlar.

@weneorn
    Son seste mp3 dinlerken dikkatli olunmalı dediğiniz gibi hissediliyor fark codekler özel yazılımın içinde 5800 yazılmış ancak derlenip uyumlu hale getirilen birden fazla codek eklemesi yaptım ancak hoparlörün ömrü için mp3lerinize dikkat edin KBPS:128 (Bit Hızı 128kb/sn) üzerinde olduğunda tehlikeli olucaktır.

Problem yaşıyan arkdşlar CFW ile oynamadıysanız, Sistemi etkileyecek programlar kurmadıysanız yazılımı kararsız hale getirecek hiç birşey yok sıkıntı ve sorun yaşadığınız prgramları gözden geçiriniz!!!
  • Biroltr hocam ve bütün arkadaşlara iyi geceler, sisteme ramblow programı kurdum fakat temizlik esnasında yada program açılışında tele reset atıyor muhakkak.( rompatcherde bütün yamaları kapattım). Telefonda sacede garmin ve msn yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Biroltr hocam ve bütün arkadaşlara iyi geceler, sisteme ramblow programı kurdum fakat temizlik esnasında yada program açılışında tele reset atıyor muhakkak.( rompatcherde bütün yamaları kapattım). Telefonda sacede garmin ve msn yüklü.

Başka versiyonlarını deneyiniz. Kendi fikrim bu RamBlow kullanma ihtiyacı duymuyorum ben çünkü geçin o programlar 5800 ve s60v5 symbian yazılımlı orjinal yazılım kurulu telefonlar için yapılmış cihazların hantal halleri için ayar yapan programlar.
    Modifiyeli yazılımda bu tür ek yardımcı sistem programlarına ihtiyaç yok hız ve ayarlar üst limitlere ayarlandığı için birde programın bu limitleri aşmaya zorlaması elbette sisteme zarar verir kararsız hallerde resetlemeler donmalar yapabilir.
    Şahsen ben RamBlow kullnmıyorum yazılımın içindende gerek duymadığım için extra ram iyileştirmesine çıkardım ancak değişik versionlarını deneyiniz rompatcher içindeki yamalarınız auto şekilde ayarlı olmadan direk telefonu kapatıp açıp birde o şekilde deneyiniz yamalar açıkken kapatmak bazen sorunlara çözüm olmuyor başlangıçtan kapalı ayarlanmalı ve programın değişik versiyonları denenmli bide o şekilde deneyin bakalım.

Garmin ve msn sorun olmaz bende de kurulu

• ses codeclerini paylaşmanız mümkün mü_?
  • Teşekkürler biroltr hocam ilginiz için v51 kurulumunda verdiğiniz program paketide gayet iyi olmuş.
  • ben CFW yi indirdiğim gibi kurdum. hiç stabil değildi.
    çalışmalarınıza saygım sonsuz birol hocam fakat v40 dan beri kullandğınız modları bunda test etmeden uyumlu mu değil mi bakmadan uyarlamışsnız sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

ben CFW yi indirdiğim gibi kurdum. hiç stabil değildi.
    çalışmalarınıza saygım sonsuz birol hocam fakat v40 dan beri kullandğınız modları bunda test etmeden uyumlu mu değil mi bakmadan uyarlamışsnız sanki.

Bazılarımız ise yukardaki mesajdan da anlaşılabileceği üzere çok memnun. Fakat şunlar var ki; biroltr nin de söylediği gibi farklı yamalar ve programların kurulumu senin dediğin durumları doğurabiliyor. Ayrıca ben bir şey daha eklemek isterim ki, bazı arkadaşların telinde(bazı serilerde yani) bilindiği üzere üretim hatasından oluşan donanımdan kaynaklı problemler var. Ha seninki böyle olmayabilir ama orjinal yazılımında bile sıkıntı çeken arkadaşlar bu modluda da çekeceklerdir çok muhtemelen...
  • ayarlar_telefon_ telefon yönetimi menüsüne giriyor mu? my nokia silinmiş galiba onun için bu sekmenin açılmama ihtimali var deneyen arkadaşlar olursa seviniriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey_Efendi -- 10 Eylül 2010; 9:53:07 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.