Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ΜΣ§UT™

biroltr arkadaşım bu son verdiğin dosya ile ilk 2 dosyanın c0r dışında farkı varmıdır.Varsa tekrar download yapayım.

Farkı var evet ofis düzeltmesi ve tema ile ilgili bi kaç değişiklik yaptım. Yeniden indirmeniz gerekicek.
  • Aresmar kardeş konuşmalarından biraz Fenerli havası sezdim sende Zaten bu konuda özellikle ona fikrini sorma sebebim de o. C6 firmware'lere karşı olduğunu biliyordum ama ben de C6 firmware ile uğraşıyorum deyince şaşırdım açıkçası. Ben de C6 firmare'lere biraz uzak duruyordum ama sanırım senin şu 1.1'e hayır diyemeyeceğim gibi geliyor...
  • Tamam.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKnight -- 6 Eylül 2010; 21:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

Aresmar kardeş konuşmalarından biraz Fenerli havası sezdim sende Zaten bu konuda özellikle ona fikrini sorma sebebim de o. C6 firmware'lere karşı olduğunu biliyordum ama ben de C6 firmware ile uğraşıyorum deyince şaşırdım açıkçası. Ben de C6 firmare'lere biraz uzak duruyordum ama sanırım senin şu 1.1'e hayır diyemeyeceğim gibi geliyor...

Fenerli değilim yahu resimdeki kartalı görmüyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Aresmar kardeş konuşmalarından biraz Fenerli havası sezdim sende Zaten bu konuda özellikle ona fikrini sorma sebebim de o. C6 firmware'lere karşı olduğunu biliyordum ama ben de C6 firmware ile uğraşıyorum deyince şaşırdım açıkçası. Ben de C6 firmare'lere biraz uzak duruyordum ama sanırım senin şu 1.1'e hayır diyemeyeceğim gibi geliyor...

O nasıl kartal yahu.. Resme bakıyorum kaç zamandır.. bir türlü çözemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

quote:

O nasıl kartal yahu.. Resme bakıyorum kaç zamandır.. bir türlü çözemedim...

Bad Company 2 oyna çözersin

Yakından bak:
    http://www.bfbc2.ch/Portals/0/Pins/p21.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 6 Eylül 2010; 21:22:15 >

• quote:

quote:

Ya bi soru sordum ortalık karıştı. "F@tih" hocam emin ol konuyu dağıtmak gibi bir niyetim yoktu. Sadece alıntı yaptığım ilk cümleyi bu topicte kullanmışsın ve ben de bu yüzden burada sordum. "Birol" hocam sorumla bir saygısızlık ettiysem senden özür dilerim. Aresmar kardeş mesajda durumumu anlatmaya çalışmıştım. Yaptıkların gerçekten çok güzel ve takdir ediyorum. Sadece konuyla ilgili "F@tih" hocanın düşüncesini öğrenmek istemiştim. Hepsi bu...

Yok canım ben neden alınayım istediğin kişiye fikrini sorabilirsin.

Yanlız f@tih in C6 ya alerjisi var.

Cillop gibi CFW yaptım Birol'u bile C6 işine sokmayı becerdim, gene yaranamadım f@tih'e sanki

Herkes bir gün C6'ya dönecek.!!! Hemde Blitz C6'ya nihahaha

Bu arada side_effect seni de unutmadım Blitz'i bi dene bak pirated felan vız gelir tırıs giderrrr...

benim cvp vermeme sebebim sadece konunu dağılmaması ile ilgiliydi.
    Evet v51 son mod çalışmam dememe rağmen arkadaşlardan C6 için mod hazırlamama yönelik istekler geldi.kendilerini kırmayıp hazırladım.bir kere bu işlere bulaşan maalesef uzak duramıyor.
    C6 için mod hazırlzmama rağmen kendim v51 proper kullanıyorum. Hatta şu anda bir C6 mod çalışmasının içerisindeyim.
    Aresmar kardeşimin hazırladığı BLITZ Mod için ise ; özelliklerini okudum.kendisi güzel bir çalışma ortaya çıkarmış.yine de forumda C6için başka çalışmzlar mevcut.hepsinin özellklerini inceleyip hangisini kuracağın konusundaki son karar ise size ait.
    Cepten yazdığım için alıntıyı nereden yaptığımı tam anlayamzdım.ayrıca bir fb muhabbeti olmuş.ben gs liyim fakat takım olarak son gidişatında memnun değilim ve iki yıldır gs nin hiçir maçını da takip etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih
    benim cvp vermeme sebebim sadece konunu dağılmaması ile ilgiliydi.
    Evet v51 son mod çalışmam dememe rağmen arkadaşlardan C6 için mod hazırlamama yönelik istekler geldi.kendilerini kırmayıp hazırladım.bir kere bu işlere bulaşan maalesef uzak duramıyor.
    C6 için mod hazırlzmama rağmen kendim v51 proper kullanıyorum. Hatta şu anda bir C6 mod çalışmasının içerisindeyim.
    Aresmar kardeşimin hazırladığı BLITZ Mod için ise ; özelliklerini okudum.kendisi güzel bir çalışma ortaya çıkarmış.yine de forumda C6için başka çalışmzlar mevcut.hepsinin özellklerini inceleyip hangisini kuracağın konusundaki son karar ise size ait.
    Cepten yazdığım için alıntıyı nereden yaptığımı tam anlayamzdım.ayrıca bir fb muhabbeti olmuş.ben gs liyim fakat takım olarak son gidişatında memnun değilim ve iki yıldır gs nin hiçir maçını da takip etmiyorum.

Bak nasıl suya sabuna dokunmadan yaşının verdiği ağırlıkla yazmış gene. Sen yok musun seeen

• "F@tih" hocam arkadaşların ısrarları çok yerinde olmuş. Zaten sensiz bir mod dünyası düşünülemez. Sizin düşüncenizi sormamın nedeni kendi adıma konuşmam gerekirse bu konular çok teknik konular ve bu konularda çok bir bilgim yok. Açıkçası modları telefonlara yükleyip kullansam bile bazı hataları sizin gibi tespit etmem mümkün olmayabilir. Sizin gibi mod hazırlayan arkadaşlar bu konularda çok bilgi sahibi olduğunuz için modlarla ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız bence bu ben ve benim gibi bu konuda az bilgi sahibi olan insanlara biraz olsun yol göstermiş olur. Gerisi artık biz kullanıcılara kalır. Benim bu konudaki nacizane düşüncem bu.
    Bu arada ben de Gs'liyim ama artık heyecanımı yitirdim açıkçası. Sadece Milli maç oldu mu ben de akan sular durur...

• birol hocam verdiğin linkte 3 dosya var onların yanına diğer 3 dosyayı da koyup öyle mi flashlama yapacaz yoksa o 3 dosya yeterli oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname__

birol hocam verdiğin linkte 3 dosya var onların yanına diğer 3 dosyayı da koyup öyle mi flashlama yapacaz yoksa o 3 dosya yeterli oluyor mu?

diğer dosyalarla beraber yüklenicek
  • Birol abi PM
  • yukarıda bir arkadaş daha sormuş cevap vermişsiniz ama anlamadım

uda,core,rofs2 dosyaları yükleme için yeterli değilmi o klasörde bulunan ama seçilmeyen dosyalara gerek var mı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 6 Eylül 2010; 22:46:01 >
  • şu anda indiriyorum. C6 ya sizin dosyalarınızla başlayacağım teşekkürler :) peki gerekli olan dosyalarıhttp://forum.donanimhaber.com/m_42369991/tm.htm bu topicteki Reis-i Eagles Uploadı C6 V11+ T9 Türkçe 3*4 olanı indersem olurmu?
  • PM den değilde forumdaki konuya soru ve sorunlarınızı yazınız burda yardım edecek ardşlar var.

Bayram Dolayısı ile forumda yokum bi hafta kadar...
    Herkeze iyi Bayramlar şimdiden
  • sağol birol abi. İnşallah bende bir modlu cwf yapacam. Properda anlayamadım. Resimli olarak konu açmazmısınız cwf yapma konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıldakalıcı -- 7 Eylül 2010; 3:53:59 >
  • Emeğiniz için teşekkür ederim çok güzel bir firmware olmuş.
    Simge düzenini 4*3 yapabiliyormuyuz sonradan?
    Sizden diğer cfw lerde gördüğüm bir kaç değişikliği istesem umarım beni kırmayıp eklersiniz.

Çıkartılanlar.
    - About (Hakkında)
    - Help (Yardım)
    - PodCasting
    - Chat
    - Notes (Çünkü artık active notes var)
    - Zip manager

Güncellemeler
    * Galeri modu yapıldı. (bilindik yazılımların klasörlerini Galeri taramıyor)
    * Heap Size Artırıldı.
    * Program kapama bekleme süresi azaltıldı.
    * Arama kaydı, rehber, mesajlar gibi açık kalan uygulamaların açık kalması ve hafızayı işgali engellendi.
    * CPU hızı %75 kalırken FPS 30'a çıkarıldı. Görüntüde akıcılık sağlandı.
    * Telefon çalınca ve konuşurken ekranın dönmesi engellendi.
    * Müzik Çalar e:/music klasöründen okuyor böylece tarama hızı çok arttı.
    * Seçenekler menüsünde hep duran açık uygulamaları göster seçeneği kaldırıldı.
    * Ana ekrana 5 tane kısayol widget'ı ekleyebilme modu eklendi.
    * Yüksek kalite ve uzun süreli (10 saat sanırım) ses kaydı modifikasyonu yapıldı.

- Türkçe Sözlük Eklendi.

• Birol üstadım yine döktürmüşsünüz.Harika bir bayram hediyesi oldu bu çalışma bana elinize emeğinize yüreğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet184

Emeğiniz için teşekkür ederim çok güzel bir firmware olmuş.
    Simge düzenini 4*3 yapabiliyormuyuz sonradan?
    Sizden diğer cfw lerde gördüğüm bir kaç değişikliği istesem umarım beni kırmayıp eklersiniz.

Çıkartılanlar.
    - About (Hakkında)
    - Help (Yardım)
    - PodCasting
    - Chat
    - Notes (Çünkü artık active notes var)
    - Zip manager

Güncellemeler
    * Galeri modu yapıldı. (bilindik yazılımların klasörlerini Galeri taramıyor)
    * Heap Size Artırıldı.
    * Program kapama bekleme süresi azaltıldı.
    * Arama kaydı, rehber, mesajlar gibi açık kalan uygulamaların açık kalması ve hafızayı işgali engellendi.
    * CPU hızı %75 kalırken FPS 30'a çıkarıldı. Görüntüde akıcılık sağlandı.
    * Telefon çalınca ve konuşurken ekranın dönmesi engellendi.
    * Müzik Çalar e:/music klasöründen okuyor böylece tarama hızı çok arttı.
    * Seçenekler menüsünde hep duran açık uygulamaları göster seçeneği kaldırıldı.
    * Ana ekrana 5 tane kısayol widget'ı ekleyebilme modu eklendi.
    * Yüksek kalite ve uzun süreli (10 saat sanırım) ses kaydı modifikasyonu yapıldı.

- Türkçe Sözlük Eklendi.

Bu notları nerden ya da hangi forumdan aldınız?

Alırken isim verseniz iyi olurdu, bakın onlar benim yazdığım notlar eğer başka bir yerde başkası kullandıysa bilmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

PM den değilde forumdaki konuya soru ve sorunlarınızı yazınız burda yardım edecek ardşlar var.

Bayram Dolayısı ile forumda yokum bi hafta kadar...
    Herkeze iyi Bayramlar şimdiden

Usta Sanada iyi bayramlar.. Yeni güncellediğin sürümü kurdum Çok hoş.. elline sağlık...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.