Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haddat

Ustatadım quick office dahili bileşen diyor kurulamıyor... Onun yerine MobiSystems OfficeSuite v5.30 S60v5 diye bir program buldum kurdum çalışıyor bilginize arz ederim..

Haddat üstadım banada linki verebilirmisin lütfen full mu program bende yükleyeyim...

Birol üstadım mükemmel bir FW tek eksik Office sanırım birde ben Programları auto installer ile ThinkChange e ' aktardım ama maalesef yüklemiyor hata veriyor failed dedi 63 program için programları tek tek elle yükledim çok zor oldu sorun nerde acaba yüklemeden Oviden yedek almıştım geri yükledim daha önce öyle bir sorunla karşılaşmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 5 Eylül 2010; 18:36:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: estami

quote:

Ustatadım quick office dahili bileşen diyor kurulamıyor... Onun yerine MobiSystems OfficeSuite v5.30 S60v5 diye bir program buldum kurdum çalışıyor bilginize arz ederim..

Haddat üstadım banada linki verebilirmisin lütfen full mu program bende yükleyeyim...

Birol üstadım mükemmel bir FW tek eksik Office sanırım birde ben Programları auto installer ile ThinkChange e ' aktardım ama maalesef yüklemiyor hata veriyor failed dedi 63 program için programları tek tek elle yükledim çok zor oldu sorun nerde acaba yüklemeden Oviden yedek almıştım geri yükledim daha önce öyle bir sorunla karşılaşmamıştım

Unutmadan birde Ram blow programı yok elinde full hali olan varmı..?

• quote:

RamBlow gerekmiyor ancak sonrdan kurulabilirde. Googlede aratırsan bulursun s60v5 olması gerek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

RamBlow gerekmiyor ancak sonrdan kurulabilirde. Googlede aratırsan bulursun s60v5 olması gerek!

Üstadım buldum ama trial oluyor...
  • Estami
    kardeş dışardayım.. Wa xi + cepte var oradan indirebilirsin
  • quote:

Estami
    kardeş dışardayım.. Wa xi + cepte var oradan indirebilirsin

Hallettim üstadim teşekkürler,sayende
  • Nihayet İstanbul'da, evimdeyim. Gün boyunca otobüsten attım mesajları Anlamışsınızdır zaten.

Bugün yarın dosyaları test edip benim CFW ile karşılaştırıp performans farklılıklarını yazmayı düşünüyorum. Büyük ihtimal beğeneceğim zaten üst mesajlarda da bahsettiğim gibi Pandora v1.1 bu sürümü taban alacak. Stabilite açısından en mantıklısı bu.

Abi birde UDA'yı açmak için hangi programı kullandın? Nokia Editor Beta7 mi?

Edit: C6 yazılımda RamBlow pek bir işe yaramıyor. Telefonda ne kadar program kullanırsanız mod dahi yapılmış olsa 35 MB'lara kadar iniyor. RamBlow artıramıyor. Bugüne kadar denediğim bütün sürümler böyleydi. v51 de telefonun ilk açılışındaki gibi tazeliyordu rami.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 5 Eylül 2010; 20:25:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Nihayet İstanbul'da, evimdeyim. Gün boyunca otobüsten attım mesajları Anlamışsınızdır zaten.

Bugün yarın dosyaları test edip benim CFW ile karşılaştırıp performans farklılıklarını yazmayı düşünüyorum. Büyük ihtimal beğeneceğim zaten üst mesajlarda da bahsettiğim gibi Pandora v1.1 bu sürümü taban alacak. Stabilite açısından en mantıklısı bu.

Abi birde UDA'yı açmak için hangi programı kullandın? Nokia Editor Beta7 mi?

Evet o ve POWER İSO programı kullanıyorum daha sonra başka editör programları ile değişmesi gereken DAT ve EXEleri Check Up yapıyorum RSC leri inceliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 5 Eylül 2010; 20:40:01 >

• Birol hocam hotfiledan başka bi yere yükleme yapmamız mümkün müdür? Megaupload'a atabilir misin? Veya indiren arkadaşlardan biri yükleyebilir mi oraya? Doğuş Üniversitesinden bağlanıyorum internete onlarda hotfile'ı yasaklamışlar direk doğuş ana sayfasına yönlendiriyor.
  • biroltr hocam müsait olduğunuz bir ara attığım pm i cevaplayabilmeniz mümkün mü acaba?
  • Office ve acrobat sorunu çözlünce ben de deniyeceğim. Bir de ovi store neyse de ovi mapsin güncelini ekleyebilirseniz iyi olur. Hafıza azalıyor yoksa güncelleyince. Sanırım nokiaya açılışta mesaj atma olayı da yoktur.
  • kesbi hocam öteki konuya yazmıştık hatta pmde attım ama sanırım görmediniz sony ericsson fontunu upload edebilmeniz mümkün mü acaba?
  • Birol kolay gelsin

İki tane link koymuşun ama anlayamadım yukarıda yaptıgın eklemeler düzeltmeleri yazdıgın yazılım hangisi lütfen net bir download linki koyarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Birol kolay gelsin

İki tane link koymuşun ama anlayamadım yukarıda yaptıgın eklemeler düzeltmeleri yazdıgın yazılım hangisi lütfen net bir download linki koyarmısın ?

Tek dosya halinde upload ediyorum şuanda birazdan konuya eklerim
    Edit: ofice sorunu giderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 6 Eylül 2010; 3:35:04 >
  • biroltr hocam office sorunu giderildi mi? Herkese iyi sahurlar.
    Edit: hocam sonradan düzenlemişsin görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tohr -- 6 Eylül 2010; 3:40:35 >
  • v51 ini yüklemiştim birol reis
    bunu onun üstüne kurarsam sorun olmaz sanıyorum.
    ama kesin bi cevap alayım içim rahat etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

v51 ini yüklemiştim birol reis
    bunu onun üstüne kurarsam sorun olmaz sanıyorum.
    ama kesin bi cevap alayım içim rahat etsin

v51 ile beraber UDA dosyasını kurabilirsin sorun Olmaz.
    Link Güncellendi.
  • eline sağlık üstadım çekiyorum şuanda yeni halini öglen atarız kısmetse umarım 4*5 sorun olmaz 3*4 e çok alışmıltım da :)
  • quote:

biroltr

Senin bu resimdeki çocuk ne zaman yorulacak ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: unruly1907

eline sağlık üstadım çekiyorum şuanda yeni halini öglen atarız kısmetse umarım 4*5 sorun olmaz 3*4 e çok alışmıltım da :)

aynen bende 4*5 den hoşlanmıyorum.
    3*4 de olda keşke
    yanlış anlama da f@tih gibi 2 çeşit menü seçenekli c6 v11 yapsan olmaz mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.