Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C6v11 TR 5800v51 01/09/10 Hacked Modifiyeli Yazılım >>> iNDiR (Yüklendi 05.9.2010 - 09:20)
    Bunu daha sonra konuya ekleyecem Upload yapamadım dosya ile uğraşmaktan (Edit: EKLENDİ =) ) yazılım benim üzerinde ciddi düzenleme yaptığım bir paket değil ufak ayarları ve dil dosyası eklemesinin dışında düzenleme yapmadım çin sitesinden indirmiştim. C6 en iyi uyarlanmış hali diyebilirim kendimde yükledim artık bu paketlerle beraber bende C6 kullanıyorum memnun kaldım.

Birol üstadımn bu verdiğin normal standart FW yazılım değilimi Boyutu küçük geldiği için soruyorum...?

Birde ekran görüntüsü koyabilirmisiniz lütfen?

Son olarak nihayet Efsane geri döndü ellerinize sağlık..
  • Eline sağlık Birol kardeşim benim.. Bende dün daily'den aldığım Pirated C6v11'i yüklemiştim. Şimdi birazdan senin dosyalarla girişiyorum telefona inşallah...

Birde, yazdığın rehber çözümün harika.. Dün bende uyguladım ve harbi işe yaradı..Merak ettiğim şey ise.. Rehber'i bu şekilde artık C6 yazılımına dahil ettiğimize göre, C6 yazılımı yüklüyken alacağımız yedekler
    bir sonraki yüklemede direk çalışır olmalı değil mi mantıken? Bana öyle geldi biraz.. Denicem birazdan zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect
    Eline sağlık Birol kardeşim benim.. Bende dün daily'den aldığım Pirated C6v11'i yüklemiştim. Şimdi birazdan senin dosyalarla girişiyorum telefona inşallah...

Birde, yazdığın rehber çözümün harika.. Dün bende uyguladım ve harbi işe yaradı..Merak ettiğim şey ise.. Rehber'i bu şekilde artık C6 yazılımına dahil ettiğimize göre, C6 yazılımı yüklüyken alacağımız yedekler
    bir sonraki yüklemede direk çalışır olmalı değil mi mantıken? Bana öyle geldi biraz.. Denicem birazdan zaten

C6 dan aldığın yedekler C6 da tabii ki çalışıyor. Ben cfw modlarken hiç sorun çıkarmadı.

Ayrıca Ovi Suite ile rehberini ve mesajlarını senkron etmişsen C6 ile bağlanınca geri alıyorsun senkronla yine, ekstra hiç bişey yapmana gerek kalmıypr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 5 Eylül 2010; 15:55:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect
    Eline sağlık Birol kardeşim benim.. Bende dün daily'den aldığım Pirated C6v11'i yüklemiştim. Şimdi birazdan senin dosyalarla girişiyorum telefona inşallah...

C6 dan aldığın yedekler C6 da tabii ki çalışıyor. Ben cfw modlarken hiç sorun çıkarmadı.

Mantık doğruymuş o zaman sevindim

• Süper bir dosya daha
    Yeni gördüm ellerine sağlık
    Aang67 nin Pandora ile bu uda dosyasını birleştirip denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ΜΣ§UT™

tekrar denedim uda dosyasında sorun yok rofs2 den dolayı sanırsam orjinalde sorun olmuyor

OviSuite Güncelleyin bende ovisuite telefonu algılıyor sis ve java dosyası kurulabilir kontrol ettim.
    OviSuite Sürümüm: 2.2.0.245

quote:

Orijinalden alıntı: estami

C6v11 TR 5800v51 01/09/10 Hacked Modifiyeli Yazılım >>> iNDiR (Yüklendi 05.9.2010 - 09:20)
    Bunu daha sonra konuya ekleyecem Upload yapamadım dosya ile uğraşmaktan (Edit: EKLENDİ =) ) yazılım benim üzerinde ciddi düzenleme yaptığım bir paket değil ufak ayarları ve dil dosyası eklemesinin dışında düzenleme yapmadım çin sitesinden indirmiştim. C6 en iyi uyarlanmış hali diyebilirim kendimde yükledim artık bu paketlerle beraber bende C6 kullanıyorum memnun kaldım.

Birol üstadımn bu verdiğin normal standart FW yazılım değilimi Boyutu küçük geldiği için soruyorum...?

Birde ekran görüntüsü koyabilirmisiniz lütfen?

Son olarak nihayet Efsane geri döndü ellerinize sağlık..

Standart CFW değil ancak performansı en iyi CFW
    Ekran görüntülerini kuran arkdşlar eklesin bende konu içerisine eklerim vakit bulunca.

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

bende buna geçicem menüsü 3x4 mü?
    diğer tür menüyü pek sevmiyorum da ondan sordum.

4x5 menü malesef
    Benim için farketmiyor ama CFW düzenliyerek normal 3x4 dönülebilir. Verdiğim CFW taban CFW olarak kullanıp düzenliyebilirsiniz. Kendimde bu CFW kullandığım ve hoşuma gittiği için verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 5 Eylül 2010; 16:33:31 >

• Abi bu uda dosyasına yaptıklarını tam olarak yazabilirmisin bende hiçbirşey farketmedi.. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Abi bu uda dosyasına yaptıklarını tam olarak yazabilirmisin bende hiçbirşey farketmedi.. :S

O uda daki değişiklikleri biz zaten CFWlerimizde yaptık sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 5 Eylül 2010; 17:11:04 >
  • quote:

quote:

Abi bu uda dosyasına yaptıklarını tam olarak yazabilirmisin bende hiçbirşey farketmedi.. :S

Pof. Neyse Birol abim cevaplasın :D

• quote:

quote:

CPU mod filenmi uyguladın CFW extra ayar yoksa hissedilir artış var performansında ve telefonun genelinde boş standart UDA ve birde bunla denediğinde bariz performans farkları çıkması gerek.
    Dosyanın içeriğinde
    excludelist.txt dosyası ve Installation dosyaları editlenen exe dosyaları düzenlenip ek RSC tanıtımları eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 5 Eylül 2010; 17:25:56 >

• Birol kardeşim ellerin dert görmesin diyorum. Çok iyi olmuş bu hali yazılımın.

Gerçekten orj. derecede orj. olmuş Ben yorumlarımı yazayım ufaktan,

1. Türkçe msj okuma mod'u iyi olmuş, Aylin bacımla anlaşıcaz galiba
    2. Açılıştan ellerin kalması iyi, hızlı geliyo ekran..
    3. C6'dan yedek aldıktan sonra rehber ve msj. gibi şeylerde hiç sıkıntı çıkmadı (Favori bar)

(şimdi şu an telefon şişti kaldı anlamadım niye.. hedeflerden wireless eklemeye çalışıyordum, ekran kitlendi kaldı)

4. Tepkiler hızlı, sıkıntı yok..
    5. Bir sürü yükleme yaptım hiç bir sıkıntı vermedi..Python'lar dahil..
    6. Stabil olarak çalışıyor gibi... Önceki sürümlerden daha iyi geldi gözüme..

Diğer taraftan merak ettiğim şu, Ovi Maps son sürüm sanırım yüklü değildir. Daha wireless üzerinden güncelleme var mı diye bakamadım.. Malum yukarda yazdım...Ayrıca bir de java olayı, son sürüm mü yoksa yüklememiz gerekir mi?

---

Evet son dakilalarda direk bağlantı sorunu yaşıyorum wireless ile.. Ekran sürekli kilitlenip kalıyor...Ve gene patladı...

Bilgisayara bağlarken her seferinde garip bir şekilde mtp yüklemesi yapıyor.. Bazen telefonda yüklü programları görmüyor

gibi ufak tefek sıkıntıları var

(ekran geri geldi kendiliğinden )

hedeflerden wireless taraması yapınca malesef kendi ağıma erişim yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 5 Eylül 2010; 17:29:20 >

• Ustatadım quick office dahili bileşen diyor kurulamıyor... Onun yerine MobiSystems OfficeSuite v5.30 S60v5 diye bir program buldum kurdum çalışıyor bilginize arz ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Ustatadım quick office dahili bileşen diyor kurulamıyor... Onun yerine MobiSystems OfficeSuite v5.30 S60v5 diye bir program buldum kurdum çalışıyor bilginize arz ederim..

Quick office ait dosyalar bırakılmış demek içinde çok inceleme fırsatım olmadı bilseydim ayıklardım neyse tek sorunumuz ofis olsun

@side_effect
    - Ovi maps 3.03 var içinde yüklü değil son sürümü.
    - Ekran kitlenmesi tema efekleri açıkken oluşuyor olabilir açıksa kapalı duruma getir.
    Onun dışında ekran donması yaşamadım ben efekler C6 da çok sorunlu tam oturmamış kısım yeni yazılım güncellemesi şart bi içinde starandart yüklü olan bu efek düzgün çalışıyor ancak buda arada kasıyor işte dediğim gibi.
    - Wifi bağlantısını kaydettiysen silip yeniden ayarlar bağlantı menüsünden tanımla. Olası wifi sorunu yaşamadım şimdilik bende incelemedeym yazılımı.

• Şu an wireles den bağlandım bende sorun yok..
  • Ellerine sağlık birol hocam...
  • Eve bir varayım bu yazılımı deneyeceğim. Güzel olursa Pandora v1.1'i bu yazılım üzerine hazırlarım.
  • quote:

Uda dosyası Lillian'ın düzenlemiş olduğu çakma C6-N97 FW içindeki uda dosyası bu dosya taban alınarak tüm C6 türevi CFW lerde kullanılabiliyor ve şu andaki en stabil uda dosyası olduğu için hazırladığınız CFW'lerde kullanmış olduğunuz modlar,ayarlar ile uyum ve stabilite sağlıyor.
  • quote:

Eve bir varayım bu yazılımı deneyeceğim. Güzel olursa Pandora v1.1'i bu yazılım üzerine hazırlarım.

Yeni yazılım hazırlarken Taban yazılım olarak bunu alırsan aklında olsun CFW editlerken quice ofise ait parçacıklar kalmış bulursam burdan belirticem onlarıda çıkar. Şimdilik bunun dışında yazılımda bir aksaklık tespit etmedim. C6 orjinaline ait BUG'lar çıkabilir olası bi durum.

@f@tih
    Evet Bu UDA çok farklı biraz oynama yaparak tadından yenmez hale getirdim. CFW'lerde kullanmanın faydası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 5 Eylül 2010; 18:01:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Eve bir varayım bu yazılımı deneyeceğim. Güzel olursa Pandora v1.1'i bu yazılım üzerine hazırlarım.

Yeni yazılım hazırlarken Taban yazılım olarak bunu alırsan aklında olsun CFW editlerken quice ofise ait parçacıklar kalmış bulursam burdan belirticem onlarıda çıkar. Şimdilik bunun dışında yazılımda bir aksaklık tespit etmedim. C6 orjinaline ait BUG'lar çıkabilir olası bi durum.

@f@tih
    Evet Bu UDA çok farklı biraz oynama yaparak tadından yenmez hale getirdim. CFW'lerde kullanmanın faydası var.

Ellerine sağlık hocamboyut olarak aynı görünce öyle demiştim.
    Bu arada office ve adobe ile ilgili dosyaları çıkartırken ; office ve adobe'ye ait iki adet "stub.sis" dosyaları var bir de 2 veya 3 adet office keylerinn bulunduğu quickoffice klasörleri var onları da çıkarmak gerekiyor.Bu konuda düzenleme yapacak arkadaşlar için bilgi mahiyetinde belirtmek istedim. olmazsa akşama yazılımı indirip çıkması gereken dosyaları çıkarır ,yazılıma dokunmadan editler ve upload ettikten sonra linki birol hocama özelden gönderebilirim.office ve adobe dosyalarını çıkartırken artık el alışkanlığı oldu biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Ellerine sağlık hocamboyut olarak aynı görünce öyle demiştim.
    Bu arada office ve adobe ile ilgili dosyaları çıkartırken ; office ve adobe'ye ait iki adet "stub.sis" dosyaları var bir de 2 veya 3 adet office keylerinn bulunduğu quickoffice klasörleri var onları da çıkarmak gerekiyor.Bu konuda düzenleme yapacak arkadaşlar için bilgi mahiyetinde belirtmek istedim. olmazsa akşama yazılımı indirip çıkması gereken dosyaları çıkarır ,yazılıma dokunmadan editler ve upload ettikten sonra linki birol hocama özelden gönderebilirim.office ve adobe dosyalarını çıkartırken artık el alışkanlığı oldu biraz

Ofis ile ilgili düzeltmeyi bana ulaştırısın PM'den iyi olur banada ofis lazım olunca dağıtmayım telefonu yerden yere atıp sinirden
    kesin sis dosyası kalmıştır ayıklanır inceledikten sonra.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.