Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Cool

Youtube da videoları izleyebiliyorum facebookda problem oluyor. Hiç izleyememiş olsam sorun değil ama bi sefer açıldı bidaha açılmıyor ona uyuz oluyorum.

Facebook umutsuz hocam .. Bende ses var görüntü tutmuyor.. Görüntü ebatları çok büyük geliyormuş..

Buarada youtube un yasağı kalktı NTV söylüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 30 Ekim 2010; 17:14:22 >
  • henüz burada kaldırılmış değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

Youtube da videoları izleyebiliyorum facebookda problem oluyor. Hiç izleyememiş olsam sorun değil ama bi sefer açıldı bidaha açılmıyor ona uyuz oluyorum.

Facebook umutsuz hocam .. Bende ses var görüntü tutmuyor.. Görüntü ebatları çok büyük geliyormuş..

Youtubenin yasağı kalkmış süper bişey bu
    Bilgi için teşekkürler NTV ye baktım altyazı geçiyor

• birol üstad birşey sorcam,ev ekranında,ayarlar,ndrive,menü,phone torch,hesap,mesajlar,etkin notlar.foto.,wlan gibi kısayollar var,flaş sonrası bunların tekrar aynı yerde olmasını nasıl sağlarım ? Telefonun içindeki hangi dosyaya kaydediliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

Artık bende umudu kestim zaten, alırken böyle problemler yaşamayacağımı düşünüyodum ama iyiden soğudum bu aletten. Samsung'un Omnia HD lerini araştırayım biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

birol üstad birşey sorcam,ev ekranında,ayarlar,ndrive,menü,phone torch,hesap,mesajlar,etkin notlar.foto.,wlan gibi kısayollar var,flaş sonrası bunların tekrar aynı yerde olmasını nasıl sağlarım ? Telefonun içindeki hangi dosyaya kaydediliyor ?

Birol kardeş son iki sayfada Timerider arkadaşın senin cfwde baya bir düzeltme yapmaya çalıştığı kanısına vardım(yoksa yanlış mı vardım:). Bu son cfwne ekstra düzenleme gelecek mi yakın zamanda?(bende senin geçen ay yaptığın cfw var ve şimdi senin yenisi ile değiştirmek istiyorum fakat yeni bir düzenleme gelecekse bekleyeyim!) Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 30 Ekim 2010; 20:21:26 >
  • yaw fatihin cfw sinden seninkine gectim gecenlerdede eski uygulamari kurdum ama shot gun calismıyor anlamadım acilıcakken kapaniyor bi baska oyundada sallayınca hic bir ekti etmiyor bise aktif etmemmi gerekiyo acaba yardim bekliyorum arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: judgedred
    yaw fatihin cfw sinden seninkine gectim gecenlerdede eski uygulamari kurdum ama shot gun calismıyor anlamadım acilıcakken kapaniyor bi baska oyundada sallayınca hic bir ekti etmiyor bise aktif etmemmi gerekiyo acaba yardim bekliyorum arkadaslar

sensorler kapalı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Orijinalden alıntı: judgedred
    yaw fatihin cfw sinden seninkine gectim gecenlerdede eski uygulamari kurdum ama shot gun calismıyor anlamadım acilıcakken kapaniyor bi baska oyundada sallayınca hic bir ekti etmiyor bise aktif etmemmi gerekiyo acaba yardim bekliyorum arkadaslar

sensorler kapalı olmasın

yok visivo acik sensorler sende bi problem varmi shot gunda?
    gereksiz bişe gerci ama ne biliyim kafa kurcaliyo
  • arkadaşlar bu versiyonda ekran çok kısa sürede kararıp tuş kilidine giriyor ışık sensöründen falan çözemedim işi
  • Arkadaşlar merhaba;
    Forumda arama yaptım ama bulamadım.5800 telefonumun navigasyonunda favorilerime daha önce kaydettiğim yerleri silemiyorum.Sanırım silinemiyormuş,bilgisi olan varmı?Selamlar.
  • bu versiyonu kurdum gayet memnunum telefon eskisine göre baya kendine geldi takılma kilitlenme falan yaşamadım ama şuan büyük bir sıkıntım var sms yollayabiliyorum ama bana sms gelmiyor. bunun sebebi ne olabilir. mesaj servisi numarasını falan kontrol ettim her şey normal görünüyor.

şuan sorunum şu şekilde çözüldü. operatörün müşteri desteğini aradım ordan telefondan önce ##00# bunları kodlayıp arama yapmamı sonrasında telefonu kapatıp açıp tekrar #330*0000# numaralarını tuşlayıp arama yaptıktan sonra telefonu kapatıp açmamı önerdiler. bu işlemlerden sonra iletilemeyen 11 tane sms arka arkaya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkfighter -- 23 Kasım 2010; 9:02:54 >
  • Eveeet, telefonu hayırlısıyla bozdum. FLASH dedikten sonra böyle oluyor. Biri yardım etsin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: apocal07

Eveeet, telefonu hayırlısıyla bozdum. FLASH dedikten sonra böyle oluyor. Biri yardım etsin lütfen.

Merak etme telefonuna bişey olmadı hala çalışıyo sadece evet tıkla devam et flash işlemine korkmana gerek yok

• yav beyler benim telefon "E:/Music" klasöründeki müzikleri müzik çalarda göstermiyor biri yardımcı olsun lütfen.

Tamamdır çözdüm Sounds/Digital diye klasör açtım, müzikleri oraya attım gördü sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.yuksel -- 23 Aralık 2010; 2:58:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.