Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam usta işi olmuş.müzik çalardan çıkınca menüye atma bug unu fixleyip türkçe mediabar ı ekledim,şarj ışıklarını ve pin giriş ekranı ışıklarınıda orjinal v51 şeklinde yaptım eksiksiz bir fw oldu eline sağlık.
    çekilen resmi hemen silme tuşuna basınca kamera zaten kullanımda hatasınıda fixlemek üzereyim ama yardım etmek istersen hayır demem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 24 Ekim 2010; 11:36:07 >
  • Birol kardeş birsey sorucam ben t9 sözlüğü telefon üzerinden geliştirsem nereye kadar gelisir belli bir hafıza kapasitesi varmı birde bunu cwf olarak geri telefondan çıkarabilirmiyiz okey dersen ben en az 2000 kelime eklerim bu t9 olayına sorun kalmaz herkez kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

tam usta işi olmuş.müzik çalardan çıkınca menüye atma bug unu fixleyip türkçe mediabar ı ekledim,şarj ışıklarını ve pin giriş ekranı ışıklarınıda orjinal v51 şeklinde yaptım eksiksiz bir fw oldu eline sağlık.
    çekilen resmi hemen silme tuşuna basınca kamera zaten kullanımda hatasınıda fixlemek üzereyim ama yardım etmek istersen hayır demem

Kamera zaten kullanılıyor hatası 2sn lik sabırlı bi bekleme sonucu ile karşımıza hiç çıkmıyor.
    Bu çok ciddi bişe değil performans açısından hız ve akıcılık değerleri en iyi seviyede ayarlı 2sn farklarda düzenleme bile cihazda şarjı arttırıyor Şarj tüketimi artıcaktır ama aşağıdaki ayarları ben kullanmak istiyorum diyorsan bu şekilde deniyebilrisiniz.

Private\10202D56\sbeconfig.xml

<heap size = "896498" max_retries = "0" reduction_factor = "-422"/>
    <app_close_delay delay = "100000"/>

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Birol kardeş birsey sorucam ben t9 sözlüğü telefon üzerinden geliştirsem nereye kadar gelisir belli bir hafıza kapasitesi varmı birde bunu cwf olarak geri telefondan çıkarabilirmiyiz okey dersen ben en az 2000 kelime eklerim bu t9 olayına sorun kalmaz herkez kullanır.

CFW içine gömülmüyor ama yapmak istiyorsan 2000 artı kelime faydalı olucaktır bunu telefon üzerinde çalışan symbian programı var "Nokia Custom Dictionary.sis" Programı ile kendi T9 kütüpaneni oluşturabilrsin yaptığın bu yeni kelime kütüphanesini yedekleyip format ve yazılım kurulumlarından sonra cihazına aktara bilirsin. Bunu çeşitli forumlarda paylaşıp T9 gelişmesine katkıda bulunabilrsinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

tam usta işi olmuş.müzik çalardan çıkınca menüye atma bug unu fixleyip türkçe mediabar ı ekledim,şarj ışıklarını ve pin giriş ekranı ışıklarınıda orjinal v51 şeklinde yaptım eksiksiz bir fw oldu eline sağlık.

Kamera zaten kullanılıyor hatası 2sn lik sabırlı bi bekleme sonucu ile karşımıza hiç çıkmıyor.
    Bu çok ciddi bişe değil performans açısından hız ve akıcılık değerleri en iyi seviyede ayarlı 2sn farklarda düzenleme bile cihazda şarjı arttırıyor Şarj tüketimi artıcaktır ama aşağıdaki ayarları ben kullanmak istiyorum diyorsan bu şekilde deniyebilrisiniz.

Private\10202D56\sbeconfig.xml

<heap size = "896498" max_retries = "0" reduction_factor = "-422"/>
    <app_close_delay delay = "100000"/>

quote:

Birol kardeş birsey sorucam ben t9 sözlüğü telefon üzerinden geliştirsem nereye kadar gelisir belli bir hafıza kapasitesi varmı birde bunu cwf olarak geri telefondan çıkarabilirmiyiz okey dersen ben en az 2000 kelime eklerim bu t9 olayına sorun kalmaz herkez kullanır.

CFW içine gömülmüyor ama yapmak istiyorsan 2000 artı kelime faydalı olucaktır bunu telefon üzerinde çalışan symbian programı var "Nokia Custom Dictionary.sis" Programı ile kendi T9 kütüpaneni oluşturabilrsin yaptığın bu yeni kelime kütüphanesini yedekleyip format ve yazılım kurulumlarından sonra cihazına aktara bilirsin. Bunu çeşitli forumlarda paylaşıp T9 gelişmesine katkıda bulunabilrsinde.

Birol hocam yanlış anlamadımsa o program benim normal telefona mesaj yazarken kaydettiğim kelimeleri topluyor hafızasına değilmi peki sonra nasıl geri çıkarıcaz bu programı yine sis olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 24 Ekim 2010; 14:28:11 >

• quote:

Birol hocam yanlış anlamadımsa o program benim normal telefona mesaj yazarken kaydettiğim kelimeleri topluyor hafızasına değilmi peki sonra nasıl geri çıkarıcaz bu programı.yolunu göster halledeyim

Telefonun T9 sözlüğüne kolayca kelime ekleme çıkarma ve düzeltmek için bu program.
    Programla mevcut sözlüğünüzün yedeğini alıyorsunuz bu en büyük artısı zaten... Sanırım XLM formatında sözlüğü yedeklior olması gerek. Yeni versiyonu çıkmıştır BETA testini denemiştim iyidi. Programın son versiyonunu bulup Kurcalayıp inceleyin ingilizce olsada kopyala yapıştır ekle düzenle sil ve yedekle dışında bişe yok kısaca menüsü kolay çözersiniz hemen.

Aynı programla yedekte alıyorsunuz yedekleri geride yüklüyorsunuz yani XLM formatındaki yedeğinizi geri yükleyecektir sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 24 Ekim 2010; 14:43:19 >

• Tamam ustad sağol araştırım hallederim yakın zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 24 Ekim 2010; 14:51:48 >
  • t9 dll dosyalarına kelime ekleyip firmware e entegre etmek bence daha iyi olur.kelimeler hangi dll dosyasınd yazıyorsa onu açıp açıp kelimeleri yazsak,hangi programla dll dosyalarını açabiliriz ustacım

Bir konu daha var üstadım,yandaki sürügülü tuş kilidi düğmesiyle tuş kilidi yapıldığında ışıklar tekrar yanıyor onu nasıl fixleriz ? (ben kendi rules dosyamı eklemiştim senin orjinal rules dosyasındaki bir dosyaysa onu kullanayım fix için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 24 Ekim 2010; 15:02:22 >
  • t9 la isim olmaz acarim klavyeyi yazarim istedigim haci glym aksma piizzy hzr et
  • quote:

Orijinalden alıntı: judgedred

t9 la isim olmaz acarim klavyeyi yazarim istedigim haci glym aksma piizzy hzr et

krsımdkine yzaık olur ama
  • Az önce kurup energy profiller ile test ettim, tel bayağı hızlı olmasına rağmen batarya kullanımı çoğu yerde v51 modludan aşağı çıktı. Eline sağlık hocam

Ana kameradaki fotoğraf çekerken çıkan camera zaten kullanıyor hatasını n97 miniden alınan şu camera dosyaları çözüyor

Ne yazık ki video silerken ve ön kamerada ise devam ediyor ama esas olan ana kamerada fotoğraf çekimi düzeliyor (Eksik olan türkçe dil dosyaları entegreli sorunsuzdur). Umuyorum Video çekimi ve ön kamerayıda bir şekilde düzeltiriz.

http://www.multiupload.com/82WY10BD2T

• quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

Az önce kurup energy profiller ile test ettim, tel bayağı hızlı olmasına rağmen batarya kullanımı çoğu yerde v51 modludan aşağı çıktı. Eline sağlık hocam

Ana kameradaki fotoğraf çekerken çıkan camera zaten kullanıyor hatasını n97 miniden alınan şu camera dosyaları çözüyor

Ne yazık ki video silerken ve ön kamerada ise devam ediyor ama esas olan ana kamerada fotoğraf çekimi düzeliyor (Eksik olan türkçe dil dosyaları entegreli sorunsuzdur). Umuyorum Video çekimi ve ön kamerayıda bir şekilde düzeltiriz.

bu verdiğin dosyayı denemiştim fakat dokunmatik ekrandaki resim çekme tuşu çalışmıyordu,şu anda çalışyormu o da ?

• quote:

Az önce kurup energy profiller ile test ettim, tel bayağı hızlı olmasına rağmen batarya kullanımı çoğu yerde v51 modludan aşağı çıktı. Eline sağlık hocam

Ayarları bildiğim için programla test etmedim tam düşündüğüm gibi çıkmış demek üst performans düşük tüketim.
    Güle güle kullan.

"Kamera: zaten kullanılıyor" uyarısı sadece foto çekip hemen silmek isteyince bazen çıkıyor bazen çıkmıyor onun dışında çekim esnasında ve video modunda ön veya ana kemerasında bir sorun yok.Bu uyarı ile karşılaşmadım.

Verdiğin camere dosyalarını inceledim. c2z yaması ile denediğimde bir fark oluşmadı yada sizin karşılaştığınız sorunu ben anlamadım çünkü bi sorun karşıma çıkmıyor olmuyan bişeyi arar gibi hissettim kendimi

@TIMERIDER bu verdiğin dosyayı denemiştim fakat dokunmatik ekrandaki resim çekme tuşu çalışmıyordu,şu anda çalışyormu o da ?

Evet çalışmıyor uyumsuzluk var..

1000 msj doldurdum bu bininci yazım ile rütbem arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 25 Ekim 2010; 11:56:37 >

• kutluyalim ozaman bunu he he
  • benimde rutbem arttı onbasi oldum
  • quote:

quote:

bu verdiğin dosyayı denemiştim fakat dokunmatik ekrandaki resim çekme tuşu çalışmıyordu,şu anda çalışyormu o da ?

cokta hızlı ama batarya problemi oluyodu iki gunu kesinlikle goremedim su anda fatihin cfw sindeyim ondada ikinci gunu gormedim gerci

artıları cok fazla birol tr cfw sinin resim digerlerine gore daha kaliteli nasıl yapmıs bilmiyorum
    muzik sesleri olagan ustu onuda nasıl yapmis bilmiyorum

batarya durumu bi onceki cfw dekinden dahami iyi diosun simdi birol tr gerci artık is isten gecti indirmeye basliycam bunu kurucam yaww

• judgedred
    cokta hızlı ama batarya problemi oluyodu iki gunu kesinlikle goremedim su anda fatihin cfw sindeyim ondada ikinci gunu gormedim gerci
    Uzun bir telefon konuşması yapılmadıysa 2gün gidiyor yinede öneri istersen Ekran ışığını %50 getir ve tema efeklerini kapat bi süre böyle kullan 2günü aşıcaktır...

artıları cok fazla birol tr cfw sinin resim digerlerine gore daha kaliteli nasıl yapmıs bilmiyorum
    muzik sesleri olagan ustu onuda nasıl yapmis bilmiyorum

Foto çekim kalitesinde Çözünürlük 2bin pixsere ayarlı biraz daha kaliteli çekimler yapıyor.
    Ses codec C6 dan farklı kendi 5800 artırılmış ses codec dosyası var o yüzden ses seviyesi farklı.

batarya durumu bi onceki cfw dekinden dahami iyi diosun simdi birol tr gerci artık is isten gecti indirmeye basliycam bunu kurucam yaww
    Pil tüketimi kişiden kişiye değişiyor kullanıma göre değişiyor 3G/Wifi/GPS kullanımı çok olmadığı sürece en az 2 gün gidiyor... Birde Yukarda verdiğim öneriyi kullanırsan dahada artış olucaktır.

Güle güle kullan şimdiden...

• abi selam bana birkaç mod lazım elinde varsa verebilir misin_?

Bunları kurulu cfw ye uygulayacağım:

Fatih'in düzenlediği ovi maps
    Media bar Türkçeleştirme
    V51 T9 Dosyaları
    Sözlük Dilleri
    *#0000# deki custom fw bilgilerini değiştirme

Bu modlar elinde varsa bana iletebilir misin_?
  • @biroltr usta verdiğin cfwyi 7 gündür test ediyorum dediğin gibi 2 gün yalnızca tam doldurma ve boşaltma yaptım sonraki günler batarya 2,5 gün filan gitti şimdi ise şuanda 4 gün 16 sa ve (%33) yazıyor bu nasıl oldu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmen

@biroltr usta verdiğin cfwyi 7 gündür test ediyorum dediğin gibi 2 gün yalnızca tam doldurma ve boşaltma yaptım sonraki günler batarya 2,5 gün filan gitti şimdi ise şuanda 4 gün 16 sa ve (%33) yazıyor bu nasıl oldu anlamadım

Sabırlı olup beklediğinizde şarj dengelenicektir 2 gün rahat rahat gidiyor.
  • üstad 4x3 grid attım menüyü düzenleyip matrixmenü.xtml dosyasını kaydedip,firmware e ekledim,popupclock.r01 e açmak için sürükleyin yazıp flaş attım sistem hatası verdi.hangisi hatalı oldu bilemedim tabii.editlemede hata nerede olmuştur ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.