Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba birol kardeş benim bu cwf de video izlerken düntelefon birden kapanıp açıldı bir kac gün önce yine tam hatırlayamıyorum ama yine kapandı...sebeb ne acaba
  • Bu cwf'i yükledim orjinal yazılıma dönmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esen38

merhaba birol kardeş benim bu cwf de video izlerken düntelefon birden kapanıp açıldı bir kac gün önce yine tam hatırlayamıyorum ama yine kapandı...sebeb ne acaba

hep aynı videodami atıyo resetti acaba reset atma sorunu genelde telefonun son performansına kadar zorlanmasında olur belkide videon bozuktur baska bi videoda oluyomu reset?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejoker

Bu cwf'i yükledim orjinal yazılıma dönmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

imzamdaki v51 konusunu inceleyiniz modifiye deilmiş dosyaları kullanmadan direk orjinal yazılıma geçebilrisiniz...

quote:

merhaba birol kardeş benim bu cwf de video izlerken düntelefon birden kapanıp açıldı bir kac gün önce yine tam hatırlayamıyorum ama yine kapandı...sebeb ne acaba

Tüm videolardamı yapıor acaba bu sorunu??
    Videodan dolayı kitlenme ve donmalar Aşırı yüklenmede olmuşur telefona uygun video değilse kapanması olası bi durum birde "smart movie" tarzındaki bir programla açtıysanız olabilir o tür programlar tam uyumlu deil malesef her formatı açıorlar ancak tlfn kasılıor resetlemeler oluşuyor orjinal real player bunu yaptıysa videonun formatı cihaza uyumlu deildir.

Kendi kamerasıyla çektiğiniz videoyla birde deneyin çektiğiniz video izlerken bir sorun çıkmıyorsa büyük ihtimal açmaya çalıştığınız video uyumsuz..

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

üstad 4x3 grid attım menüyü düzenleyip matrixmenü.xtml dosyasını kaydedip,firmware e ekledim,popupclock.r01 e açmak için sürükleyin yazıp flaş attım sistem hatası verdi.hangisi hatalı oldu bilemedim tabii.editlemede hata nerede olmuştur ?

Bu değişiklikleri Hangi pakete uyguluyorsunuz? (Benim yada başka bir CFW)
    Eklediğiniz dosyaları bilmem gerek yapılan düzenlemeler uyumlu olmuyabilir.. Soruyu yazdığınız msjınızı edit yaparak upload ederseniz inceleyip size geri dönerim.

• senin firmware e yapmıştım üstad bu değişikliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: thejoker

Bu cwf'i yükledim orjinal yazılıma dönmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

imzamdaki v51 konusunu inceleyiniz modifiye deilmiş dosyaları kullanmadan direk orjinal yazılıma geçebilrisiniz...

quote:

Tüm videolardamı yapıor acaba bu sorunu??
    Videodan dolayı kitlenme ve donmalar Aşırı yüklenmede olmuşur telefona uygun video değilse kapanması olası bi durum birde "smart movie" tarzındaki bir programla açtıysanız olabilir o tür programlar tam uyumlu deil malesef her formatı açıorlar ancak tlfn kasılıor resetlemeler oluşuyor orjinal real player bunu yaptıysa videonun formatı cihaza uyumlu deildir.

Kendi kamerasıyla çektiğiniz videoyla birde deneyin çektiğiniz video izlerken bir sorun çıkmıyorsa büyük ihtimal açmaya çalıştığınız video uyumsuz..

quote:

üstad 4x3 grid attım menüyü düzenleyip matrixmenü.xtml dosyasını kaydedip,firmware e ekledim,popupclock.r01 e açmak için sürükleyin yazıp flaş attım sistem hatası verdi.hangisi hatalı oldu bilemedim tabii.editlemede hata nerede olmuştur ?

Bu değişiklikleri Hangi pakete uyguluyorsunuz? (Benim yada başka bir CFW)
    Eklediğiniz dosyaları bilmem gerek yapılan düzenlemeler uyumlu olmuyabilir.. Soruyu yazdığınız msjınızı edit yaparak upload ederseniz inceleyip size geri dönerim.

sayın birol kardeş kendi çektigi video da yaptı

• quote:

senin firmware e yapmıştım üstad bu değişikliği.
    Eklediğin dosyaları upload et buraya bakayım..

@esen38
    Kendi çektiği videoda yaptı demişsin. Bi sefere mahsus olan bi durummu acaba yoksa her videoyu açıştamı oluyor. Şimdilik öyle bir soruna raslalamadım ama kasılma olmuş olabilir. Birde hangi programla videolarınızı izlemeye çalışıyorsunuz. Orjinal programının dışında izlerken mi oluştu bu sorun...
  • birol usta beğendiğin güzel bir font varsa elinde paylaşırmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

senin firmware e yapmıştım üstad bu değişikliği.
    Eklediğin dosyaları upload et buraya bakayım..

@esen38
    Kendi çektiği videoda yaptı demişsin. Bi sefere mahsus olan bi durummu acaba yoksa her videoyu açıştamı oluyor. Şimdilik öyle bir soruna raslalamadım ama kasılma olmuş olabilir. Birde hangi programla videolarınızı izlemeye çalışıyorsunuz. Orjinal programının dışında izlerken mi oluştu bu sorun...

hayır kendi video izleme programı,biraz önce bir font attım telefona sildıkten sonra yine kapandı

• Birol üstadım ellerine sağlık 2 gündür deniyorum hız ve özellikler mükemmel olmuş yalnız bir ricam var ana ekranda batarya widgeti ekleniyor(yeşil reknte) o widget yok sanırım (fatih üstadın yeni FW sinde var) bu FW de onu nasıl hallederiz dışardan eklenebiliyormu (yükleniyormu) elinde var ise eklermisin lütfen..?

Düzeltme; Hallettim üstadım Huge Battery imiş widgetin ismi süper oldu....

Birde aklıma takıldı bu FW de Ovi maps 3,06 yüklü değil değilmi Birol üstadım...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 28 Ekim 2010; 19:37:08 >
  • ARKADAŞLAR EVDE NETİM YOK CEPTEN BAĞLANIYORUM O YÜZDEN SAYFALARI OKUYAMADIM BEN C6 OLAN YAZILIMI KULLANIYORUM AMA MORMAL MODA DÖNMEK İSTİYORUM 5800V51 MODUNA KURULUM ESNASINDA HEP HATA VERİYOR YAZILIMIM CÖKMESİ SANIRIM TEL ACILMIYOR ESKİYE DÖNEMEZMİYİM YADA NASIL YAPARIM ÖĞRENMEK İSTİYORUM ACİL YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: realowner

ARKADAŞLAR EVDE NETİM YOK CEPTEN BAĞLANIYORUM O YÜZDEN SAYFALARI OKUYAMADIM BEN C6 OLAN YAZILIMI KULLANIYORUM AMA MORMAL MODA DÖNMEK İSTİYORUM 5800V51 MODUNA KURULUM ESNASINDA HEP HATA VERİYOR YAZILIMIM CÖKMESİ SANIRIM TEL ACILMIYOR ESKİYE DÖNEMEZMİYİM YADA NASIL YAPARIM ÖĞRENMEK İSTİYORUM ACİL YARDIM

biroltr'nin imzasına bak
  • BİROL USTA ÖNCELİKLE TESEKKUR EDERİM BU ÇALIŞMALARIN İÇİN BİZ 5800 KULLANICILARININ BİR ÇOK SORUNUNA YARDIMCI OLUYORSUN.SANA BİR SORUM OLCAK CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM (C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım) BAŞLIKLI ÇALIŞMANDA OLUŞAN YEŞİL,KIRMIZI,XPRESSMÜSİC TUŞLARININ YANMAMASI OLAYINA BİR ÇÖZÜM GETİRMİŞSİN .IŞIKLAR YANIYO AMA TUŞ KİLİDİNE ALINCA IŞIKLAR BİRDEN SÖNMÜYOR YAVAŞ SÖNÜYOR VE EN SON ORTADAKİ BEYAZ IŞIK KALIYOR VE ODA SÖNÜYOR .BU NORMALMİ..BİDE BAZEN TELEFON ALRM KURUP TUŞ KİLİDİNE ALIP BIRAKTIĞIMIZDA ALARM ÇALDIĞI ZAMAN BEYAZ EKRAN GÖZÜKÜYOR TELEFONDA YAZI FİLAN YOK.BUNADA Bİ BAKARSAN SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alen57

BİROL USTA ÖNCELİKLE TESEKKUR EDERİM BU ÇALIŞMALARIN İÇİN BİZ 5800 KULLANICILARININ BİR ÇOK SORUNUNA YARDIMCI OLUYORSUN.SANA BİR SORUM OLCAK CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM (C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım) BAŞLIKLI ÇALIŞMANDA OLUŞAN YEŞİL,KIRMIZI,XPRESSMÜSİC TUŞLARININ YANMAMASI OLAYINA BİR ÇÖZÜM GETİRMİŞSİN .IŞIKLAR YANIYO AMA TUŞ KİLİDİNE ALINCA IŞIKLAR BİRDEN SÖNMÜYOR YAVAŞ SÖNÜYOR VE EN SON ORTADAKİ BEYAZ IŞIK KALIYOR VE ODA SÖNÜYOR .BU NORMALMİ..BİDE BAZEN TELEFON ALRM KURUP TUŞ KİLİDİNE ALIP BIRAKTIĞIMIZDA ALARM ÇALDIĞI ZAMAN BEYAZ EKRAN GÖZÜKÜYOR TELEFONDA YAZI FİLAN YOK.BUNADA Bİ BAKARSAN SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR.

Türkçe ağlıyor.

• merhaba birol kardeş bu gün c-6 yeniden flaşladım ve normal hackli v51 kurdum ama yine telefon kapanıp acılmaya başladı hemde daha fazla birde sistem hatası diye bir uyarı verdi.sebep ne acaba orjınal v51 döndem telefon en ufak bir sıkıntıda kapanıyor kurdugum programlardan olabilirmi.
    kurulan programlar:
    FileBrowser
    RAMblow
    SPB SOFTWARE WEATHER
    ThinkChange nUnlock
    bir kac tane tema
  • esen38

ramblow telefonda bazı sorunlar çıkarıyor ondan olabilir ayrıca firmware yüklemeden önce hafıza kartından;sys,system,private ve resource dosyalarını silmen iyi olur.

edit:sorunu buldum hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 29 Ekim 2010; 17:54:58 >
  • paylaşım için çok çok sağol.

bu arada...
    allah belanı versin hotfile!
  • Arkadaşlar ben bu telefonu aldığımdan beri doğru düzgün bi video izleyemedim. Flash yüklü ama yinede olmuyor. En son c6v11 yani bu yazılımı yükledim ilk gün bi video izledim face.den tamam oldu dedim ama şimdi yine flash gerektiren hiç bir video izleyemiyorum netten bunun kalıcı bir çözümünü bilen varsa bi zahmet yardımcı olsun...
  • Şöyle bir site ..
    Bazı ihtiyaçlarını karşılaya bilir..

www.Youtubemob.com
  • Youtube da videoları izleyebiliyorum facebookda problem oluyor. Hiç izleyememiş olsam sorun değil ama bi sefer açıldı bidaha açılmıyor ona uyuz oluyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.