Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aang67

Birol abi bu T9 ile bukalemun yazabiliyor musun? Ben yazamadım Çalıştığından emin olmak için soruyorum

Sağol, nokia, samsung, manyak, naber kelimelerine bakar mısın bi yazıyor mu?:D
  • Hiçbirini yazmıyor
  • T9 fos mu çıktı ne noldu ya:D
    Neyse ben kendi sözlüğümü programla geri alırım CFWyi yükledikten sonra:D
  • Yalnız ben bu CFW'yi kurmadım. T9 dosyalarını benimkine attım. Gerçi sorunsuz bir şekilde olduğuna eminim ama nedense o kelimeleri yazmadı..
  • T9 gayet güzel çalışıyor arkadaşlartarafımdan denendi.Birol kardeşim 5800'dan C6'ya port etmiş T9 dosyalarını.5800 v51 yazılımında nasıl kullanıyorsanız ;yani eksiği ile fazlası ile aynı şekilde C6 ya entegre edilmiş.Eksiğim veya hatalı bir söylemim varsa zaten kendisi gelince düzeltir.Kendisine teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

T9 gayet güzel çalışıyor arkadaşlartarafımdan denendi.Birol kardeşim 5800'dan C6'ya port etmiş T9 dosyalarını.5800 v51 yazılımında nasıl kullanıyorsanız ;yani eksiği ile fazlası ile aynı şekilde C6 ya entegre edilmiş.Eksiğim veya hatalı bir söylemim varsa zaten kendisi gelince düzeltir.Kendisine teşekkür ediyorum.

Ekleme olmadan o v51de sağol yazılıyordu ama Aang67 yazamadım deyince fos felan sandım. Dosya elindeyse atabilir misin pmden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

quote:

T9 gayet güzel çalışıyor arkadaşlartarafımdan denendi.Birol kardeşim 5800'dan C6'ya port etmiş T9 dosyalarını.5800 v51 yazılımında nasıl kullanıyorsanız ;yani eksiği ile fazlası ile aynı şekilde C6 ya entegre edilmiş.Eksiğim veya hatalı bir söylemim varsa zaten kendisi gelince düzeltir.Kendisine teşekkür ediyorum.

Ekleme olmadan o v51de sağol yazılıyordu ama Aang67 yazamadım deyince fos felan sandım. Dosya elindeyse atabilir misin pmden?

Denenecek kelimeler mi vardı ? Vallahi ben normal bir msj yazdım aksama olmayınca o yüzden sorun yok demiştim.verdiğiniz kelimeleri görmeden cvp yazmışım kusura bakmayın.

Not : Sağ ol ve Ne haber şeklinde yazıyor.Zaten Türkçe'si de bu şekilde değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

Denenecek kelimeler mi vardı ? Vallahi ben normal bir msj yazdım aksama olmayınca o yüzden sorun yok demiştim.verdiğiniz kelimeleri görmeden cvp yazmışım kusura bakmayın.

Not : Sağ ol ve Ne haber şeklinde yazıyor.Zaten Türkçe'si de bu şekilde değil mi ?

Örnekler çünkü ben o kelimeleri hiç eklemeden direkt yazmıştım v51de, sağ ol doğrusu ama T9da benim dediğim şekilde yazıyordu ekleme olmadan.

• Fatih abi dediğin şekilde ben de yazabiliyorum yukarıda verilen kelimeleri dener misin birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Fatih abi dediğin şekilde ben de yazabiliyorum yukarıda verilen kelimeleri dener misin birde?

Yukarıda verdiğiniz kelimeler maalesef yazılmıyor.
  • Anlaşıldı T9 yeni C6 versiyonunda düzelir, tabi yaparlarsa öyle birşey. Dediğim gibi programla T9u yedeklerim, cfw kurduktan sonra geri alırım yedeği
  • quote:

Saol fatih

Genel Cvp
    Orjinal v51 deki dosyalar nasılsa Aynen bi ekleme çıkarma yapmadım direk C6 aktardım.

Nokia,Samsung gibi kelimeleri algılamaması normal türkçe T9 bunlar yoktur. ingilizce tabanlı sözlük dosyasında tuş kombinasyonunuzu eşleştirme yaparak bulacaktır Yazma dilini Eng çevirdiğinizde yazıyorsa sorun yoktur T9 bunları demek diğer "ecom*.spi dosyalarından okuyordur.

T9 tam türkçe kelimeler ile tanımlandığı için bazı kısaltma ve yuvarlamalar sözlüğünde mevcut olmuyabilir.

Naber (yanlış)
    Sağol (yanlış)
    Bukalemun (doğru)
    Manyak (doğru) [Bunun dışında bi çok argo/küfür sözlükte yok malesef]
    - Bu yazımı Algılamıyor.

Ne haber (Doğru)
    Sağ Ol (Doğru)
    Bu kalemun (yanlış)
    Man yak (yanlış)
    - Bu şekilde Algılıyor.

bukalemun ve manyak kelimesinide boşluk verince algılıyor bazı kelimeleri ilk hecesinden sonra boşluk verince yazıyor olması ilginç.

Yinede C6 daki türkçe T9 göre kelime haznesi gelişmiş birçok nesne isim özel isim kısaltmaları gibi türkçe kelime yeterliliği iyi bana göre.
    Bi kaç parti ismi denedim algıladı
    MHP,CHP,AKP
    AEG algıladı BMW algıladı bazı kelimeler mevcut sözlükte bunlar çok kullanılan kelimeler değil önemli olan çok kullandığımız kelimeler mevcutmu yazımı zorlaştırıyormu.

Şahsen bende Çok T9 kullanan biri değilim yazış tarzıma uymuyor. Msj çekerkn çok kısaltma kullandığım için bana ayak uydurmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 22 Ekim 2010; 9:12:29 >

• Aslında doğru mis yazmaya çalışırken mhp yazıyordu ilk başta, c6 yazmıyor. Galiba olmuş bu iş:D
    Yalnız nokia gibi kelimeleri yazdığımda T9 Türkçe idi, dediğiniz gibi ingilizce kelimeleri okuyorsa bilemem.

Bir de şunu deneseniz, yanılmıyorsam bakıyom da yazıyordu:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 22 Ekim 2010; 14:02:15 >
  • birol bu T9 dosyalarını şuan kullandığımız fv ye ekleyebiliyormuyuz yani flashlamadan direkt c ye atsak aktif olurmu ??
  • nomadcry ın cfw sindende hızlı ve ramblow ve taskman çalışıyor tebrikler
  • quote:

Aslında doğru mis yazmaya çalışırken mhp yazıyordu ilk başta, c6 yazmıyor. Galiba olmuş bu iş:D
    Yalnız nokia gibi kelimeleri yazdığımda T9 Türkçe idi, dediğiniz gibi ingilizce kelimeleri okuyorsa bilemem.

Bir de şunu deneseniz, yanılmıyorsam bakıyom da yazıyordu:D

C6'dan oldukça iyi T9 merak etmeyin ufak telefek kelime eksiklikleri olması normal...

bakıyom (yanlış) yazmıyor...
    bakıyorum (Doğru) yazıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: ghostman35

birol bu T9 dosyalarını şuan kullandığımız fv ye ekleyebiliyormuyuz yani flashlamadan direkt c ye atsak aktif olurmu ??

c2z yaması ile denedim olmuyor. yani tek cağre yeniden flashlamak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

nomadcry ın cfw sindende hızlı ve ramblow ve taskman çalışıyor tebrikler

Diğer arkdşların CFW'leride iyi...
    Benim CFW sade ve orjinale en yakın olması açısından daha çok ayar ve performans üzerine modifiye edilmiş diyebliriz.

Görüşler için tşkler Güle güle kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 23 Ekim 2010; 4:00:46 >

• biroltr yanlış dediklerin v51de yazıyodu diye hatırlıyom ondam diyom. Ya bir kelime yazmaya çalışıyom önerilere bakıyom 2 tane öneri oluyo öyle saçma bişi görmedim ben ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

nomadcry ın cfw sindende hızlı ve ramblow ve taskman çalışıyor tebrikler

RAMBlow ve Taskman zaten diğer CFW'lerde de çalışıyor.Ve bunun daha hızlı olduğunu nereden çıkardınız.Saçmalamayın

Ayrıca son attığınız bir mesajda şu anda Sunrise kullanıyorum çok memnunum demişsiniz.Çelişkiye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 23 Ekim 2010; 14:38:07 >
  • quote:

biroltr yanlış dediklerin v51de yazıyodu diye hatırlıyom ondam diyom. Ya bir kelime yazmaya çalışıyom önerilere bakıyom 2 tane öneri oluyo öyle saçma bişi görmedim ben ya.

T9 tatmin etmiyor sizi yapılacak bişe yok Beterin beteri vardır bunla yetinmeli diyorum =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

biroltr yanlış dediklerin v51de yazıyodu diye hatırlıyom ondam diyom. Ya bir kelime yazmaya çalışıyom önerilere bakıyom 2 tane öneri oluyo öyle saçma bişi görmedim ben ya.

T9 tatmin etmiyor sizi yapılacak bişe yok Beterin beteri vardır bunla yetinmeli diyorum =)

Yaa c6 gibi dandik olmadığından eminim beni tahmin etmese de beni onu tahmin ettiririm:)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.