Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telefonum ingilizce oldu türkce olmuyo türkce secenegi yok ltf yardım arkadaslar
  • merhaba,

cfw'yi kurdum, sonra da kırmızı ve yeşil tuşları yakmak için olan patch'i kurdum ve otomatik başlata ekledim, aktif ettim, sonra private klasörünü de telefona attım. yeniden başlattım.

kırmızı tuş, yeşil tuş ve medya kısayol tuşu artık hiç sönmüyor :D

bu kadarını istememiştim :D

bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • @Crosshair
    C: atmış olduğunuz
    private\10282BC4
    klasörünü silip "CZ2" yamasını kapatın ve otomatik çalışır ayarını iptal edin. Yaptığınız ışık modu düzelicektir.

Yeni CFW Test ediyorum (Ana Konuya Eklemedim)
    - Mesajlardaki TÜRKÇE T9 ile ilgili düzenleme yapıyorum.
    - 5x4 menü düzeninin dışında 4x4 Menü düzenide hazırlıyorum.
    - Dokunmatik hassasiyetinde iyileştirme Ekran parlaklığında iyileştirme Sensör tepkilerinde iyileştirme Bunlar C6da pil tüketimini ciddi bir şekilde etkiliyor onlarla ilgili verimli olacak en iyi ayarları yapmaya çalışıyorum..
  • teşekkür ederim. peki klavyede orijinal firmware'deki gibi dik çevirinde alfasayısal, yan çevirince de tam ekran qwerty olması mümkün mü?
  • Hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. B,r iphone 4 macerası için 5800 ı rafa kaldırmış bulunuyorum. 5800 ın kıymetini bilin arkadaşlar görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

teşekkür ederim. peki klavyede orijinal firmware'deki gibi dik çevirinde alfasayısal, yan çevirince de tam ekran qwerty olması mümkün mü?

aynen bende bunu anlatmaya çalıştım kimseden ses yok, bu arada şarj 1,5 gün kadara düştü bende orjinale dönecek gibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

teşekkür ederim. peki klavyede orijinal firmware'deki gibi dik çevirinde alfasayısal, yan çevirince de tam ekran qwerty olması mümkün mü?

aynen bende bunu anlatmaya çalıştım kimseden ses yok, bu arada şarj 1,5 gün kadara düştü bende orjinale dönecek gibiyim

ben de size katılıyorum şarjı peynir ekmek gibi yiyor (: ama ilk sayfada batarya performansının iyileştiğinden bahsetmiş arkadaş. bunun için ek bir yama/program varsa kullanabilirim firmware'den gayet memnunum ben.
  • quote:

aynen bu şekil olsa süper olurdu
  • bide bende ovi mağza çalışmıyor neden acaba
  • 0vi magazanın yeni versiyonunu yüklemelisin forumda var aratırsan bulabilirsin...
  • opera mobile ile gezerken arada çat diye program kapanıyor. buna nasıl çare bulabiliriz?

ayrıca batarya 2 günü görmüyor. buna da nasıl çare bulabiliriz :)
  • birol üstat fw ni sorunsuz kullanıyorum fakat orjinal fw ye gecmem gerekti bugun orjinal fw attım jaf ile fakat;
    jaf programı dosyaları yükledi en sonunda test mode ye gecmedi telefon bi dahada acılmadı acma tusuna basıyorum titriyor öyle kalıyor telefon tekrar senin dosyalarınla flashladım düzeldi Ben ORJİNAL FW ye nasıl gececegim sürekli c6 olarakmı kalacak lütfen yardım edin kısa bir süreligine orjinale gecmem lazım.
  • Tuş ışıklarını açmak için gerekenleri yaptım yalnız halen aynı. Telefonu kapatıp açarken tuş ışıkları yanıyor. Pin kodu ekranı gelince yeşil sönüyor. Telefon tamamen açılınca kırmızı sönüyor. Sonra tek beyaz yanıyor =) Yapamadım bir türlü. Birde birol hocam bu speed effect2 diye bi tema efekti var bunu biz kullanamazmıyız. Kullanabileceksek nasıl yapcaz. Bu c/resource içinde theme effects klasörü yok. O tema efektini şu telefona yüklemeden gidersem gözüm açık gidicek
  • hocam tema efektini bende beğenmedim nasıl değiştirebiliriz acaba ???

bide klavye orijinal fw'deki gibi dik çevirinde alfasayısal, yan çevirince de tam ekran qwerty olsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

hocam tema efektini bende beğenmedim nasıl değiştirebiliriz acaba ???

bide klavye orijinal fw'deki gibi dik çevirinde alfasayısal, yan çevirince de tam ekran qwerty olsa süper olur

bence yapılabilir alfasayısalda yan yatırınca alfasayısalda yan yatıyor onun yerine qwerty koyulamaz mı bana mantıklı geliyor ama

Yakın zamanda bekliyoruz
  • arkadaşlar 5800 varda yeni aldım teknosadan 4-5 gün önce sürüm güncelledim

şarjı aldğımdan beri 2 yada 2 buöuk gün gidiyor sizdekiler kaç gün gidiyor bana çok az geldide..

oyun müzik radyo wifi kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletturk

arkadaşlar 5800 varda yeni aldım teknosadan 4-5 gün önce sürüm güncelledim

şarjı aldğımdan beri 2 yada 2 buöuk gün gidiyor sizdekiler kaç gün gidiyor bana çok az geldide..

oyun müzik radyo wifi kullanmam

Bana göre normal
  • @:Biroltr T9la ilgili çalışmaların devam ediyor mu bi ara NomadCry'ın konusunda kelime yazın felan diyordun? Benim aklıma şöyle birşey geldi eğer uygun ve arkadaşlar destek olursa bu T9 adam olabilir.

Nokianın Custom Dictionary programı T9 yedekliyor. Programa girilip Türkçe seçildiğinde seçeneklerden export liste tıklayınca istediğimiz yere kayıt yapabiliyoruz...Sıklıkla mesajlaşan arkadaşlar(C6 ya da orijinal fw farketmez) bu programı yükleyip kendi export ettikleri dosyayı paylaşırlar ve bu dosyadaki kelimeleri felan birleştirirsek olmaz mı acaba? Sizin istediğiniz kelimeler o şekilde elinizde daha fazla olur ve bunu sanırım entegre edebilirsiniz? Eğer mümkünse gerçekten çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 13 Ekim 2010; 2:49:14 >
  • kardeş ben en baştan jaf programını yükleyemiyorum ' cannot create file C.programfiles.odeon.jaf.winscard.dll ! hatası alıyorum pc windows 7 ondan olabilirmi acil yardım
  • yükleme işlemini yaptım ama bu yeşil ışk kırmızı ışık olayını yapamadım telefona o programı yüklüyorum seçenekler generate diorum failed dio napmam lazım acil yardım edin bide roompacther çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.