Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin kullandığın 5800 ses codeğindeki bir dosya diğer sitelerdeki 5800 ses codeğinden farklı
    seninki daha mı iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin288

senin kullandığın 5800 ses codeğindeki bir dosya diğer sitelerdeki 5800 ses codeğinden farklı
    seninki daha mı iyi

Audio Codecs for Nokia v1.8 ait ses dosyası yani diğer sitekerdeki v1.4 versiyonuna ait eski kod.. Bu yazılımdaki farklı yeni ses kodlaması uygulanmış hali.
  • birol hocam çok iyi yükledim önceki firmwarede şarj 1 gun dayanıyordu inşallah bunda daha çok dayanır.ellerine sağlık.gördüğüm tek problem sadece favori telefon eklemede onu da belirtmissin zaten sorun değil kullanmayız

bu arada yaw bu gps işini bir türlü çözemedim bu telefonu aldığımdan beri kullanmadığım tek şey gps.kullanmak için ne yapacağım konusunda yardımcı olacak varsa sevinirim.yani neler yüklemeliyim hangi ayarlar felan.teşekkür ederim,herkesin emeğine sağlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR.YILMAZ -- 20 Eylül 2010; 21:27:12 >
  • Benim ortalama pil ömrü 1gün21 saat :( günde 1-2 saat konuşma, 200-300 sms dışında yaptığım birşey yok :(( Batarya zayıf diyince takarım genelde şarja..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efendiev -- 20 Eylül 2010; 21:51:10 >
  • birol hocam C6 orijinal ışıkları ve ışık davranışları (şarjdayken yeşil lamba yanması vs.) bu şekilde ayrı bir versiyon daha yaparsanız daha iyi ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. ayrıca bu 19 eylül versiyonunda şarj durumu nasıl eskisi gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

birol hocam C6 orijinal ışıkları ve ışık davranışları (şarjdayken yeşil lamba yanması vs.) bu şekilde ayrı bir versiyon daha yaparsanız daha iyi ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. ayrıca bu 19 eylül versiyonunda şarj durumu nasıl eskisi gibi mi?

- Yeni CFW yapmadan direk bu CFW ışık düzenini uyguluyabilirsiniz ANA KONUDA dosyayı paylaştım orda anlatımıda var.
    - Şarj süresi Aynı ortalama 2,5gün gidiyor max 4gün dayandı! Çok yoğun wifi/3g/gps kullanımında 1gün malesef şarj süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

birol hocam C6 orijinal ışıkları ve ışık davranışları (şarjdayken yeşil lamba yanması vs.) bu şekilde ayrı bir versiyon daha yaparsanız daha iyi ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. ayrıca bu 19 eylül versiyonunda şarj durumu nasıl eskisi gibi mi?

- Yeni CFW yapmadan direk bu CFW ışık düzenini uyguluyabilirsiniz ANA KONUDA dosyayı paylaştım orda anlatımıda var.
    - Şarj süresi Aynı ortalama 2,5gün gidiyor max 4gün dayandı! Çok yoğun wifi/3g/gps kullanımında 1gün malesef şarj süresi.

hocam benim kullanımım gün içinde 2-3 saat müzik+radyo dinlerim yaklaşık 300 tane sms atarım o dur yani. bu ışık yamasıyla orjinale mi dönüyor ışık davranışları.

• Bu telefon için şöyle 3.6 amper bir batarya olsa süper olur sanki bir ara yabancı bir sitede gördüm tam hatırlamıyor.. Bilen varsa belki getirme imkanı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

bana mesaj geldiğinde mesajı açarken "seçilen hafızaya ulaşılamıyor mesajlar telefon hafızasına kaydedilecek" diye bir uyarı çıkıyor. hafıza kartını seçtiğimde hep böyle yapıyor bi çözümü var mı?

Telefonu usb üzerinden Pc bağladığınızda "DEPOLAMA" konumu ile yapılan bağlantılarda bu sorun ortaya çıkabiliyor.
    Çözümü:
    USB üzerinden sürekli "PC Suite" modunda cihazı PC bağlayın.

Msj hafızasını "HfzKart" ayarladığınızda dediğim şekilde USB ile PC bağlanmadığnız sürece ayarda bir problem olmuyacaktır.

teşekkür ederim çözüm işe yaradı.

• Bu yazılım yüklüyken tel bozulsa servise versem arantiyi sorun ederlermiki birde yazılım çok güzel olmuş anlatımı falan ellerinize saglık
  • @biroltr

Teşekkürler hocam, ışıklar sorunsuz çalışıyor. Şimdide 19.09 cfw ni kurucam, bide onun tadına bakıyım. :)
  • bir kaç gündür ovi maps ya d mağazaya girerken "web sitesi, süresi geçmiş bir sertifika gönderdi yinede kabul edilsin mi?" uyarısı veriyor. Aynı sorunu posta kutusunda d yaşıyorum. Daha önce karşılaşan okdu mu acaba?
  • @ailkayt

Bahsettiğin sorunların hiç birini yaşamadım. Hard format at bir kere istersen, düzelir umarım.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni cfw'e gelirsek, 4-5 saattir test ediyorum, bir sıkıntı yok. Tek hoşuma gitmeyen menü düzeni, nedense eskisi daha çok hoşuma gitmişti. Onuda tekrar aynı 08.09'daki şekilde düzene sokarak hallettim. [ düzene dersem yalan olur gerçi, dağıtarak diyim. ]

Çok teşekkür ederim yeni cfw için, çalışmalarının devamını bekliyorum.

İyi forumLar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhVoLtaqe -- 22 Eylül 2010; 3:37:54 >
  • @HiqhVoLtaqe
    Güle güle kullan menü düzeni aslında 4x5 olduğu için bende boş alanlara bazı kolay erişim olsun diye programları yaymıştım istenildiği gibi elle düzene sokulabilir zevk meselesi çok üstünde durulacak bi durum değil.

@ailkayt
    Olası güvenlik uyarısı alıyorsunuz bu bir problem değil bazı int sayfaları süresi geçmiş sertifikalar içerebilir bu uyarılardan rahatsız oluyorsanız
    WEB Browse açınız Seçeneklerden AYARLAR bölümüne girip oradan GENEL seçenekler içinde "GÜVENLİK UYARILARI" olucak bunu "KAPALI" şekilde ayarlarsanız bu tür uyaları telefon sormadan pas geçicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 22 Eylül 2010; 5:16:25 >
  • @biroltr ayar zaten dediğiniz şekildeydi, daha sonra bir de hard format atmayı deneyeceğim.

bu arada şarj konusunda bir öneride bulunabilirim arkadaşlar, site ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum bir site var hongkong üzerinden türlü türlü telefonla ilgili gadget denilen ıvır zıvır satıyor. sadece telefon da değil bir çok şey mevcut. ben 1 japod marka (çin malı tabiki) bir batarya aldım ve yanında da şarj standı (telefonsuz).

Japod BL-5J Replacement 3.7V 1350mAh Li-Ion Battery for Nokia 5800 $8.84
    -Cell Phone Lithium Battery Charger for Nokia BL-4B/5K and Sony Ericsson BST-15/33 + More $3

batarya orijinalinden biraz daha fazla gidiyor 1350 mA. fiyatları da göründüğü gibi gayet uygun. ben her iki bataryayı da kullanıyorum yanımda yedek taşıyorum. isteyen arkadaşlar olursa sitenin adresini yazabilirim. (kurallarda site ismi vermenin serbest olup olmadığını bilmediğim için şimdi yazmadım bilgilendirirseniz yazarım)

• Kalitesiz Lityum İyon pil kullanmak cebinde el bombası taşımakla aynı şey.

Lityum iyon piller yapıları gereği kalitesiz üretilmişse ısındığı zaman patlama tehlikesi var. Bilmem haberlerde duydunuz mu kaç kişi yaralandı öldü vs. Kesinlikle orjinal pil dışında pil kullanmanızı tavsiye etmem.
    Bu çok ciddi bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 22 Eylül 2010; 9:59:10 >
  • arkadaslar bu konuya fransız kaldım
    birşey sorucam , mesajlasma için t9 da problem mi yaratıyo bu c6 sürümü ?
  • okadar cevap içinden çıkamadım direkt sorayım:D

bende mesaj yazarken büyük qwert açık ama dik tutunca sayılara geçmiyor nedendir acep
  • www.dealextrem.com sanırsam, çin olduğu için ne aldıysam elimde patladı, kasa kapak, ıvır zıvır uyumsuz, o tarz şeyler almanızı tavsiye etmiyorum, PSP için batarya aldım resmen ölü

quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

@biroltr ayar zaten dediğiniz şekildeydi, daha sonra bir de hard format atmayı deneyeceğim.

bu arada şarj konusunda bir öneride bulunabilirim arkadaşlar, site ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum bir site var hongkong üzerinden türlü türlü telefonla ilgili gadget denilen ıvır zıvır satıyor. sadece telefon da değil bir çok şey mevcut. ben 1 japod marka (çin malı tabiki) bir batarya aldım ve yanında da şarj standı (telefonsuz).

Japod BL-5J Replacement 3.7V 1350mAh Li-Ion Battery for Nokia 5800 $8.84
    -Cell Phone Lithium Battery Charger for Nokia BL-4B/5K and Sony Ericsson BST-15/33 + More $3

batarya orijinalinden biraz daha fazla gidiyor 1350 mA. fiyatları da göründüğü gibi gayet uygun. ben her iki bataryayı da kullanıyorum yanımda yedek taşıyorum. isteyen arkadaşlar olursa sitenin adresini yazabilirim. (kurallarda site ismi vermenin serbest olup olmadığını bilmediğim için şimdi yazmadım bilgilendirirseniz yazarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 22 Eylül 2010; 19:50:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jebote

arkadaslar bu konuya fransız kaldım
    birşey sorucam , mesajlasma için t9 da problem mi yaratıyo bu c6 sürümü ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.