Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akin288

-tuş kilidi saniye ayarı yok

-aynen. bu sorunu nasıl çözebiliriz?

bunun haricinde henüz bir terslikle karşılaşmadım, şimdiye kadar gördüğüm en iyi CFW diyebilirim. teşekkürler...
  • c-6 cfw nin oluşunda saniye ayarı yok... bu cfw özel bir durum değil...
    screenlocker programıyla kilit süresini ayarlayıp sonra screenlocker i kaldırın.. Ayarladığınız ayarda cihaz kalır...
    geçici çözüm böyle şimdilik..
  • birol hocam 4 gündür kullanıyorum media bar quik ofisten sonra bozuluyor ayrıca ev ekranını gizlediğimde saat ve takvimde gizleniyor bunlar dışında bir problem bulamadım (quik ofis senin program paketinden son sürüm varsa denemedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

birol hocam 4 gündür kullanıyorum media bar quik ofisten sonra bozuluyor ayrıca ev ekranını gizlediğimde saat ve takvimde gizleniyor bunlar dışında bir problem bulamadım (quik ofis senin program paketinden son sürüm varsa denemedim)

http://resim.donanimhaber.com/m_43004462/tm.htm

• media bar tema degstikten sora kesinlikle calismiyor. Tus isiklari yanmiyor tus isiklari yanan bir surum olsa daha hos olur orjinal c6 gbi.
  • şu beyaz ışık sorununa programsız çözüm olamaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFade0ut -- 15 Eylül 2010; 11:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFade0ut

şu beyaz ışık sorununa programsız çözüm olamaz mı

Yahu hocam ne programı ne sorunu?Sana daha önce cevap verdim zaten.Ayarlar-Telefondan bildirim ışıklarını kapatacaksın diye. Tövbe yarabbi ya

Bu 5800 ilk çıktığından beri var olan bir özellik.Telefonun açık olduğunu belirtmeye yarıyor.Nasıl kapatacağını söyledik ama bizi kale alan yok heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 15 Eylül 2010; 11:43:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Yahu hocam ne programı ne sorunu?Sana daha önce cevap verdim zaten.Ayarlar-Telefondan bildirim ışıklarını kapatacaksın diye. Tövbe yarabbi ya

Bu 5800 ilk çıktığından beri var olan bir özellik.Telefonun açık olduğunu belirtmeye yarıyor.Nasıl kapatacağını söyledik ama bizi kale alan yok heralde.

yahu yanlış anladın tamam tuş kilidini kapattığımızda senin dedğin yol işe yarıyor kapanıyor ama menüde dolaşırken falan hep açık normalde de açık mı duruyordu hatırlamıyor olabilirim

• quote:

quote:

quote:

yahu yanlış anladın tamam tuş kilidini kapattığımızda senin dedğin yol işe yarıyor kapanıyor ama menüde dolaşırken falan hep açık normalde de açık mı duruyordu hatırlamıyor olabilirim

Tabiki açık duruyordu

• quote:

quote:

acı yok raki acı yok sabırla cevap ver.

@ TheFade0ut Bkz.nokia kullanıcı el kitabı.

• 15.09.2010
    Yazılım Tam 1 haftadır Telefonumda kurulu eksik ve problem yaratıcak bir durum gözlemlemedim ve özellikle en memnun olduğum şey şarj dengesi açısından istediğim performansı vermesi. Bu CFW'de Pil tüketimi dengeleme ayarları en iyi şekilde yapıldığından şarj tüketimi konusunda müthiş bir iyileştirme gözlemliyeceksiniz.

*** Yazılım kurulumundan sonra Pil Dengesi için Önemli Öneri!***
    - Yazılım kurulumundan sonra şarjınız yüksek bi oranda hızla düşecektir ilk yazılım kurulumdan sonra şarj bitene kadar kesinlikle cihazı şarj etmeyiniz! (Telefon kendini kapatana kadar beklemek gerek)
    - En az 2 tam dolum şarj uygulayın. Telefon kapandıktan sonra şarjı cihaz Açık/Kapalı farketmez tam doldurun! ve Tam bitirin!

15.09.2010 ŞARJ TÜKETİMİ İLE İLGİLİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
     C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım[/center]

Not: Son şarjımdan sonra uzunca ve sıkça 3G/Wifi/GPS kullanmadım! 3G/Wifi/GPS sık sık ve uzun süreli kullanımları hızlı şarj düşmelerine neden olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 15 Eylül 2010; 17:10:41 >

• Üstadım dediğiniz gibi tam bitince, kapanınca jarz ettim 3 sefer ama bir gün gidiyor.. Doldu deyince fişten çekiyorum 2.5 saatte filan ... ordamı hata yapıyorum.. gece boyumu bırakmalıyım .. Yaklaşık 3 saat günlük internet kullanımım 30 dk gps 20dk filan konuşma oluyor..

İON BATTERY NİN Türkçesini bizimlede paylaşırmısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Üstadım dediğiniz gibi tam bitince, kapanınca jarz ettim 3 sefer ama bir gün gidiyor.. Doldu deyince fişten çekiyorum 2.5 saatte filan ... ordamı hata yapıyorum.. gece boyumu bırakmalıyım .. Yaklaşık 3 saat günlük internet kullanımım 30 dk gps 20dk filan konuşma oluyor..

İON BATTERY NİN Türkçesini bizimlede paylaşırmısınız..

Şarjı tam bitirip tam doldurun en az 2 kez bu çok önemli! Telefonun şarjı Dolunca fazladan bekletmeden şarjdan çıkartın beklemesinin extra bi katkısı yok. Yoğun Wifi Kullanımı şarjınızı düşürüyordur.

İON BATTERY Türkçe olanını şu adresten indirin! (3yıldızı *** kaldırın)

• Birol ustam eski udayı neden kaldırdınız _?

Çalışmıyor muydu yoksa hatalı filan mıydı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Birol ustam eski udayı neden kaldırdınız _?

Çalışmıyor muydu yoksa hatalı filan mıydı_?

Çalışıyor hatalı değil ancak Bu CFW ile kullanımı değişikliklere sebep oluyordu daha çok orjinal yazılımda sorun çıkarmadan kullanılabilir.
  • Yinede diğer cfwlerdde kullanılabilir sanırım linki tekrar koymanız mümkün mü ?
  • birol tr saolasin ben su anda bunu kullaniyorum gayette hızlı olmus bi oncekinde v51 yukluydu yine senin ama kurduktan sonra gps i kullanamiyorum yerimi bulmuyor ve diger bi sorunda kntrüm gidiyo her actigimda anlıyamadim cfw den degil v51 orjinaldada bole oldu anlıyamadim baska bi gncellememi yapmam lazim ekran ole bos gorunuyo iste ev sekillileri filan ciıkmıyo bi konuda daha yardimini istiycem verdigin linkten pil olçme programini indirdim ama kayıtmı istiyo ime numarasi filan gonderilecek dio ne yapayım ona nası aktif edicez
  • Sorunlar :

1. XM Kısayol tuşu arasıra işlev görmüyor.Hatta şu an hiçbir program yüklü değil.Dokununca Titreme oluyor fakat slide olarak aşağıya inen bir görüntü olmuyor.
    2. Ev ekranındaki veya XM kısayoldaki Müzik Playerden Son çalınan bölümündeyken Seçenekler/Çıkış dediğim zaman ana ekrana geleceğine Menüye atıyor.
    3. Tema efekti telefonu kasma yapıyor ve program girişlerini geç yapıyor.

Şimdilik benim gözlemlediğim sorunlar bunlar.Olduğu zaman tekrar bilgilendiririm
  • z de ttpodun birkaç tane patch dosyaları var kurarken dahili bileşen hatası veriyor
    neyse o dosyaları sisden silip yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judgedred

birol tr saolasin ben su anda bunu kullaniyorum gayette hızlı olmus bi oncekinde v51 yukluydu yine senin ama kurduktan sonra gps i kullanamiyorum yerimi bulmuyor ve diger bi sorunda kntrüm gidiyo her actigimda anlıyamadim cfw den degil v51 orjinaldada bole oldu anlıyamadim baska bi gncellememi yapmam lazim ekran ole bos gorunuyo iste ev sekillileri filan ciıkmıyo bi konuda daha yardimini istiycem verdigin linkten pil olçme programini indirdim ama kayıtmı istiyo ime numarasi filan gonderilecek dio ne yapayım ona nası aktif edicez

arkadaşım; gps kullanırken konumlama yöntemlerimden şebeke tabanlının işaretini kaldıracaksın ve bide konumlama sunucusunu kapatacaksın o zaman kontürlerin gitmez. bu hackli cfw lerde güncelleme yapmayacasın.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.