Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajları okuyunca içim karardı,başka biryere bakmam gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Mesajları okuyunca içim karardı,başka biryere bakmam gerektiğini düşünüyorum.

Eğer bu CFW'yi kurmamakta karar aldıysanız, benim CFW'yi bir incelemenizi öneriyorum
  • Arkadaşlar telefonu bulmuyor ne yapabilirim, Power tuşuna bastıktan hemen sonra aygıt yazılımı yükleniyor diye bir şey çıkıyor ama yükleyemiyor. Sonra telefon bulunamadı diyor JAF
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurWho

Arkadaşlar telefonu bulmuyor ne yapabilirim, Power tuşuna bastıktan hemen sonra aygıt yazılımı yükleniyor diye bir şey çıkıyor ama yükleyemiyor. Sonra telefon bulunamadı diyor JAF

Artık imzama yazıcam eski konuları karıştırsanız varsa herşeyi takır takır yapacaksınız neyse yeniden hatırlatayım jaf telefonu bulmuyorsa ovi suite yükleyin

Bunu artık imzama yazmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 14 Eylül 2010; 2:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Arkadaşlar telefonu bulmuyor ne yapabilirim, Power tuşuna bastıktan hemen sonra aygıt yazılımı yükleniyor diye bir şey çıkıyor ama yükleyemiyor. Sonra telefon bulunamadı diyor JAF

Artık imzama yazıcam eski konuları karıştırsanız varsa herşeyi takır takır yapacaksınız neyse yeniden hatırlatayım jaf telefonu bulmuyorsa ovi suite yükleyin

Saolasın hocam. Bir yerde de OVI Suite varsa kaldırın diye okudum o yüzden hiç kurmadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Saolasın hocam. Bir yerde de OVI Suite varsa kaldırın diye okudum o yüzden hiç kurmadım.

Orada pc suitei kaldırın demiştir belki veya ne varsa kaldırın sonra tekrar kurun demiştir neyse sorun çözüldü mü_?

• Şimdi de "Error reading phone init data..." diyor.
    Düzenleme; biraz daha uzun basınca oldu. Ama öyle hemen bas çek denmemesi lazım anlatımlarda. Resmen bir 3 saniye felan basılı tuttum. Hepinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süper Eleman -- 14 Eylül 2010; 2:57:52 >
  • beyler pc suite varken sorun olmuyor fakat ovi suite kurulunca flash atarken sorun oluyor bizzat yasadim. Bu arada birolFw yi tekrar kurdum bakalim sorun yasayacakmiyim. Aresmarfw yi kurdum biraz yavas geldi. Birolfw de de begenmedigim sey su tus isiklarinin kapali olmasi bunu eski normal c6 haline nasil getirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

beyler pc suite varken sorun olmuyor fakat ovi suite kurulunca flash atarken sorun oluyor bizzat yasadim. Bu arada birolFw yi tekrar kurdum bakalim sorun yasayacakmiyim. Aresmarfw yi kurdum biraz yavas geldi. Birolfw de de begenmedigim sey su tus isiklarinin kapali olmasi bunu eski normal c6 haline nasil getirebilirim.

Sana neden yavaş geldiğini açıkladım kendi konumda, C6'nın orjinalin de de olan bi sorun. BLITZ'e özel bi durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

beyler pc suite varken sorun olmuyor fakat ovi suite kurulunca flash atarken sorun oluyor bizzat yasadim. Bu arada birolFw yi tekrar kurdum bakalim sorun yasayacakmiyim. Aresmarfw yi kurdum biraz yavas geldi. Birolfw de de begenmedigim sey su tus isiklarinin kapali olmasi bunu eski normal c6 haline nasil getirebilirim.

Sana neden yavaş geldiğini açıkladım kendi konumda, C6'nın orjinalin de de olan bi sorun. BLITZ'e özel bi durum değil.

evet kasma olayi blitze özel bi durum değil.

bu arada xpressmedia tuşu çalışmıyor.
  • XM tuşu bende de çalışmıyodu sonradan çalışmaya başladı. Mesaj attıktan hemen sonra kırmızı tuşa basınca kapanması devam ediyor bende. Emeğinize sağlık..
  • quote:

quote:

quote:

BLITZ'de mi XM tuşunu çalıştıramadın? Onu devre dışı bırakan task manager yada başka bir program var. Herkes bir süre sonra çalışmaya başladığını söylüyor bende hiç XM tuşu çalışmamazlık etmedi. Herhalde bir program var benim kullanmadığım o mediabar.exe yi sonlandırıyor.

• nolur menü 3x4 seçeneğide olsun böle çoık küçük geliyor ve tuş kilidindeyken mavi ışığın yanmasını nasıl engelleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFade0ut

nolur menü 3x4 seçeneğide olsun böle çoık küçük geliyor ve tuş kilidindeyken mavi ışığın yanmasını nasıl engelleyebilirim

Mavi ışık mı ? Telefonun hiçbir yerinde mavi ışık yok ki? Ortadaki beyaz tuşu diyorsanız

Ayarlar->Telefon->Bildirim ışıkları->Beklemede ışığını kapatırsanız sorun kalmaz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BLITZ'de mi XM tuşunu çalıştıramadın? Onu devre dışı bırakan task manager yada başka bir program var. Herkes bir süre sonra çalışmaya başladığını söylüyor bende hiç XM tuşu çalışmamazlık etmedi. Herhalde bir program var benim kullanmadığım o mediabar.exe yi sonlandırıyor.

yok hocam birolFW de çalışmıyor nedense. kapatıp açıyorum taskman falan kullanmam hiç ama nedense çalıştıramadım.

Edit:

hard format attım şimdi. media bar tuşu şuan çalışıyor ama yüklediğim temalar yada telefon hafızasındaki yaklaşık 700 mesaj sorun yaratıyor hangisi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 14 Eylül 2010; 12:32:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: TheFade0ut

nolur menü 3x4 seçeneğide olsun böle çoık küçük geliyor ve tuş kilidindeyken mavi ışığın yanmasını nasıl engelleyebilirim

Mavi ışık mı ? Telefonun hiçbir yerinde mavi ışık yok ki? Ortadaki beyaz tuşu diyorsanız

Ayarlar->Telefon->Bildirim ışıkları->Beklemede ışığını kapatırsanız sorun kalmaz.

sağol beyaz ışık işte ben ona mavi ışık derim hep tamam denerim şimdi sorun kalmaz teşekkürler. Bir de Birol Hocam v51 de kullandığınız menü düzeni çok güzel ve derli topluydu o menü düzeni olsaydı çok rahat bir kullanım olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFade0ut -- 14 Eylül 2010; 12:46:47 >

• quote:

quote:

yok hocam birolFW de çalışmıyor nedense. kapatıp açıyorum taskman falan kullanmam hiç ama nedense çalıştıramadım.

Edit:

hard format attım şimdi. media bar tuşu şuan çalışıyor ama yüklediğim temalar yada telefon hafızasındaki yaklaşık 700 mesaj sorun yaratıyor hangisi bilmiyorum.

Tema değiştirince tuş çalışmıyor telefonu tekrar başlatınca düzeliyor demişti birisi benim konuda. Bi dene istersen. Ya da tema uyumsuzluğu oluyor da olabilir. Mesajların çokluğu etkilemez mediabar ı sanmam hiç.

• Arkadaşlar bence kurulumda yapılan bazı ufak hatalar böyle küçük sorunlara yol açıyor. Biroltr nin tam anlattıgı gibi kurun, tele hiçbişey yuklemeden hard(soft değil) format atın ve ardından rahatça kullanın. Ben aynen böyle yaptım ve şu an hiçbir sorun yok...
  • - XM tuşu çalışıyor (Ana konuda resimlere çalıştığna dair eklemiştim foto) ama çalıştığı halde sonradan çalışmamaya başladıysa problem sisteminize kurduğunuz son programlardandır.Bunları tek tek silerek sildikten sonra telefonu açıp kapatarak sorun çıkaran programı tespit edin. Çakışma yapmış olabilir. Telefonu açıp kapadıkça sistem önbelleğinden sürekli XM tuşu yüklenmeye ayarlı. Sistem belleklemesine XM göçmesi C6 da çok oluyor diye özellikle mediabar.exe ekledim açılışa. (rofs2\Resource\starter_background_apps.rsc)

- Tema Efekleri Açıkken AYARLAR REHBER WEB açılışları 3-4sn kadar bekletiyor! Ana konuda da belirttiğim gibi bu temaların uyumsuzluğundan kaynaklanıyor en iyi hızlı menü geçişleri için TEMA EFEKLERİNİ KAPALI kullanınız.

CFW modlayan arkadaşlara bilgi olsun.Tema efeklerine bu aşağıdaki dosyaları EKLEMEZLERSE tema akıcılığı daha seri olacaktır!
    C6'da Problem olan tema geçiş kodları
    AppStart_default.kml-AppStartRect_default.kml-AppStartSwitch_default.kml-AppStartSwitchRect_default.kml

• bu cfw yi bir günden beri kullanıyorum.xm tuşu çalışıyor herhangi bir sorun yok
    -ilk sorum flash lite sürümü kaç güncellemeden 3.1.6 yı kurdum videoyu normal swf gibi oynattı bende sildim sorun ortadan kalktı
    -real player neden flv ve ram dosyalarını görmüyor
    -tuş ışıklarını tamamen kapatabilirmiyiz
    -menü daha düzenli olabilir
    -batarya az gidiyor
    -tuş kilidi saniye ayarı yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.