Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birol hocam bu cfw de konumlama yöntemlerini ayarladıktan sonra telefon kapatıp acınca konumlama yöntemlerinin tikleri kalkıyor nedeni ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay54

birol hocam bu cfw de konumlama yöntemlerini ayarladıktan sonra telefon kapatıp acınca konumlama yöntemlerinin tikleri kalkıyor nedeni ne olabilir

Mapsin firmware ye entergre edilmiş olması olabilir belki

Şahsen ben ovi mapsi entegre ettiğim zaman güncelleme dahi yapamıyorum üstüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

birol hocam bu cfw de konumlama yöntemlerini ayarladıktan sonra telefon kapatıp acınca konumlama yöntemlerinin tikleri kalkıyor nedeni ne olabilir

map cfw entegre değil.Map cfw entegre edildimi maalesef günceleme hatası veriyor onun için mapsı cfw lere entegre edilmemesinde fayda var. suan da yeni bete map cıktı 3.06(78) onu kullanıyorum bunda eski haritaları kullamıyorsun yeniden harita yüklememn gerekiyor harita boyutuda 75.5 mb oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay54 -- 17 Eylül 2010; 14:35:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

Büyük ihtimal entegre edildiği içindir. Silemezsin değiştiremezsin. Entegre yazılımların ayarları değiştirsen tekrar açınca eski haline gelir vs.vs. Bu yüzden hiç bir program entegre etmiyorum ben.
  • cfw gayet güzel görünüyor. bu sabah kurdum ve tüm yorumları tek tek okudum :) bir yandan da telefonun yeni halini kurcalıyorum :) ellerine sağlık biroltr gayet güzel olmuş. rahatsız edici herhangi bir problemle karşılaşmadım. media tuşunun ışığı yanmıyor bir tek gözüme çarpan bu oldu.

benim bi sorum var sadece herhangi bir klasör oluşturduğumuzda default klasör simgesini değiştirebileceğim herhangi bir yöntem var mı?

örneğin web klasörü oluşturup opera, nokia browser, mini opera gibi uygulamaları koyucam web klasörününde resmi dünya olacak.
  • C6v11 TR 5800v51
    bunu x6 da deniyebilirmiyim peki ?
  • Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle birol arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum, yine kendini aşmışsın. diğer sürümlere bakmadan senin yayınladığın sürümleri güvenle telefonuma yüklüyorum. Bu version gerçekten çok hoşuma gitti, telefon oldukça hızlandı, GPS v50 den kat kat daha iyi çalışıyor (ara sürüm olduğu için v51 yüklemedim) Wi-Fi mükemmel çalışıyor. Kamera kalitesi arttı, sesler zaten inanılmaz çıkıyor. benim telefonumda görünmez kılıf var, v50 yüklüyken tuş kilitliyken arama geldiğinde ekrandan cvp veremiyordum, bu versionda o problem de ortadan kalktı, bir de bir özellik çok hoşuma gitti, tuş kilitliyken menü tuşuna bastığınızda ekranda tuşları açmak için sürükleme barı çıkıyor bu çok güzel olmuş. çok sağol Birol... çalışmalarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle birol arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum, yine kendini aşmışsın. diğer sürümlere bakmadan senin yayınladığın sürümleri güvenle telefonuma yüklüyorum. Bu version gerçekten çok hoşuma gitti, telefon oldukça hızlandı, GPS v50 den kat kat daha iyi çalışıyor (ara sürüm olduğu için v51 yüklemedim) Wi-Fi mükemmel çalışıyor. Kamera kalitesi arttı, sesler zaten inanılmaz çıkıyor. benim telefonumda görünmez kılıf var, v50 yüklüyken tuş kilitliyken arama geldiğinde ekrandan cvp veremiyordum, bu versionda o problem de ortadan kalktı, bir de bir özellik çok hoşuma gitti, tuş kilitliyken menü tuşuna bastığınızda ekranda tuşları açmak için sürükleme barı çıkıyor bu çok güzel olmuş. çok sağol Birol... çalışmalarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum...

artık v 51 i yükledin v 50 ye dönemezsin geri

• herkese merhaba...
    acil desteğe ihtiyacım var..
    daha önceden bi kaç güncelleme tecrübem var ama bu anlatımdaki ilk aşamaları aşamadım program filestaki klasöre bişey atmayın denmiş ve "önceden indirdiğiniz RM-356 ANA C6 PAKETİNİN içine koyun." denmiş daha önceden bişey indirmemiştim ki???
    bi hayırseverin desteğine ihtiyacım var detaylı bi anlatım gerekli bana telefonu formatladım kaldım öyle lütfen acill
  • quote:

Orijinalden alıntı: anestezi9152

herkese merhaba...
    daha önceden bi kaç güncelleme tecrübem var ama bu anlatımdaki ilk aşamaları aşamadım program filestaki klasöre bişey atmayın denmiş ve "önceden indirdiğiniz RM-356 ANA C6 PAKETİNİN içine koyun." denmiş daha önceden bişey indirmemiştim ki???
    bi hayırseverin desteğine ihtiyacım var detaylı bi anlatım gerekli bana telefonu formatladım kaldım öyle lütfen acill

merhaba kardeş. konuda gerekli link sadece bu

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

C6v11 TR 5800v51 / 08 09 2010
    http://hotfile.com/dl/67819925/8f75819/5800.icin.C6.v11.0.029_Modifiyeli_Paket.rar.html

linkin içinde f@tih in anlatımında geçen bütün dosyalar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

quote:

Orijinalden alıntı: anestezi9152

herkese merhaba...

merhaba kardeş. konuda gerekli link sadece bu

quote:

C6v11 TR 5800v51 / 08 09 2010
    http://hotfile.com/dl/67819925/8f75819/5800.icin.C6.v11.0.029_Modifiyeli_Paket.rar.html

linkin içinde f@tih in anlatımında geçen bütün dosyalar mevcut.

peki bu bahsi geçen c6 ana paketi nedir dosyayı oraya koyun diyor ??

• tamam başardım kurmayı ama bu orjinal tema kırmızıya ait kullanırmıyım bilmiyorum ama neyse bioltr ellerine gözlerine zihninie sağlık he bide önceki sürümlerde geliştiriciler kuruyorduk bundada gerek varmı onları kurmaya
  • benim gpsde bi problem var ya hiç bi tık yok allahtan sehri buluyo yoksa kaybolcam

ekstra biselermi yuklemek gerekiyo gps sinyalleri icin anlıyamadım bileniniz varsa yardimci oluversin birol tr mesgul herhalde ilgilenemedi
  • @biroltr
    - Yeşil ve kırmızı tuş ışıkları kapalı. Sadece Menü ışığı açık. Sarj biterken yeşil ışık uyarı amaçlı yanıp sönüyor.

Bu yeşil ve kırmızı tuş ışıklarını nasıl açabiliriz? Aynı zamanda multimedia tuşunun ışığınıda açmak istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Düzenleme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhVoLtaqe -- 19 Eylül 2010; 12:40:41 >
  • 1 Hafta oldu bu cfw kullanalı cok memnunum biroltr nin yazılımları vazgecilmez oldu artık bende

biroltr Sayesinde telefonum renkleniyo
  • C6v11 TR 5800v51 / 19 09 2010
    Link Ana Konuda (1nci sayfaya eklendi)
    19-09-2010
    - Wifi ve Web Browserda hızlandırma
    - Genel Hız ve Performans iyileştirmesi
    - Sohbet ve Rompatcher Türkçeleştirilmesi
    - Menü düzeni

*** Yazılım kurulumundan sonra Pil Dengesi için Önemli Öneri!***
    - Yazılım kurulumundan sonra şarjınız yüksek bi oranda hızla düşecektir ilk yazılım kurulumdan sonra şarj bitene kadar kesinlikle cihazı şarj etmeyiniz! (Telefon kendini kapatana kadar beklemek gerek)
    - En az 2 tam dolum şarj uygulayın. Telefon kapandıktan sonra şarjı cihaz Açık/Kapalı farketmez tam doldurun! ve Tam bitirin!

@HiqhVoLtaqe
    Bu yazılımda tuş ışıkları kapalı sadece BEYAZ MENÜ ışığı yanıyor tüm IŞIKLARI AÇMAK İÇİN aşağıdaki dosyayı kullanabilirsiniz içinde anlatımı var.
    http://hotfile.com/dl/70549907/5ca739c/ISIKLARI_AC.rar.html

Buraya kısaca yeniden yazayım...
    öncelikle dosyanın içindeki
    C2Z_Maker_v1_0_EN.sisx

Bu programı TELEFON HAFIZASINA KURUNUZ.

Daha sonra kurduğnuz "C2Z Maker" programını çalıştırıp
    - Seçenekler - Genarete seçin

Program bize E:\c2z.rmp adında yeni bir yama oluşturacak
    HAFIZA KARTINDAKİ BU YAMAYI "Patches" klasörüne taşıyınız!!!

Daha sonra "Rompatcher+" Programından "c2z.rmp" bu yamayı aktif edin otomatik başlangıçta çalışacak şekirde ayarlayın.

indirdiğimiz dosyada bulunan
    "private" dosyasını direk telefn hafızasına kopyalayın!

Kopyalama bitince telefonu açıp kapatın tuş ışıkları açılacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 20 Eylül 2010; 4:45:19 >

• quote:

C6v11 TR 5800v51 / 19 09 2010
    Link Ana Konuda (1nci sayfaya eklendi)
    19-09-2010
    - Wifi ve Web Browserda hızlandırma
    - Genel Hız ve Performans iyileştirmesi
    - Sohbet ve Rompatcher Türkçeleştirilmesi
    - Menü düzeni

*** Yazılım kurulumundan sonra Pil Dengesi için Önemli Öneri!***
    - Yazılım kurulumundan sonra şarjınız yüksek bi oranda hızla düşecektir ilk yazılım kurulumdan sonra şarj bitene kadar kesinlikle cihazı şarj etmeyiniz! (Telefon kendini kapatana kadar beklemek gerek)
    - En az 2 tam dolum şarj uygulayın. Telefon kapandıktan sonra şarjı cihaz Açık/Kapalı farketmez tam doldurun! ve Tam bitirin!

@HiqhVoLtaqe
    Bu yazılımda tuş ışıkları kapalı sadece BEYAZ MENÜ ışığı yanıyor tüm IŞIKLARI AÇMAK İÇİN aşağıdaki dosyayı kullanabilirsiniz içinde anlatımı var.
    http://hotfile.com/dl/70549907/5ca739c/ISIKLARI_AC.rar.html

Buraya kısaca yeniden yazayım...
    öncelikle dosyanın içindeki
    C2Z_Maker_v1_0_EN.sisx

Bu programı TELEFON HAFIZASINA KURUNUZ.

Daha sonra kurduğnuz "C2Z Maker" programını çalıştırıp
    - Seçenekler - Genarete seçin

Program bize E:\c2z.rmp adında yeni bir yama oluşturacak
    HAFIZA KARTINDAKİ BU YAMAYI "Patches" klasörüne taşıyınız!!!

Daha sonra "Rompatcher+" Programından "c2z.rmp" bu yamayı aktif edin otomatik başlangıçta çalışacak şekirde ayarlayın.

indirdiğimiz dosyada bulunan
    "private" dosyasını direk telefn hafızasına kopyalayın!

Kopyalama bitince telefonu açıp kapatın tuş ışıkları açılacak!

Ah şu XM Kısayolununda bi çözümünü bulup ekleseydin çok iyi olurdu.Neyse bide bu sürümü deneyelim

• @sckngsm
    XM tuşu çalışıyor..

Programların dışında Bazı yamalar göçmesine neden oluyor olabilir.

1nci Yöntem
    "Rompatcher+" içindeki tüm yamaları devre dışı bırakın otomatik başlangıçta çalışmasın hiç biri.. Cihazı kapatıp açın. XM tuşu yeniden aktifleşicektir!

2nci Yöntem
    Files Browser ile
    Dosyayı Açın "C:\Private\101f875a\startup" (Klasörünü Silmeyin! içindeki Alt Klasörleri Silin Sadece!)
    Dosyayı Açın "C:\Private\101f875a\tasks" (Klasörünü Silmeyin! içindeki Alt Klasörleri Silin Sadece!)
    C:\Predic Bu klasörü Güvenle Silebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 20 Eylül 2010; 21:17:39 >
  • bana mesaj geldiğinde mesajı açarken "seçilen hafızaya ulaşılamıyor mesajlar telefon hafızasına kaydedilecek" diye bir uyarı çıkıyor. hafıza kartını seçtiğimde hep böyle yapıyor bi çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

bana mesaj geldiğinde mesajı açarken "seçilen hafızaya ulaşılamıyor mesajlar telefon hafızasına kaydedilecek" diye bir uyarı çıkıyor. hafıza kartını seçtiğimde hep böyle yapıyor bi çözümü var mı?

Telefonu usb üzerinden Pc bağladığınızda "DEPOLAMA" konumu ile yapılan bağlantılarda bu sorun ortaya çıkabiliyor.
    Çözümü:
    USB üzerinden sürekli "PC Suite" modunda cihazı PC bağlayın.

Msj hafızasını "HfzKart" ayarladığınızda dediğim şekilde USB ile PC bağlanmadığnız sürece ayarda bir problem olmuyacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.