Şimdi Ara

C6v11 TR 5800v51 [16-10-2010] Türkçe T9/Performans/Modifiyeli Yazılım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
25.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jebote

quote:

Orijinalden alıntı: jebote

arkadaslar bu konuya fransız kaldım
    birşey sorucam , mesajlasma için t9 da problem mi yaratıyo bu c6 sürümü ?

Bir çok kelimeyi algılıyor bir problem yok.
  • evet doğrudur dealextreme. çin malları konusunda tabiki sizlerle hemfikirim. ben sürekli kullanmak amaçlı söylememiştim. en azından şarj yolda bittiği zaman acil bir durumda gerektiğinde kullanılabilir. ucuz yollu bir öneriydi sadece :)

ama uyarı için teşekkür ederim benim de bu şekilde bi uyarı yapmam gerekirdi bilmeyen arkadaşlarımız da olabilir.
  • Önceki yazılım güzeldi fakat şarj dengesi yoktu bunu yeni kurdum ve daha önceki başka biyerden aldığım fw de bulduğum saçma beyaz geçiş ekranı ve donma görüntüsü nefret ettirdi yazılımdan

geçenki yazılımlarında bu yoktu neden oluyo biroltr bi tahminin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REMANIA-

Önceki yazılım güzeldi fakat şarj dengesi yoktu bunu yeni kurdum ve daha önceki başka biyerden aldığım fw de bulduğum saçma beyaz geçiş ekranı ve donma görüntüsü nefret ettirdi yazılımdan

geçenki yazılımlarında bu yoktu neden oluyo biroltr bi tahminin var mı?

Bahsettiğin efekler açıkken olan bişemi yoksa efek olmadan yaşadığın bir olay mı
    "Beyaz geçiş ve donma görüntüsü" dediğiniz şey nedir? Bende bunu algılıyamadım
    Tema efeklerini kapalı yapınca efeksiz ekran dönmeleri filen beyaz oluor sanırım o mevzudan bahsediorsunuz...

• evet beyaz temada oluyo beyaz temayıda çok seviyorum efektsiz beyaz oluyo ve donuyo sinirimi bozuyo hacı

bide bu yazılımda farklı efekt kullanmak istesek yine eski verdiğin efektler bu yazılım içinde geçerli mi hani kar felan yağıyodu ekrana
  • quote:

evet beyaz temada oluyo beyaz temayıda çok seviyorum efektsiz beyaz oluyo ve donuyo sinirimi bozuyo hacı

bide bu yazılımda farklı efekt kullanmak istesek yine eski verdiğin efektler bu yazılım içinde geçerli mi hani kar felan yağıyodu ekrana

orjinal NOKIA THEME WHITE temasının efekleri kapalıyken evet geçişler ve program açılışları beyaz ekran, donma olmuyr donmadan kastın kitlenip bembeyaz kalmasıysa öyle bir problem yok ama beyaz olarak 1-2sn bekletmesi doğal..

Diğer efekt paketleri çalışıyor ama kasılmalara sebep vericetir tam uyumlu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

okadar cevap içinden çıkamadım direkt sorayım:D

bende mesaj yazarken büyük qwert açık ama dik tutunca sayılara geçmiyor nedendir acep

yokmu bilgisi olan
  • 5-6 gündür kullanıyorum bu fw i , pil tüketimi çok yüksek. 4 kere doldur boşalt yaptım maksimum ömür 14 saat olarak gösteriyor ion battery timerda. devam etmeyi düşünmüyorum yeni versyon çıkana kadar v51 in başka bir sürümüne geçicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

evet beyaz temada oluyo beyaz temayıda çok seviyorum efektsiz beyaz oluyo ve donuyo sinirimi bozuyo hacı

orjinal NOKIA THEME WHITE temasının efekleri kapalıyken evet geçişler ve program açılışları beyaz ekran, donma olmuyr donmadan kastın kitlenip bembeyaz kalmasıysa öyle bir problem yok ama beyaz olarak 1-2sn bekletmesi doğal..

Diğer efekt paketleri çalışıyor ama kasılmalara sebep vericetir tam uyumlu değil.

Eyw hacı saol sende olmasan kime sorak bunları saol üstad

• @Tyler Durden
    Şarj tüketiminde dengesizlik yok ancak şarjı etkileyen çok neden olduğu için nasıl yardımcı olabilirim bilemedim şimdi size
    Ekrandaki widgetler GPS/3G/Wifi bunların uzun süreli kullanılması pil dengeleninceye kadar şarjı hızlı tüketecektir. Ama bahsettiğiniz 14 saatlik ortalama çok düşük geldi tavsiyem uzun süre format ve FW kurulumundan kaçınınız!

Çok sık FW kurmak bataryayı ciddi anlamda ömrünü yiyior mesela ben elimde bitik ölü ayrı bataryam var normal orjinal bataryası ile FW kurmuyorum çünkü ciddi anlamda bataryayı sürekli FW atmak dengesizleştiriyor.Çok sık deneme ve test amaçlı FW kurduğumdan orjinal pili harcamak istemedim sizde Şu sıra çok sık FW kurduysanız sabırlı olun sabit bir FW ile pilinizi dengeleyiniz yada FW kurulumlarını ek bir pille gerçekleştiriniz.

@-REMANIA-

• core dosyasını düzenlemek sakıncalı mı?tam olarak neleri içeriyor?bazı gereksiz programları onun içinden kaldırmak gerekiyor sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeett_01

core dosyasını düzenlemek sakıncalı mı?tam olarak neleri içeriyor?bazı gereksiz programları onun içinden kaldırmak gerekiyor sanırsam

Core dosyası korumalı olduğundan düzenleyip flash atsanız bile telefonunuz açılmaz.
  • quote:

@Tyler Durden
    Şarj tüketiminde dengesizlik yok ancak şarjı etkileyen çok neden olduğu için nasıl yardımcı olabilirim bilemedim şimdi size
    Ekrandaki widgetler GPS/3G/Wifi bunların uzun süreli kullanılması pil dengeleninceye kadar şarjı hızlı tüketecektir. Ama bahsettiğiniz 14 saatlik ortalama çok düşük geldi tavsiyem uzun süre format ve FW kurulumundan kaçınınız!

Çok sık FW kurmak bataryayı ciddi anlamda ömrünü yiyior mesela ben elimde bitik ölü ayrı bataryam var normal orjinal bataryası ile FW kurmuyorum çünkü ciddi anlamda bataryayı sürekli FW atmak dengesizleştiriyor.Çok sık deneme ve test amaçlı FW kurduğumdan orjinal pili harcamak istemedim sizde Şu sıra çok sık FW kurduysanız sabırlı olun sabit bir FW ile pilinizi dengeleyiniz yada FW kurulumlarını ek bir pille gerçekleştiriniz.

hocam;

-ekranda müzik widget,saat,wlan widget,kısayol widget (2)
    -3g OFF sadece gsm seçili
    -GPS kullanmıyorum
    -Wifi kullanmıyorum
    -hücre bilgi kapalı
    -ışık %25
    -ekran titreşimi kapalı

c6 fw si pilime zarar vermeye devam edicekse sizin verdiğiniz normal v51 e geçmeyi düşünüyorum en azından düzelene kadar öyle devam ediyim diyorum. olmazsa da telefonu servise vericem artık pili değiştirirler. Pil konusunda başka önerileriniz varsa PM rica ediyorum hocam.

• bu arada birol hocamın yaptığı v51 i tekrar yükledim, c6 yazılımındaki batarya sorunları yabancı forumlarda da çok konuşulmuş, c6 ya yeni güncelleme gelene kadar yada v60 gelene kadar tekrar yazılım yüklemekten vazgeçtim en yakın zamanda da telefonu servise vericem büyük ihtimalle pil değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

bu arada birol hocamın yaptığı v51 i tekrar yükledim, c6 yazılımındaki batarya sorunları yabancı forumlarda da çok konuşulmuş, c6 ya yeni güncelleme gelene kadar yada v60 gelene kadar tekrar yazılım yüklemekten vazgeçtim en yakın zamanda da telefonu servise vericem büyük ihtimalle pil değişir.

Pil sorunlarınızı servis çözümlemez eğer pilde şişme yada genel performans ölçümlerinde dengesizlik filen olduğu tespit edilmezse garanti kapmasında değiştirmeleri imkansız.
  • birol hocam c6v dosyasını ıdrıyorum jaf emolatoru falan war baska dosya ındırmem gerekıyormu ??
  • Çok güzel oldu telefonum :) Aşırı hızlandı , görebildiğim tek sorun ovi mağaza çalışmıyor. Geri kalan herşey 10 numara , eline sağlık.
  • quote:

@sckngsm
    XM tuşu çalışıyor..

Programların dışında Bazı yamalar göçmesine neden oluyor olabilir.

1nci Yöntem
    "Rompatcher+" içindeki tüm yamaları devre dışı bırakın otomatik başlangıçta çalışmasın hiç biri.. Cihazı kapatıp açın. XM tuşu yeniden aktifleşicektir!

2nci Yöntem
    Files Browser ile
    Dosyayı Açın "C:\Private\101f875a\startup" (Klasörünü Silmeyin! içindeki Alt Klasörleri Silin Sadece!)
    Dosyayı Açın "C:\Private\101f875a\tasks" (Klasörünü Silmeyin! içindeki Alt Klasörleri Silin Sadece!)
    C:\Predic Bu klasörü Güvenle Silebilirsiniz...

Deneyelim bakalım.Teşekkürler ilgin için

" Evet şimdilik işe yaradı.Bu sorun olduğu zamanlarda bu dosyaları hep silmek mi gerekecek acaba? "
    Not : imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sckngsm -- 24 Eylül 2010; 13:12:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BadRabbit

Çok güzel oldu telefonum :) Aşırı hızlandı , görebildiğim tek sorun ovi mağaza çalışmıyor. Geri kalan herşey 10 numara , eline sağlık.

Autoinstall çalıştırınca içinde ovi mağza var onu otomatik kuracak
    Güle güle kullanın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

bu arada birol hocamın yaptığı v51 i tekrar yükledim, c6 yazılımındaki batarya sorunları yabancı forumlarda da çok konuşulmuş, c6 ya yeni güncelleme gelene kadar yada v60 gelene kadar tekrar yazılım yüklemekten vazgeçtim en yakın zamanda da telefonu servise vericem büyük ihtimalle pil değişir.

Pil sorunlarınızı servis çözümlemez eğer pilde şişme yada genel performans ölçümlerinde dengesizlik filen olduğu tespit edilmezse garanti kapmasında değiştirmeleri imkansız.

şu ana kadar;

-4 aylık e63 ü kasa ve pil sorunundan dolayı servise gönderdim, 0 kasa ve 0 pil takılıp yollandı.
    -2 senelik e61 i garantinin son ayında pili az gidiyor diye yolladım, 0 pil takılıp yollandı. şarj soketi tamir edildi.
    -1 senelik 5320xm i kasa değişimi için yolladık 4.cüde yeni kasa takıp yolladılar.

servis konusunda biraz şanslıyım ona güveniyorum.,,

bu arada v51 sizin foruma koyduğunuz versiyonu yükledim, pil değerlerinde 2 gün 18 saat ortalama ömür verdi. düzene gireceğini düşünüyorum. c6 yazılımı pil konusunda başarısız.

dip not: c6 yazılımında ramblow kullanırsanız xm tuşu bozuluyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 24 Eylül 2010; 15:25:47 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.